LG G3

LG márkájú készüléktípusok témái
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Re: LG G3

Hozzászólás Szerző: Promi »

moco írta:Mit nézegetitek Ti 2D-ben, amikor 3D-ben is lehet? :D
Ha körutat tervezek akkor 2D felülnézetből adom hozzá a köztes pontokat, de így ott is látok utat ahol nincs.
nagyix
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 gold HTC ONE2 M8
Has thanked: 50 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: nagyix »

Promi írta:
moco írta:Mit nézegetitek Ti 2D-ben, amikor 3D-ben is lehet? :D
Ha körutat tervezek akkor 2D felülnézetből adom hozzá a köztes pontokat, de így ott is látok utat ahol nincs.
Meg 3D nézetben is ugyan úgy berak plusz vonalakat!
gerisgeris1970
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P9 Lite
Has thanked: 298 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: gerisgeris1970 »

Üdvözletem!
Elhagyom az S3-as fórumot és átnyargalok ide :D Végül is G3 lett,igaz az S3 a családban marad,de én ezt a telót nyúzom innentől fogva. :whaaa: Kérdeznék is mindjárt; ha nem tudok az lg smart izéhez csatlakozni akkor honnan tölthetek témákat? Másik dolog meg,hogy vidiken látom,hogy a billentyűzet témázható,nálam nem.Ez hogy lehet? Témát kell feltennem vagy hogy van?
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

gerisgeris1970 írta:Üdvözletem!
Elhagyom az S3-as fórumot és átnyargalok ide :D Végül is G3 lett,igaz az S3 a családban marad,de én ezt a telót nyúzom innentől fogva. :whaaa: Kérdeznék is mindjárt; ha nem tudok az lg smart izéhez csatlakozni akkor honnan tölthetek témákat? Másik dolog meg,hogy vidiken látom,hogy a billentyűzet témázható,nálam nem.Ez hogy lehet? Témát kell feltennem vagy hogy van?
Szia. Üdv itt is.
Tudsz csatlakozni, csak ki kell választani egy másik országot és kész. Billentyűzet téma is van ott az lg boltban.
Vagy: XDA-n kell keresgélni. (De ajánlanám -ha rootolt a teló- a tweaksboxot.)
These users thanked the author moco for the post:
gerisgeris1970 (2014-10-10 pén. 14:20:39)
Rating: 2.63%
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
gerisgeris1970
3. szint
3. szint

moco írta:
Szia. Üdv itt is.
Tudsz csatlakozni, csak ki kell választani egy másik országot és kész. Billentyűzet téma is van ott az lg boltban.
Még nem rootolt,de próbálkoztam stump rootal,de az nem akar összejönni.
A GSM,3G,LTE mód meg ezeket nem lehet beállításokban egyszerűen váltani-átkapcsolni mint pl. S3-nál? Muszáj olyan komplikáltan váltani mint ahogy az első oldalon le van írva? Azokkal a kódokkal vagy hogy?
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

gerisgeris1970 írta:
moco írta:
Szia. Üdv itt is.
Még nem rootolt,de próbálkoztam stump rootal,de az nem akar összejönni.
A GSM,3G,LTE mód meg ezeket nem lehet beállításokban egyszerűen váltani-átkapcsolni mint pl. S3-nál? Muszáj olyan komplikáltan váltani mint ahogy az első oldalon le van írva? Azokkal a kódokkal vagy hogy?
rom verzád? lehet ugyan ugy,csak a sea romoknál van kodos.
Samsung galaxy s7 edge
gerisgeris1970
3. szint
3. szint

Limahl írta: rom verzád? lehet ugyan ugy,csak a sea romoknál van kodos.
Szia! Ott írja alul a rom verzióm : V 10h-EUR-XX ,de én itt a beállításokban nem találom hol lehet kapcsolni GSM,LTE,stb.-it :hmm2:
No,rootolás is sikerült purpledrake-val.Most még azt kell megoldanom,hogy ne legyen minden ennyire fehér meg pasztell színű.Nagyon nem tetszik,az ikonok még csak elmennek,meg tettem fel next lancsert,mert nem tudom Ti hogy vagytok,de nálam az originál lancsernél nem akarnak vidgetek oda kerülni ahova én akarom.Valami háló jön elő mikor vidgetet akarok kitenni és Ő akarja megszabni hova tegye :wacko: Ja,és nem akar időjárás sem animálódni.Olvastam,hogy system,app mappában kell kicserélni valamit,csak azt nem tudom azt a permission dolgot.Az mi és hogyan írom át?
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
Limahl
6. szint
6. szint

gerisgeris1970 írta:
Limahl írta: rom verzád? lehet ugyan ugy,csak a sea romoknál van kodos.
Szia! Ott írja alul a rom verzióm : V 10h-EUR-XX ,de én itt a beállításokban nem találom hol lehet kapcsolni GSM,LTE,stb.-it :hmm2:
No,rootolás is sikerült purpledrake-val.Most még azt kell megoldanom,hogy ne legyen minden ennyire fehér meg pasztell színű.Nagyon nem tetszik,az ikonok még csak elmennek,meg tettem fel next lancsert,mert nem tudom Ti hogy vagytok,de nálam az originál lancsernél nem akarnak vidgetek oda kerülni ahova én akarom.Valami háló jön elő mikor vidgetet akarok kitenni és Ő akarja megszabni hova tegye :wacko: Ja,és nem akar időjárás sem animálódni.Olvastam,hogy system,app mappában kell kicserélni valamit,csak azt nem tudom azt a permission dolgot.Az mi és hogyan írom át?
root megvan,g3tweaksbox,+xposed,sok mindent lehet állitani(idöjárás animot is ) szinezni. ;) rendszerbeáll. internet és hálozatok,mobilhálozatok.
These users thanked the author Limahl for the post (total 2):
gerisgeris1970 (2014-10-10 pén. 15:09:37) • Promi (2014-10-10 pén. 15:15:57)
Rating: 5.26%
Samsung galaxy s7 edge
gerisgeris1970
3. szint
3. szint

Limahl írta:
gerisgeris1970 írta: root megvan,g3tweaksbox,+xposed,sok mindent lehet állitani(idöjárás animot is ) szinezni. ;) rendszerbeáll. internet és hálozatok,mobilhálozatok.
Nem csalódtam Benned ,a NP-ban és az itt fórumozókban sem ismét.Gyors és önzetlen segítség.Köszönöm szépen,eddig minden OK. :taps2: :Notworty: Majd próbálom még belakni,állítgatni.
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
Limahl
6. szint
6. szint

gerisgeris1970 írta:
Limahl írta:
gerisgeris1970 írta: root megvan,g3tweaksbox,+xposed,sok mindent lehet állitani(idöjárás animot is ) szinezni. ;) rendszerbeáll. internet és hálozatok,mobilhálozatok.
Nem csalódtam Benned ,a NP-ban és az itt fórumozókban sem ismét.Gyors és önzetlen segítség.Köszönöm szépen,eddig minden OK. :taps2: :Notworty: Majd próbálom még belakni,állítgatni.
ugyan már nincs mit,nekem is ráment,majd 1 hónap,mig végre tetszik. belejösz,aztán okés teló ez. ;) csak ki kell ismerni lelki világát,samu után,aztán nem mondom,mert nem akarom samut lehúzni. ;) (ja már ezzel is megtettem :D ) sorry,nincs több samuzás tölem,se-se+.
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “LG”