tnorbi írta:Limahl írta:most 2 napig volt szerencsém 1 hez

nem rossz,kijelző szép,fényképező okés nagyon,szoval jó teló ez,DE

én ezt a gyári samu kénézetet rühellem,minden samus telomon az volt az elsö,hogy ezért csereéltem fözet romra,itt ugyi gari buktával tehetem meg,köszönöm nem,az a gyári kinézet förtelem,izlésficamosok készitik az tuti

1 napig nem tudom elviselni sajna,hideg ráz töle,megnéztem nyomkodtam,okés de ilyen áron nem kell.

ha megoldanák gari gondot lehet vennék is,de igy ilyen hozzáállásal samu ,nálam felejtös. meg mindig a párosak sikerültek jobbra elödjüknél,gs2 ,gs4,tán majd s6

bár szerintem nem samuzok tovább ,unalmas.
Igen, ez a legnagyobb probléma... Sajnos minden gyártót meg lehet unni, nem tudnak kijönni frissebb kinézettel, ez az egyik veszte az Iphone-nak is. Nem értem igazán, hogy miért nem lehet megoldani a színezést... Ha ikonokat nem is, legalább a színüket, vagy valami. Redőny nagyon unalmas, bár az S5-é valahogy nem olyan rossz.

Ízlésficam.

Viszont ha minden évben váltogatnák, akkor meg lehet, hogy vásárlót vesztenének, ha a frissítés nem tetszik az illetőnek... Egy idő után viszont a legszebb is megunható. Amikor témázgattam, a sajátomat is meg tudtam unni.

látod pont ezt vették el ezzel a zazu knox-al,gs 3 amon ha megunom ,wanam,stb és ugy szinezem,állitom,ahogy épp aznapi kedvem tartja

de már nincs ez,vagy van,de gari nincs,nem tetszik,igen én szeretem varriálni,ha épp ez,vagy az nem tetszik.laptopomat is varriállom,mint rendszergazda ugyi,megvettem,enyém,had csináljam már.nem frankó samu most,nem teló terén,hanem ezen a téren,én megszoktam,nem nézem samu ocsmányságát,mert egyszerüen nem tudom azt a kinézetet,megszokni,elfogadni. ha valami nem kell,samus xarság,ugyan ad töröljem már,ne eröltesse rám,winfos se teszi,gépen,szép is lenne.

szoval nem tetszik ezekért.