A Telekom app legújabb verziójával ingyen megnézhető, hogy mennyi adatforgalom áll még rendelkezésedre.nbabb23 írta:Kikapcsoltam a napi Netet, amit ezek szerint nem szabadott volnaPersze a T-s problémamegoldó hölgyek szerint elfogyott az adatforgalmam, fordulóig bírjam ki wifivel... Köszi a segítséget.
Ahogy Segal írta, táp nélkül nem fog menni. Ha mást ígértek, az kamu.nbabb23 írta: Más: vettem egy MHL 2.0 adaptert ebayról, ami elvileg Note3-al, S4-el működik(csomagolására S3,S4,Note2 van írva) és állítólag nem kell +áramforrás, azonban ha rákötöm a Tv-re nem történik semmi, ha a microusb-n áramforrást is kötök rá érzékeli a TV, de kiírja, hogy ellenőrizzem a jelkábelt, tehát nincs se kép,se hang, a telefon tölt.(2 HDTV-n is próbáltam; a HDMI-kábel mással működik)
Árulnak nem megfelelő adaptert is az eBayen. Ha csak a tápot kell rádugni, szerencséd volt.
Ha úgy néz ki, amit Segal linkelt, akkor jó lesz. Amit én rendeltem, az ugyanilyen volt a képen, csak Samsung felirat nélkül. De mégis eredeti Samsungot küldtek.