Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
andreas49
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB V10i-SEA-XX
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 24 times

Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: andreas49 »

ACE- írta:
andreas49 írta:
ACE- írta:Ebben a 4.1.2-ben lévő szinkronizálási problémára van valami megoldás? Mert még mindig szar, a névjegyeket, de most már a naptárat sem szinkronizálja mindig. Legalábbis Push szolgáltatáson keresztül nem.
Nálam rendesen müködik, a PC-én épenhogy befejeztem egy új esemény felvitelét, a telon már látszik az 'S tervező'-ben. Ugyanez vonatkozik a névjegyre is.
És Neked milyen ROM-od van? Mert ICS-nél nálam is jó volt, de JB-nél szarakodik, nekem a spanyol van fent, érdemes felrakni másikat? Van változás benne?
Nekem JB XWLSS BALTIC van Philz kernellel (ebben van magyar CSC
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andreas49 2013-05-08 szer. 20:11:56-kor.
LG G3, arany, 3GB/32 GB, V10i-SEA-XX
andreas49
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB V10i-SEA-XX
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: andreas49 »

eriklili13 írta:
JohnnYx írta:sziasztok

Hétvégén visszaraktam a gyári ROM-ot a telefonra (4.0.3), ma reggel kapcsolom be, és jelezte hogy talált frissítést....
Úgyhogy a jelek szerint azt hiszem a telenoros hivatalos magyar ROM elérhető (Alapsáv:I9100XXMS2 Build: JZO54K.I9100XWLSS)

Sziasztok
Egyébként ez a legutolsó rom,ami kijött függetlenre is kétféle van,baltic és nordic ,nekem a nordic van fenn,gyors,nagyon jó az aksi idő érdemes romot cserélni!!! :D :taps2: :taps1: :taps4:
A http://www.sammobile.com/firmwares/1/?m ... 0#firmware oldalon semmilyen magyar rom nincs kinn 4.1.2 verzióra
LG G3, arany, 3GB/32 GB, V10i-SEA-XX
ACE-
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy SII XWLP9 -VK-
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: ACE- »

Néha megjelenik a teló értesítő sorában egy szemet ábrázoló ikon, majd eltűnik, az mi a szösz?
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

ACE- írta:Néha megjelenik a teló értesítő sorában egy szemet ábrázoló ikon, majd eltűnik, az mi a szösz?
az a smart stay és azt figyeli egy szenzor hogy a kijelzőt nézed e és ha esetleg nem akkor lekapcsolja energiatakarékosságból.
These users thanked the author Segal for the post:
eriklili13 (2013-05-09 csüt. 19:21:50)
Rating: 2.63%
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Segal írta:
ACE- írta:Néha megjelenik a teló értesítő sorában egy szemet ábrázoló ikon, majd eltűnik, az mi a szösz?
az a smart stay és azt figyeli egy szenzor hogy a kijelzőt nézed e és ha esetleg nem akkor lekapcsolja energiatakarékosságból.
Plusz ha aktiválva van a képelforgatás, akkor azt is figyeli, hogy az oldaladon fekve nézed-e a telót, így nem fordul el a kép.
These users thanked the author ferret for the post (total 2):
Segal (2013-05-09 csüt. 10:33:16) • eriklili13 (2013-05-09 csüt. 19:21:36)
Rating: 5.26%
Kép Kép
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

ferret írta:
Segal írta:
Plusz ha aktiválva van a képelforgatás, akkor azt is figyeli, hogy az oldaladon fekve nézed-e a telót, így nem fordul el a kép.
Ezt még én se tudtam.Köszi az infót.
hetn
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: hetn »

Segal írta:
Igen a lényeg ez, csak pont fordított logikával:
Ha lejár a képernyő lekapcsolásához általad beállított idő, akkor bekapcsolja az első kamerát. Ha azt látja hogy nézed a képernyőt akkor NEM kapcsolja le a kijelzőt, különben félfényre veszi a megvilágítást. Amikor ennek az ideje is lejár, megint bekapcsolja a front kamerát, ha lát téged akkor megint visszavált "teljes" fényerőre, ha nem lát akkor :alszik:

...és mégegy:
Storage\sdcard0\.face könyvtárba teszi a SmartStay az adatokat. érdemes néha törölni. nem nagy fájlokat generál, de iszonyúra meg tud nőni a könyvtár mérete
ACE-
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy SII XWLP9 -VK-
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: ACE- »

Akkor ez effektíve nem nagyon csökkenti az akkuidőt, és tud aludni tőle a telefon, csak ha a kijelzőt bekapcsolom, akkor aktiválódik.

Még valami, a CPUSpy azt írja, hogy az össz 19:48 órából 12:20 órát Depp Sleep-be volt, 4:50 órát 200 Mhz, 1:34 órát 500 Mhz 0:38 órát 900 Mhz, 0:20 órát 1200 Mhz-en ment. Nem sok ez egy kicsit? Emlékszem a régi romokkal szinte 95%-ban deep-sleep volt, és a maradék is csak 200 Mhz-ben.... Nem rendellenes ez így?
doongoo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
Has thanked: 50 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: doongoo »

Segal írta:
ferret írta:
Segal írta: az a smart stay és azt figyeli egy szenzor hogy a kijelzőt nézed e és ha esetleg nem akkor lekapcsolja energiatakarékosságból.
Ezt még én se tudtam.Köszi az infót.
Szóval még az öreg rókáknak is lehet újat mondani :taps1:
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted

Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
doongoo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S2 [Biftor v10]
Has thanked: 50 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: doongoo »

ACE- írta:Akkor ez effektíve nem nagyon csökkenti az akkuidőt, és tud aludni tőle a telefon, csak ha a kijelzőt bekapcsolom, akkor aktiválódik.

Még valami, a CPUSpy azt írja, hogy az össz 19:48 órából 12:20 órát Depp Sleep-be volt, 4:50 órát 200 Mhz, 1:34 órát 500 Mhz 0:38 órát 900 Mhz, 0:20 órát 1200 Mhz-en ment. Nem sok ez egy kicsit? Emlékszem a régi romokkal szinte 95%-ban deep-sleep volt, és a maradék is csak 200 Mhz-ben.... Nem rendellenes ez így?
Nálam átlag 70% körül van a deep sleep, amióta JB van fent, de összesen kb. ugyanaddig bírja, mint az ICS alatt az átlag 90% deep-sleppel. Lehet, hogy lassabban megy le DS-be vagy csak lassabban ugrál felfelé (ha jól emlékszem ICS alatt gyorsabban ugrott max-ra és aztán onnan lassult vissza, a közbülső frekiket kevésbé használta), bár ez gondolom erősen kernelfüggő is
ZOPO ZP980 2GB/32GB
stock rooted

Ha segítettem, nyomj egy köszönömöt!
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”