OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: Macika »

reddoors írta:Ma volt szerencsém egy LG G5 -HÖZ meg egy V10 H960A telefonokhoz. A G5 egyáltalán nem tetszik , kifejezetten csúnya , rossza a tapintása , kényelmetlen kézbe fogni olyan mintha sorjás lenne a hátsó illesztésnél , elakad az ember kezébe. A fémen nagyon vastag a festék , műanyag hatása van. Nekem nagyon nem jön be sajnos . A V10 (FEKETE ) , hát nem tudom, az én NEXUS 6-om jobb szebb műanyagból van (szerintem) nekem egyáltalán nem szembetűnő az elvileg példás anyaghasználat . Hát lehet egyik sem olyan csábító így élőben , mondjuk a V10 -ből csak fehér kellene. A másik botrányos dolog , hogy lassan 8-9 hónapja , hogy van 6.0-ás rendszer és ez a telefon még mindig 5.1.1-el használatos.

Ez nem az LG éve lesz , véleményem szerint .
3 hete kint van rá a 6.0, az enyémen is, az is fekete H960A.
És NAGYON jó a 6.0 rajta! :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Macika írta:
reddoors írta:Ma volt szerencsém egy LG G5 -HÖZ meg egy V10 H960A telefonokhoz. A G5 egyáltalán nem tetszik , kifejezetten csúnya , rossza a tapintása , kényelmetlen kézbe fogni olyan mintha sorjás lenne a hátsó illesztésnél , elakad az ember kezébe. A fémen nagyon vastag a festék , műanyag hatása van. Nekem nagyon nem jön be sajnos . A V10 (FEKETE ) , hát nem tudom, az én NEXUS 6-om jobb szebb műanyagból van (szerintem) nekem egyáltalán nem szembetűnő az elvileg példás anyaghasználat . Hát lehet egyik sem olyan csábító így élőben , mondjuk a V10 -ből csak fehér kellene. A másik botrányos dolog , hogy lassan 8-9 hónapja , hogy van 6.0-ás rendszer és ez a telefon még mindig 5.1.1-el használatos.

De N beta még nincs rá tehát le van maradva :lol: :lol:

Pedig szerintem pont hogy az alap android fut a gyártói után mert már egy 5.1-es LG vagy Samsung többet tud mint a gyári N...
These users thanked the author Segal for the post:
tnorbi (2016-04-24 vas. 11:30:48)
Rating: 2.63%
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Segal írta:
Macika írta:

De N beta még nincs rá tehát le van maradva :lol: :lol:

Pedig szerintem pont hogy az alap android fut a gyártói után mert már egy 5.1-es LG vagy Samsung többet tud mint a gyári N...
Hát szokás szerint nem értjük egymást .... :) . Én nem a felesleges 1-2 hét alatt megunható alkalmazások tömkelegére gondolok amit alá lehet integrálni akár android 2.1 alá is , hanem az új android rendszer adta tulajdonságokra gondoltam ami az akkumulátor élettartama , ram gazdálkodás , alkalmazások futtatása stb.-re gondolok ami nem oldható meg a felesleges szemét alkalmazások tömkelegével. ;)

Olvasva , hogy neked mi az elsődleges egy készülékbe jobb ha nem is foglalkozol az adroid rendszerrel .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , ram legyen 6-8 GB meg legalább 256gb tár , többi nem számít...
Huawei MATE 9 Android 7
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:De N beta még nincs rá tehát le van maradva :lol: :lol:

Valóban. És a PreBeta O sincs még meg hozzá....
These users thanked the author Macika for the post:
Segal (2016-04-24 vas. 20:37:24)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Macika írta:
Segal írta:De N beta még nincs rá tehát le van maradva :lol: :lol:

Valóban. És a PreBeta O sincs még meg hozzá....
Persze persze , lehet cinikusnak lenni. :D
Az a nagy helyzet , hogy a sok felesleges dolog csak parasztvakítás . Tavaly novemberben volt szerencsém egy hetet eltölteni Dél Koreában / Szöulban és Tegu (Daegu) -ban . Mindenki telefont nyomkod mindenhol , buszmegálló , busz , metró , étterem stb. Teljes függőség , hihetetlen egyszer érdemes kilátogatni , de azt tapasztaltam , hogy az emberek nagy ívben tojnak a sok felesleges extrákra . Ezeken a szuper telefonokon gyakorlatilag a használat leszűkül az internetezésre , email és üzengetésre. Többnyire a KAKAO TALK programot használják. Kijelzőméret 5.5" vagy nagyobb a lakosság jelentős részének. Vicc de nem is nagyon láttam sima S6-ot, inkább NOTE széria , LG G széria , és egy halom iphone. Mindenhol internet , a gyorsvasúttól kezdve mindenhol , igaz fizetni kell érte ....
Itt az elsődleges a nagy kijelző és az internet és az üzenő programok megléte mert gyakorlatilag a kapcsolatok és beszélgetések túlnyomó része a rohanó Szöulba így történik.
Nem nagyon láttam olyan embert aki jó dolgában fimet nézett , meg a fél életét memóriakártyán meg külső winyón hordozta. Nem erről szólnak már a dolgok.

Mondjuk azért kíváncsi lennék mi az öt legfontosabb dolog egy készülékben számotokra , mert egy olyan embernek akinek úgymond pörgősebb élete van , annak mások az elvárásai ... szerintem ...
Aki nem hiszi járjon utána ..... :)
Huawei MATE 9 Android 7
Segal
Admin segéd
Admin segéd

reddoors írta:Persze persze , lehet cinikusnak lenni. :D
Az a nagy helyzet , hogy a sok felesleges dolog csak parasztvakítás . Tavaly novemberben volt szerencsém egy hetet eltölteni Dél Koreában / Szöulban és Tegu (Daegu) -ban . Mindenki telefont nyomkod mindenhol , buszmegálló , busz , metró , étterem stb. Teljes függőség , hihetetlen egyszer érdemes kilátogatni , de azt tapasztaltam , hogy az emberek nagy ívben tojnak a sok felesleges extrákra . Ezeken a szuper telefonokon gyakorlatilag a használat leszűkül az internetezésre , email és üzengetésre. Többnyire a KAKAO TALK programot használják. Kijelzőméret 5.5" vagy nagyobb a lakosság jelentős részének. Vicc de nem is nagyon láttam sima S6-ot, inkább NOTE széria , LG G széria , és egy halom iphone. Mindenhol internet , a gyorsvasúttól kezdve mindenhol , igaz fizetni kell érte ....
Itt az elsődleges a nagy kijelző és az internet és az üzenő programok megléte mert gyakorlatilag a kapcsolatok és beszélgetések túlnyomó része a rohanó Szöulba így történik.
Nem nagyon láttam olyan embert aki jó dolgában fimet nézett , meg a fél életét memóriakártyán meg külső winyón hordozta. Nem erről szólnak már a dolgok.

Mondjuk azért kíváncsi lennék mi az öt legfontosabb dolog egy készülékben számotokra , mert egy olyan embernek akinek úgymond pörgősebb élete van , annak mások az elvárásai ... szerintem ...
Aki nem hiszi járjon utána ..... :)
Itthon lényegébe tökugyanez a helyzet.
Ha megnézünk egy átlagos telefont akkor ami tutira rajta lesz az a fosbook, messenger, viber és a whatsapp. Egyikből lépkednek a másikba.Esetleg még valami szókereső vagy valami hasonló casual játék. Szerintem ez ma a top 5 alkalmazás 1 telefonon.
Pontosan ezért is nem lépkednek felfelé tárhelybe mert mi a fenének ezek bőven elférnek akár 16 GB tárhelyen is és lehet a következő telefonon is ugyanennyi tárhely mert rohadtul nem fontos az átlagfelhasználónak mert ugyanúgy ezt az 5 alkalmazást fogja használni rajta...
Ettől függetlenül kell az új telefon mert egyrészt a régi már ciki másrészt brutális menyiségű szeméttel teletömi a telefonját amit persze törölni már nem tud és akkor az már sz*r és kell az új.
Nekem valóban az egyik legfontosabb a nagy tárhely mert én ennél sokkal több mindenre használom a telefonom. Engem egyszerűen nem zavar ha 2 GB ram helyett inkább 6 van a telefonba vagy ha több a tárhely. A gyári szemét meg 3 perc alatt kitakarítható bármelyik telefonból sőt hogy tovább menjek többségükre akár alap androidot is lehet pakolni a lényeg hogy én dönthetem el hogy számomra mi a fontos az extrákból és mi az ami nem és nem egy fapados rendszert kapok ami ugyan gyors meg kevés ramot használ csak épp faék egyszerűségű.
Ettől függetlenül én megértem a te álláspontodat is csak úgy kezeled mindig az új verziókat mint ha a többi telefonon lévő extrásított 1-2 verzióval régebbi már kőkorszaki rendszer lenne holott pont hogy több olyan dolog is megtalálható bennük amit pl most vesz át az alap N verzió és a google szolgáltatásai (gmail, youtube stb.) régebbi verziós androidon is naprakészen frissülnek.
Macika
6. szint
6. szint

reddoors írta:Tavaly novemberben volt szerencsém egy hetet eltölteni Dél Koreában / Szöulban és Tegu (Daegu) -ban . Mindenki telefont nyomkod mindenhol , buszmegálló , busz , metró , étterem stb. Teljes függőség , hihetetlen egyszer érdemes kilátogatni
...
Kijelzőméret 5.5" vagy nagyobb a lakosság jelentős részének. Vicc de nem is nagyon láttam sima S6-ot, inkább NOTE széria , LG G széria , és egy halom iphone. Mindenhol internet , a gyorsvasúttól kezdve mindenhol , igaz fizetni kell érte ....
Valóban így van.
Minden évben 1 hónapot Kínában töltök már 10 éve, és valóban, 140 centis, 40 kilós kiscsajok Note4-gyel, meg más 5,5-5,7"-os óriásokkal járkálnak, megfogni alig bírják, de KELL! :)

Annyira megszokták az ingermennyiséget, hogy egyszerűen nem tudnak mit csinálni, ha nincs meg a megfelelő inger-töltöttség.
A metróban, a buszokon, a trolin, a taxikban(!) mindenütt LCD monitorok, amin a fene tudja mi megy, kóros összevisszaságban. De megy....
A metrón az alagút falára vetítenek lézerrel 10-20 mp-es reklámokat, filmelőzeteseket.
Ha nincs inger, akkor már rázzák a lábukat a szó szoros értelmében.

Azt nem hiszem, hogy SD-kártya helyett egyhamar használható lesz a felhő, hiszen egy 128 GB-os microSD ára 4-5 havi komolyabb internet-előfizetés árával egyezik meg.
Arról nem beszélve, hogy 5-600 MB letöltése (minek is a QHD kijelző, ha 480p-ben nézzük a médiát rajta?) sok idő még gyors LTE-n is, aztán meg ott van a fogyasztás is, a letöltés miatti fogyasztás a többszöröse, mint kiolvasni a microSD-ről.
A kínaiaknál mondjuk a mobilnet durván drága, lehet, hogy ebből a szempontból Dél-Korea előrébb van.
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Imádom :D
katt
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:Imádom :D
katt
250 dodó, majdnem 70.000 Ft.
Szinte pontosan 3 db 128 GB-ost lehet kapni érte.
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd

Macika írta:
Segal írta:Imádom :D
katt
250 dodó, majdnem 70.000 Ft.
Szinte pontosan 3 db 128 GB-ost lehet kapni érte.
Erre szoktam azt mondani hogy kérdezd meg? :mrgreen:
Engem rohadtul nem érdekel az ára majd csájnából megérkezik olcsósítva :mrgreen:
Viszont ez 256 GB ami pont kétszerese mint mint a 128...
Sohasem értettem ezeket a hozzáállásokat ennyi erővel minek vettél V10-et amikor nem tud annyival többet mint amennyivel többe kerül pl egy G3-nál...
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”