OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: Macika »

tnorbi írta:
Macika írta:
tnorbi írta:Sziasztok! Sos kéne kis segítség! Bnőm elhagyta a telóját, persze ki is van kapcsolva, szóval el is lopták. S3-as. A kérdésem, hogy mivel főzelék van rajta, le lehet tiltatni? Persze gmail meg mindenben be van jelentkezve...
Nem érsz semmit a tiltással, mert attól, hogy SIM-mel nem tud feljelentkezni a GSM-hálózatra, attól WiFi-n még simán használható.

Egyetlen megoldás van, MINDEN bejelentkezéses oldalon AZONNALI jelszócsere!
Igen, ez volt az első. Google Device Managerrel nyomtunk visszaállítást, meg tiltást, viszont ez gondolom csak addig jó, amíg marad a gmail account, ha megváltoztatja, nem fog tiltódni. Bemegyünk majd a rendőrségre(valószínűleg a táskájából tűnt el) is, meg a telenorhoz, hogy tiltsák le, remélem sikerül.

Viszont, az én Noteom-on próbáltuk ki és f*szán működik, viszont most mindig kéri a kódot... Valahogy ki lehet kapcsolni? :whaaa:
3 mp alatt a bnőd születési dátumát beleírom IMEI-nek (beleírNÁM, ha foglalkoznék ilyen becstelen dologgal ;) ), így aztán hótt fölösleges a tiltással foglalkozni. Aki tudja, hogy azonnal ki kell dobni a SIM-et belőle, annak van olyan haverja is, aki új számot ad a készüléknek...

A Telenor (meg az összes szolgáltató) csak a náluk vett készülékeket tiltja, amit Te vettél a Te előfizetésedhez.
Ha nem így járna el, bemondásra bárki haragosod telefonját is le tudnád tiltani IMEI alapján...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Macika írta: 3 mp alatt a bnőd születési dátumát beleírom IMEI-nek (beleírNÁM, ha foglalkoznék ilyen becstelen dologgal ;) ), így aztán hótt fölösleges a tiltással foglalkozni. Aki tudja, hogy azonnal ki kell dobni a SIM-et belőle, annak van olyan haverja is, aki új számot ad a készüléknek...

A Telenor (meg az összes szolgáltató) csak a náluk vett készülékeket tiltja, amit Te vettél a Te előfizetésedhez.
Ha nem így járna el, bemondásra bárki haragosod telefonját is le tudnád tiltani IMEI alapján...
Telenornál lett vásárolva, saját előfizetéshez. Én nem fűzök hozzá semmi reményt, csak Ő.

Inkább a következő telefonon gondolkozok, de ezek után teljesen elzárkózik a Note-tól, és neki csak egy 25 ezres ósdifon kell. Viszont szerintem egy Honor4C alatt nincs telefon, az lett öccsének és eléggé rendben van.

Sajnálom egy kicsit az S3-at, az volt az első "közös gyermekünk". Használtam is 1,5 évig kb. De hát ez van, ilyen emberekkel élünk egy földön - sajnos. Remélem belerobban annak a kezébe aki ellopta. :)
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

tnorbi írta: Telenornál lett vásárolva, saját előfizetéshez. Én nem fűzök hozzá semmi reményt, csak Ő.

Inkább a következő telefonon gondolkozok, de ezek után teljesen elzárkózik a Note-tól, és neki csak egy 25 ezres ósdifon kell. Viszont szerintem egy Honor4C alatt nincs telefon, az lett öccsének és eléggé rendben van.

Sajnálom egy kicsit az S3-at, az volt az első "közös gyermekünk". Használtam is 1,5 évig kb. De hát ez van, ilyen emberekkel élünk egy földön - sajnos. Remélem belerobban annak a kezébe aki ellopta. :)
Még annyi, hogy a szolgáltató addig nem foglalkozik veletek amíg a rendőrségtől jegyzőkönyv át nincs adva nekik, és ez után 24 órán belül tiltják :wacko:
These users thanked the author nsee for the post:
tnorbi (2015-08-08 szomb. 09:36:09)
Rating: 2.63%
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
tnorbi
6. szint
6. szint

Használt telefont megéri venni szerintetek? :hmm2: Hardveraprón találtam pár S4-et 50.000 ft körül(kár, hogy az összes LTE-A Té függő), az csak jobb, mint a Honor 4C... :hmm2:
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

tnorbi írta:Használt telefont megéri venni szerintetek? :hmm2: Hardveraprón találtam pár S4-et 50.000 ft körül(kár, hogy az összes LTE-A Té függő), az csak jobb, mint a Honor 4C... :hmm2:
Azt nem tudom melyik jobb a kettő közül, de azt tudom mondani, szolgáltató függő telefont vettem már kettőt is.
nem bántam meg, de ehhez szerencse is kell.
El kell döntened megéri-e annyiért az a típus amit kinéztél.
These users thanked the author nsee for the post:
tnorbi (2015-08-09 vas. 13:08:44)
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Macika
6. szint
6. szint

tnorbi írta:Használt telefont megéri venni szerintetek? :hmm2: Hardveraprón találtam pár S4-et 50.000 ft körül(kár, hogy az összes LTE-A Té függő), az csak jobb, mint a Honor 4C... :hmm2:
2 dolog problémás.

1. Ha szolgáltatós a készülék és nincs még 2 éves, akkor addig nem lesz letiltva, míg fizetik rá a 24 hónapos hűséget.
Ez tehát abszolút bizalmi helyzet, egy ismeretlen embernek kell elhinned, hogy fogja fizetni a számláit rendesen, időben.

2. Egy szolgáltatós telefon függő, ha kinyitod, oda a garancia. Egy kijelzőbeégés miatti garanciális kijelzőcsere pl. 30-40e Ft is lehet.

És hát rögtön van egy harmadik probléma is, hogy nem tudhatod, milyen az előélete a készüléknek, nem ázott/párásodott-e be korábban, nem esett-e hatalmasat (csak nem látszik rajta, mert tokban volt). Sosem tudod meg, miért adja el TÉNYLEGESEN a tulajdonosa. Az esetek túlnyomó részében nem az igazat fogja mondani...

--------------

Úgy vagyok én ezzel, mint a használt autóval.

Az itthoni használtpiaci kultúra nem éri el a Balkán szintjét sem.

Így aztán telefonból is és járműből is csak újat veszek...
These users thanked the author Macika for the post:
tnorbi (2015-08-09 vas. 13:08:38)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint

Macika írta:
Így aztán telefonból is és járműből is csak újat veszek...
Pont ezek miatt vettünk egy fehér Honor 4C-t. Sokkal jobb telefon, mint az S3 volt, és a tudásához képest nagyon olcsó. Egyszerűen hihetetlen, hogy ezt a tudást 53.000 forintért adják. Ráadásul 2! év hivatalos, magyarországi garancia van rá...
These users thanked the author tnorbi for the post:
Macika (2015-08-10 hétf. 00:15:42)
tnorbi
6. szint
6. szint

Feldobtam Notera a telenoros 5.0-át. Megjelent egy mytelenor wallet app... Mobiltárcát is írja. Valaki tudja, hogy ez most mi akar lenni? Mert csak autópálya matricát, csekkbefizetést meg ilyeneket találtam róla. Lehet vajon fizetni a telefon és az app használatával, vagy még mindig nem ér semmit a telenor?
Macika
6. szint
6. szint

tnorbi írta:Feldobtam Notera a telenoros 5.0-át. Megjelent egy mytelenor wallet app... Mobiltárcát is írja. Valaki tudja, hogy ez most mi akar lenni? Mert csak autópálya matricát, csekkbefizetést meg ilyeneket találtam róla. Lehet vajon fizetni a telefon és az app használatával, vagy még mindig nem ér semmit a telenor?
Az utóbbi.

Marhára érdekes ez, a Telenor volt az első az OTP-vel karöltve, aki az NFC-s fizetés tesztidőszakát finanszírozta >2 éve, nem kevés pénzért, már meg ő az egyetlen szolgáltató, aki nem vezette be az NFC-fizetős szolgáltatást...

Érthetetlen...
These users thanked the author Macika for the post:
tnorbi (2015-08-17 hétf. 19:41:48)
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint

Na, megvan az új Droid. :D

Kép