OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

hetn
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
Nem: Férfi
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: hetn »

reddoors írta:
Macika írta:A Note5 megvételén akkor gondolkodtam volna, ha maradna a bővíthetőség, cserélhető lenne az akksi ÉS lenne USB-C csatija.

Ebből a 3-ból egy sem teljesült.

Ismerve, hogy mennyire drágán méri a Samsung a memóriát és tudván, hogy a mostani 32+128 GB-os konfigurációm pont kényelmes, attól tartok, nekem csak a 128 GB-os lenne megfelelő. Az pedig egészen biztos, hogy őrülten drága árcédulás lesz.
Abból gondolom, mert folyamatosan drágulnak a megjelenő új modellek a Samsungnál.

Most 2 hetes a gariban cserélt Note4-em, szerintem most lesz az első eset mióta Note van, hogy megjelenéskor nem cserélek rögtön...

Az One+2 az vonz engem is, meglátjuk, milyenek lesznek az első felhasználói vélemények...
Nem is tudom ... :mrgreen: nem hiszem , hogy megérne ez a telefon egy cserét. A fenének sem kellene az ONE+2 legalábbis amíg nincs jobb , izgalmasabb lehetőség :). Itt van pl a FLEX 2 3gb ram VERZIÓ 103 EZER Ft-ért vagy akár az asus 4gb-is verziója 130-ezerig . Ha már másodtelefonról van szó én mindenképpen a FLEX 2-őt próbálnám ki.
Én is nagyon vártam az OnePlus2-t, mert korábban volt alkalmam játszani az előddel és igen-meggyőző volt. De nekem szempont: SD bővíthetőség, FM rádió, és az nfc-t is használom. Ezek közül az 1+2 egyiket sem tudja. Ami a mostani igényeimet kiszolgálja az az LGG4. Úgy vagyok vele hogy az OnePlus2 egy alap ferrári az lg g4 meg egy extrákkal felszerelt -mondjuk- mercedes. A mindennapi életben inkább a magasabb felszereltség ((HW) az előnyösebb, minthogy ne döccenjen az alagútban a needforspeedX+1. És állítólag a G4 sw optimalizálása is nagyon jó, garancia/szervíz elérhető. A Samsung meg inkább számháboruzik az iPhone-val, ár/érték arányban számomra átlépték a fájdalomküszöböt.
Ami még benne lehet a pakliban az az Asus Padfone2 de nagyon kevés az információ róla...
kalmah05
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 4
Has thanked: 24 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kalmah05 »

Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki hogy mi lett az ovi emaillel? Nem tudok sehogy sem belépni sehol sem, sőt a nokiamail. com be sem jön. Valaki tud valami információt adni? Vagy végleg megszűnt?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

kalmah05 írta:Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki hogy mi lett az ovi emaillel? Nem tudok sehogy sem belépni sehol sem, sőt a nokiamail. com be sem jön. Valaki tud valami információt adni? Vagy végleg megszűnt?
Én úgy emlékszem, hogy már elég régen megszűnt...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
fefe86
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
Has thanked: 23 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: fefe86 »

srácok, nagyon régóta km playert használok. Egy ideje szenvedek ezzel a képi hibával, de nem tudok vele mit csinálni. valakinek valami ötlete?
Kép
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Más lejátszó nem jöhet szóba?
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

fefe86 írta:srácok, nagyon régóta km playert használok. Egy ideje szenvedek ezzel a képi hibával, de nem tudok vele mit csinálni. valakinek valami ötlete?
Kép
Szerintem is cseréld le. Én is ezt tettem, nálam is előjött ez a hiba, de nem minden filmnél. Lehet, hogy valamelyik kódolás nem tetszik neki, ráadásul eléggé lassú lejátszó. VLC-re váltottam, nem a legszebb(vannak skinek), viszont jobb, mint a KM.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

fefe86 írta:srácok, nagyon régóta km playert használok. Egy ideje szenvedek ezzel a képi hibával, de nem tudok vele mit csinálni. valakinek valami ötlete?
Kép
Én mellé töltöm a K-lite mega codec packot (ingyenes) utána nem jelentkezik a hiba. :yes: Régebben én is szívtam vele.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
fefe86
3. szint
3. szint
Készüléktípus: iPhone 5S 32GB + Nokia N9 64GB
Has thanked: 23 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: fefe86 »

Walaki01 írta: Én mellé töltöm a K-lite mega codec packot (ingyenes) utána nem jelentkezik a hiba. :yes: Régebben én is szívtam vele.
valamit konfigoltál vele, vagy csk simán feldobtad? felraktam én is, de nem oldódott meg.
a VLC nem jön be, a km playert pedig már úúúúgy megszoktam... :) frissítéssel valószínű megoldódna, de a rengeteg reklám miatt hanyagolom. Jellemzően v264-es kódolású mkv filmeknél jön elő a hiba..
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Sziasztok!

Szeretnék rendelni amazonról egy Kindle-t... Van most ilyen -40$ cucc, Amazon.com Store Card.

https://www.amazon.com/gp/cobrandcard/m ... XUAG7KFO35

Ez mit takar? Gondolom nem simán jó fejek és elengednek 40 dolcsit mert igénylek... Esetleg valakinek van ilyenje? Mivel jár?

Fasza nem is lehet Magyarországra rendelni?! :shock: Pedig pár napja próbáltam és akkor nem jött hibaüzenet. :duhos2:

Végén kidobja, hogy mégse ingyenes a szállítás, plusz adó. :D 38.000ből lett 61. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tnorbi 2015-08-05 szer. 14:51:13-kor.
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

ezen bexartam. :D vegyétek vigyétek.
Kép
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése