OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
Azért én a Samsungot annyiban megvédeném az Apple-el szemben, hogy ott van egy hajlított üveg+kijelző, aminek a gyártási költsége nem hiszem, hogy annyi, mint egy sima kijelzőnek. K.rva drága, nem azt mondom, hogy nem.....
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
igen,és nem egyszerú elöállitani,de azon kivül.hogy jól néz ki,és szépen világit ha hivnak.Damir írta:Azért én a Samsungot annyiban megvédeném az Apple-el szemben, hogy ott van egy hajlított üveg+kijelző, aminek a gyártási költsége nem hiszem, hogy annyi, mint egy sima kijelzőnek. K.rva drága, nem azt mondom, hogy nem.....

Samsung galaxy s7 edge
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szerintem sincs, nem is azt mondtam, hogy vanLimahl írta:igen,és nem egyszerú elöállitani,de azon kivül.hogy jól néz ki,és szépen világit ha hivnak.Damir írta:Azért én a Samsungot annyiban megvédeném az Apple-el szemben, hogy ott van egy hajlított üveg+kijelző, aminek a gyártási költsége nem hiszem, hogy annyi, mint egy sima kijelzőnek. K.rva drága, nem azt mondom, hogy nem.....kb semmi értelme.
tudom ,van nálam 1.

Csak költségnövelő tényező.
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Nem: Férfi
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Épp ez a lényeg.Limahl írta:igen,és nem egyszerú elöállitani,de azon kivül.hogy jól néz ki,és szépen világit ha hivnak.Damir írta:Azért én a Samsungot annyiban megvédeném az Apple-el szemben, hogy ott van egy hajlított üveg+kijelző, aminek a gyártási költsége nem hiszem, hogy annyi, mint egy sima kijelzőnek. K.rva drága, nem azt mondom, hogy nem.....kb semmi értelme.
tudom ,van nálam 1.
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Ha csak ezért hajlított a kijelző és ez az új trend és kerül horror pénzbe akkor megette a fene! Biztos jól néz ki a különböző színekre beállítható oldal sáv meg minden ami megjeleníthető ott, de ettől kéne hasra esni?tnorbi írta:Épp ez a lényeg.Limahl írta:igen,és nem egyszerú elöállitani,de azon kivül.hogy jól néz ki,és szépen világit ha hivnak.Damir írta:Azért én a Samsungot annyiban megvédeném az Apple-el szemben, hogy ott van egy hajlított üveg+kijelző, aminek a gyártási költsége nem hiszem, hogy annyi, mint egy sima kijelzőnek. K.rva drága, nem azt mondom, hogy nem.....kb semmi értelme.
tudom ,van nálam 1.
Igen menő mert új a cucc, de a felár nem arányos

Eddig ami a kezembe került telefon legjobb értesítő led megoldása az N8 volt!
Nem azt mondom, hogy rossz vagy nyúljunk vissza a régi dolgokhoz és ne legyen fejlesztés, de ez (sem) hozott számomra annyi újítást, hogy megérje fizetnem érte. Akkor sem, ha new!
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- tnorbi
- 6. szint
Persze, a felárat nem éri meg, de ettől még nagyon cool. Szerintem ez az innováció kezdete, aztán jön majd az egész kijelzős telefon... Lehet, hogy az S7 már nem is lesz normál kijelzővel.nsee írta: Ha csak ezért hajlított a kijelző és ez az új trend és kerül horror pénzbe akkor megette a fene! Biztos jól néz ki a különböző színekre beállítható oldal sáv meg minden ami megjeleníthető ott, de ettől kéne hasra esni?
Igen menő mert új a cucc, de a felár nem arányos![]()
Eddig ami a kezembe került telefon legjobb értesítő led megoldása az N8 volt!
Nem azt mondom, hogy rossz vagy nyúljunk vissza a régi dolgokhoz és ne legyen fejlesztés, de ez (sem) hozott számomra annyi újítást, hogy megérje fizetnem érte. Akkor sem, ha new!

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Bocsánat, fél éve jelent meg az iPhone 6.duce79 írta:Sziasztok! Csak érdekességképpen, eprice olasz oldalon iphone 6 arany 128gb - 849 euro vs. galaxy s6 edge arany 64gb 985euro. Ezeknek elgurult a gyógyszerük... Üdv!
Miért is gond az, hogy egy sokkal komolyabb technológiával (itt nem csak a duplán hajlított üvegre, hanem az LPDDR4 RAM-ra és a processzorra is gondolok!) pár napja megjelent készülék 150 €-val drágább???
Ha TÉNYLEG ipari zafírkijelzővel jelent volna meg az iPhone 6, mint ahogyan tervezték, akkor lehetett volna árban összemérni.
De az Apple nem merte meglépni, épp az ár és a rettenetesen drága előállítás miatt.
A Samsung meglépte, nem tudni, bejön-e nekik...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- tnorbi
- 6. szint
És akkor jön az LG...Macika írta:Bocsánat, fél éve jelent meg az iPhone 6.duce79 írta:Sziasztok! Csak érdekességképpen, eprice olasz oldalon iphone 6 arany 128gb - 849 euro vs. galaxy s6 edge arany 64gb 985euro. Ezeknek elgurult a gyógyszerük... Üdv!
Miért is gond az, hogy egy sokkal komolyabb technológiával (itt nem csak a duplán hajlított üvegre, hanem az LPDDR4 RAM-ra és a processzorra is gondolok!) pár napja megjelent készülék 150 €-val drágább???
Ha TÉNYLEG ipari zafírkijelzővel jelent volna meg az iPhone 6, mint ahogyan tervezték, akkor lehetett volna árban összemérni.
De az Apple nem merte meglépni, épp az ár és a rettenetesen drága előállítás miatt.
A Samsung meglépte, nem tudni, bejön-e nekik...
http://mobilarena.hu/hir/igencsak_draga ... lg_g4.html
Pedig "nagy jó" áron adták eddig a csúcskészülékeket....
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Kíváncsi vagyok a G4-re!tnorbi írta:És akkor jön az LG...
http://mobilarena.hu/hir/igencsak_draga ... lg_g4.html
Pedig "nagy jó" áron adták eddig a csúcskészülékeket....
Nem mondom, hogy le fogom cserélni a Note 4-et rá, de érdekel!

"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill