Úgy tudom a Root/Cache könyvtárban van, de oda csak Superuser-ként nézhetek be, ha jól tudom.Macika írta:Csak egy ötlet, talán ha megnézed, hol van a telefonodban kb. 800(?) MB méretű nagy fájl. Hátha engedi törölni...rasti írta:Üdv mindenkinek! Ki lehet törölni valahogy a telefonról a már letöltött Lollipop-ot? Folyamatosan jelzi az értesítési sávban és naponta többször próbál települni, pedig nem szeretném. Rootolni nem szeretnék. Előre is köszönöm a segítséget.
Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910C / SM-N910F)
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOTE 4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910C / SM-N910F)
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ja, bocs...rasti írta:Úgy tudom a Root/Cache könyvtárban van, de oda csak Superuser-ként nézhetek be, ha jól tudom.Macika írta:Csak egy ötlet, talán ha megnézed, hol van a telefonodban kb. 800(?) MB méretű nagy fájl. Hátha engedi törölni...rasti írta:Üdv mindenkinek! Ki lehet törölni valahogy a telefonról a már letöltött Lollipop-ot? Folyamatosan jelzi az értesítési sávban és naponta többször próbál települni, pedig nem szeretném. Rootolni nem szeretnék. Előre is köszönöm a segítséget.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- rolihood
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS5 + NEXUS 7 2013
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 7 times
Nincs Note 4 készülékem, de Nexus 7 2013 készülékemen ha hosszan rányomtam erre az értesítésre a fentről legördülő menüben, akkor bedobott egy ablakot és onnan kivettem a pipát (letiltottam az értesítéseket) és kiléptem és utána már nem jelezte tovább.rasti írta:Üdv mindenkinek! Ki lehet törölni valahogy a telefonról a már letöltött Lollipop-ot? Folyamatosan jelzi az értesítési sávban és naponta többször próbál települni, pedig nem szeretném. Rootolni nem szeretnék. Előre is köszönöm a segítséget.
Samsung Galaxy S5 4.4.2 + NEXUS 7 2013 4.4.2
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 42 times
Sziasztok! Nem találom a lassított videofelvétel opciót, lollipop frissítés óta, először kerestem ma, merre található, ha egyáltalán benn maradt. Köszi, üdv!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
- Macika
- 6. szint
Kamera főképernyő -> Üzemmód
- Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- duce79
- 4. szint
- Készüléktípus: lg v30+
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 42 times
Sziasztok! Megjelent a legujabb kingroot. Linkelek egy olasz oldalt: http://android.hdblog.it/2015/05/11/Kin ... ispositiv/
Aki esetleg tudni véli, hogy ettől ugrik-e a knox, illetve ki is próbálta talán, ossza meg legyen szíves. Köszi.
Aki esetleg tudni véli, hogy ettől ugrik-e a knox, illetve ki is próbálta talán, ossza meg legyen szíves. Köszi.
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
- Macika
- 6. szint
Hidd el, NINCS megoldás rootra Note4-nél.duce79 írta:Sziasztok! Megjelent a legujabb kingroot. Linkelek egy olasz oldalt: http://android.hdblog.it/2015/05/11/Kin ... ispositiv/
Vegyél S6-ot, annál van!

Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- wonthy
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
Sziasztok! Tegnap vettem a telefont amin már lollipop volt. Eddig nagyon tetszik meg minden,barátkozom a méretével. ..☺A problémám az lenne,hogy beállítottam feloldásnak az ujjlenyomatot, de a telefon mérete végett egy kicsit körülményes és most a világért nem engedi visszaállítani a húzást ,meg a nics-et! Szürkén jelenik meg mind 2 opció és plusz azt írja '' Rendszergazda, titkosítási irányelv vagy hitelesítőadat-tárhely által letiltva''
Nem szoktam ilyeneket kérdezni, de most feladom. Már végig túrtam mindent
Na,megtaláltam a megoldást! Hát ha segít másnak is
Beállítások, biztonság, hitelesítő-tároló alatt törölni kell a hitelesítő adatok törlése menüpontot

Beállítások, biztonság, hitelesítő-tároló alatt törölni kell a hitelesítő adatok törlése menüpontot
-
- 2. szint
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 23 times
elvileg meg kellett adnod tartalék jelszót, kapcsold ki az újjlenyomatos feloldást és töröld a mentett újjlenyomatot, és akkor vissza lehet állítani majd sima képernyőzárra...wonthy írta:Sziasztok! Tegnap vettem a telefont amin már lollipop volt. Eddig nagyon tetszik meg minden,barátkozom a méretével. ..☺A problémám az lenne,hogy beállítottam feloldásnak az ujjlenyomatot, de a telefon mérete végett egy kicsit körülményes és most a világért nem engedi visszaállítani a húzást ,meg a nics-et! Szürkén jelenik meg mind 2 opció és plusz azt írja '' Rendszergazda, titkosítási irányelv vagy hitelesítőadat-tárhely által letiltva''