Kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet és Nagyon Jó Egészséget 2015 re.

telepitsd pc suittal.én trés vagyok,mikor rákérdeztem azt mondták,trénél,nem jön otán,pc suit,mert nem lesz jó otán,rádugtam pc suit,ok,és egy piros felugró ablak,mit ,hogy csináljak,azóta is szuper,mindenképp pc suit.hzolek írta:Sziasztok,
B.U.É.K. mindenikek:)
Egy LG G3 32GB telefon elégedett tulajdonosa vagyok. V10K-SEA-XX ROM van a telon. Az LG PC Suite jelez újabb frissítést is (V20B), de még nem jött meg rá az OTA verzió.
Mit javasoltok várjak az OTA frissítéssel vagy telepítsem az LG PC Suite programmal?
Telepítés előtt vagy után javasoltok egy hard resetet? Gondolom ez segítene a telo gyorsításában is.
Köszönöm minden segíteni akarónak előre is az infot - tanácsot.
üdv
zoli
pc suit mindent szépen ir,mondom,nálam piros figyelmeztető szöveg,android 5 ,blab bla,olvasd el,de pc suit -ban már eleve úgy ajánlja,hogy csinálj ,de arra nyomsz,töröljön mindent,stb,faszán felrakja. kövesd leirást.full resettel rakod,megcsinál mindent.hzolek írta:Szia Limahl!
OK. köszi a gyors választ.
Enyém független. Partneronál vettem.
Előtte vagy utána csináljak hard resetet? memokarival vagy anélkül?
Köszi
zoli
Bocsi hogy itt kérdezem de neked Moco Lg és Samsung is van. Most akarom lecserélni a Note3-at G3-ra, de közben az S5 is gondolkoztat. Véleményed szerint jobb az LG?moco írta:Szia. Érdekes. Én leformáznám még egyszer.ocsisayt írta:Sziasztok.
Frissítettem a telefont 5.0-ra.
Azóta a névjegyzékbe mentett képet híváskor nem mutatja.
Volt hard reset, szinkronizáltam, használtan telefon és google névjegyzék, de semmi.
Az egész nagy katyvasz nekem, névjegyzéket átnevezek elmentem, de a régi nevet mutatja.
Ha elmentem google-ba eltünik telefonból és fordítva is, gépen nézve pedig átírta.
Valami ötlet?
Valami jól müködő teljes képernyős hivókép progi?
Köszi.
Amúgy én ezt a teljes hívókép progit használom, már egész Nokiás koromóta
https://play.google.com/store/apps/deta ... m.fscifree
Én az S5-öt elfelejteném (ez a saját véleményem).kisdobos írta: Bocsi hogy itt kérdezem de neked Moco Lg és Samsung is van. Most akarom lecserélni a Note3-at G3-ra, de közben az S5 is gondolkoztat. Véleményed szerint jobb az LG?
Az esti vakus képei nem tetszenek,meg szomjazok valami újramoco írta:Én az S5-öt elfelejteném (ez a saját véleményem).kisdobos írta: Bocsi hogy itt kérdezem de neked Moco Lg és Samsung is van. Most akarom lecserélni a Note3-at G3-ra, de közben az S5 is gondolkoztat. Véleményed szerint jobb az LG?
Nekem jobban bejön az LG, mint az S5. Az S4 is ugye meg van, szoktam is használni, de a favorit nálam most az LG.
Miért akarod lecserélni a Note3-mat? Nem rossz cucc az sem.