Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- Újonc
- Készüléktípus: SM-N9005 XXUGNI3 4.4.2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 0
Re: Hasznos Android programok!
Szia
A BSPlayer app alpból keres feliratot a neten lejátszáskor, ha létezik hozzá
A BSPlayer app alpból keres feliratot a neten lejátszáskor, ha létezik hozzá
SAMSUNG SM-N9005 XXUGNI3 4.4.2
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Sziasztok.Adott egy LG G2 mini (kitkat 4.4.2) rotolt.Mivel tudom a játékokat áthelyezni az sd kártyára.kipróbáltam már egy párat de mindegyik azt írja hogy:ÁTHELYEZÉS NEM SZÜKSÉGES.AZ SD KÁRTYA AZONOS A RENDSZER LEMEZZEL.
Helyem meg nincs,az sd meg 32 gigás.
Helyem meg nincs,az sd meg 32 gigás.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
- rolihood
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS5 + NEXUS 7 2013
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok!
RocketDial programot használok híváskezelésre.
Tökéletesen működik, viszont a nem fogadott hívások sem a RocketDial programon belüli visszahíváskor, sem pedig a redőnyön keresztüli törléskor nem tűnnek el véglegesen a telefon értesítései közül. Í(újraindítás után jelzi ismét, hogy volt nem fogadott hívás..)
Egyedül akkor lehet inaktiválni, ha az ember bemegy külön az SGS5 menüjébe és megnyitja "csak ezért" a "telefon" menüt.
A készülék nem rootolt (az RD Missed Call Plugin csak rootolt készüléken fut) és emiatt az 1 hiba miatt nem is kívánom rootolni.
Ha a nem fogadott hívások eltüntetésre van valakinek esetleg valamilyen ötlete, az kérem írjon.
RocketDial programot használok híváskezelésre.
Tökéletesen működik, viszont a nem fogadott hívások sem a RocketDial programon belüli visszahíváskor, sem pedig a redőnyön keresztüli törléskor nem tűnnek el véglegesen a telefon értesítései közül. Í(újraindítás után jelzi ismét, hogy volt nem fogadott hívás..)
Egyedül akkor lehet inaktiválni, ha az ember bemegy külön az SGS5 menüjébe és megnyitja "csak ezért" a "telefon" menüt.
A készülék nem rootolt (az RD Missed Call Plugin csak rootolt készüléken fut) és emiatt az 1 hiba miatt nem is kívánom rootolni.
Ha a nem fogadott hívások eltüntetésre van valakinek esetleg valamilyen ötlete, az kérem írjon.
Samsung Galaxy S5 4.4.2 + NEXUS 7 2013 4.4.2
- eclipse
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 11 times
Sziasztok! Olyan progit keresek, ami a telefonon futó programokból kimenti az APK-t. Korábban a 360 security-vel oldottam meg, de a frissítés óta nincs benne ez a funkció. Tudtok valami megoldást?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Note 3 [XXUDMJ7]
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 17 times
Appmonster. Be kell kapcsolni az old style backupot a beállításoknál az apk mentéshez.eclipse írta:Sziasztok! Olyan progit keresek, ami a telefonon futó programokból kimenti az APK-t. Korábban a 360 security-vel oldottam meg, de a frissítés óta nincs benne ez a funkció. Tudtok valami megoldást?
App telepítés vagy frissítés után automatikusan ment, de lehet direktben is.
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS 5
- Has thanked: 267 times
Vagy TotalCommander.eclipse írta:Sziasztok! Olyan progit keresek, ami a telefonon futó programokból kimenti az APK-t. Korábban a 360 security-vel oldottam meg, de a frissítés óta nincs benne ez a funkció. Tudtok valami megoldást?
- eclipse
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
- Has thanked: 66 times
Az hogy csinálja?tarcsihunn írta:Vagy TotalCommander.eclipse írta:Sziasztok! Olyan progit keresek, ami a telefonon futó programokból kimenti az APK-t. Korábban a 360 security-vel oldottam meg, de a frissítés óta nincs benne ez a funkció. Tudtok valami megoldást?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS 5
- Has thanked: 267 times
Telepített alkalmazások,illetve Fájlrendszer gyökér-system-app.eclipse írta:Az hogy csinálja?tarcsihunn írta:Vagy TotalCommander.eclipse írta:Sziasztok! Olyan progit keresek, ami a telefonon futó programokból kimenti az APK-t. Korábban a 360 security-vel oldottam meg, de a frissítés óta nincs benne ez a funkció. Tudtok valami megoldást?
- These users thanked the author tarcsihunn for the post:
- eclipse (2014-12-30 kedd 20:50:32)
- Rating: 2.63%