LG G3

LG márkájú készüléktípusok témái
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Re: LG G3

Hozzászólás Szerző: Limahl »

robert07 írta:
Limahl írta: gyári idöjárást frissitsd,helymeghatározássakl.és szinkron legyen bekapcsolva,mindig,mert ha nincs nem megy,nemtudom mi a fax köze van hozzá.lg titok. :D de nem megy nélküle.
Frissítettem és hopp meg is jött az eső. De ennyi.Esőn kívül mást nem mutat, pedíg a szép felhő a lényeg. Mit tudok még csinálni?
Köszi!
probáld meg ezt,én annó ezzel csináltam,itt van odex is hozzá,tehát itt 2 fájlt kell cserélni,

http://forum.xda-developers.com/verizon ... n-t2834105

nekem ugyan nem hiányzik.,most még root om sincs,és jobb a teló mint mikor telebiszbaszoztam. :D
These users thanked the author Limahl for the post:
robert07 (2014-11-17 hétf. 13:11:16)
Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
robert07
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3
Nem: Férfi
Has thanked: 156 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: robert07 »

Limahl írta: probáld meg ezt,én annó ezzel csináltam,itt van odex is hozzá,tehát itt 2 fájlt kell cserélni,

nekem ugyan nem hiányzik.,most még root om sincs,és jobb a teló mint mikor telebiszbaszoztam. :D
Okés, felraktam. Most esik, majd ha felhőnek kellene csak lennie kiderül, hogy siker van e. Annyi hogy most újraindítás után le kell okozni: Sajnos a(z) com.google.process.gapps folyamat leáll. Neked is ilyen volt, mi ez? Van egy Mate-inf mappa is a letöltt fájlban azzal nem kellett csinálni semmit? Leírás nem említi.

szerk.: nem jó.. mostmár nem esik, így nincs is semmi.Egyre jobbanidegesít. :evil:
ötlet?
G3 3/32GB Titan V10I-EUR-XX
Limahl
6. szint
6. szint

robert07 írta:
Limahl írta: probáld meg ezt,én annó ezzel csináltam,itt van odex is hozzá,tehát itt 2 fájlt kell cserélni,

Okés, felraktam. Most esik, majd ha felhőnek kellene csak lennie kiderül, hogy siker van e. Annyi hogy most újraindítás után le kell okozni: Sajnos a(z) com.google.process.gapps folyamat leáll. Neked is ilyen volt, mi ez? Van egy Mate-inf mappa is a letöltt fájlban azzal nem kellett csinálni semmit? Leírás nem említi.

szerk.: nem jó.. mostmár nem esik, így nincs is semmi.Egyre jobbanidegesít. :evil:
ötlet?
nem emlékszem leállt,vagy sem (gaaps)de nem hiszem,szinkron be van kapcsolva?mindig kell.különben eltünik.
These users thanked the author Limahl for the post:
robert07 (2014-11-17 hétf. 17:24:02)
Samsung galaxy s7 edge
robert07
3. szint
3. szint

Be van kapcsolva.Annyi, hogy nálam csak a gmail szink. van bepipálva. Most kipróbáltam, bepipáltam mindent, de így sem jó. Szomorúság :(
Limahl
6. szint
6. szint

robert07 írta:Be van kapcsolva.Annyi, hogy nálam csak a gmail szink. van bepipálva. Most kipróbáltam, bepipáltam mindent, de így sem jó. Szomorúság :(
akkor nem tom,g3tweaksbox,,minden animáció bekapcsolva?nem tom mert nálam ment,de nem ér ennyit. :D alapbol mennie kéne,vicc.
Samsung galaxy s7 edge
robert07
3. szint
3. szint

Limahl írta:
robert07 írta:Be van kapcsolva.Annyi, hogy nálam csak a gmail szink. van bepipálva. Most kipróbáltam, bepipáltam mindent, de így sem jó. Szomorúság :(
akkor nem tom,g3tweaksbox,,minden animáció bekapcsolva?nem tom mert nálam ment,de nem ér ennyit. :D alapbol mennie kéne,vicc.
No ez a g3tweakbox még soha nem volt fent. Marketrol csak feldobom és keressem benne az animációkat?
laczine
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
Nem:
Has thanked: 65 times
Been thanked: 25 times

Hozzászólás Szerző: laczine »

robert07 írta:
Limahl írta:
fannitomi írta:Ez igazán banális kérdés,de azt hogy lehet előhozni?Nekem ilyen tinta efekt szerű a képernyő felodas.
root-od van?mert anélkül sehogy. ha van

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/t ... r-t2849175

de ha alternativ lock jó,ezzel be lehet állitani élőhátteret.

https://play.google.com/store/apps/deta ... ckerstable
Na ezt megcsináltam én is. Sajnos nem lett időjárás a widgeten így sem. Lehet valamit rosszul csináltam/értelmeztem?
Töröltem az LGKeyguard.odex fájlt, újraindítottam aztán telepítettem a letöltött LGKeyguard apk-t. Jól van ez így? Nagyon hiányzik ez az időjárás dolog :(

És hogy ne mindíg csak kérdezzek :)
Tudom, hogy a többség automatán használja a fényerőt, de elismerhetitek, hogy ciki amikor a haver elkéri megnézni a szép új csúcsmobilt, felhúzza a fényerőt hogy lássa mit tud, nyomkodja kicsit és már le is "szabályoz" a gép. Hát vicces.. :D (ha már le lett írva az infó akkor bocs, én nem találtam)
Ezen videó http://www.youtube.com/watch?v=DdKQWfdPm5E 3. percénél van a megoldás a rejtett menüben. Ha nem jön elő a kóddal a menü (nekem nem jött) akkor a Shortcut Master (lite) alkalmazással el lehet érni. A progiban rá kell nyomni az app explorer-re és itt megkeresni: com.lge.hiddenmenu-t ,majd ezen belül hiddenmenüt kell kiválasztani értelemszerűen és már ott is vagyunk.
A letöltött új LGkeyguard.apk-t ne telepítsd, hanem másold be oda, ahonnan a másikat letörölted! Utána pedig permissionokat pipáld ki és mennie kell az animációnak!
These users thanked the author laczine for the post:
robert07 (2014-11-17 hétf. 20:52:46)
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
laczine
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
Nem:
Has thanked: 65 times
Been thanked: 25 times

Hozzászólás Szerző: laczine »

robert07 írta:
Limahl írta:
No ez a g3tweakbox még soha nem volt fent. Marketrol csak feldobom és keressem benne az animációkat?
A g3tweakbox nagyon jó, de xposed is kell hozzá. Ja és fizetős. Mondjuk azt a pár forintot megéri, mert nagyon király progi. Ott is be tudod állítani az időjárás animációkat.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
robert07
3. szint
3. szint

laczine írta: A letöltött új LGkeyguard.apk-t ne telepítsd, hanem másold be oda, ahonnan a másikat letörölted! Utána pedig permissionokat pipáld ki és mennie kell az animációnak!
Oké, megcsináltam telepítés nélkül, közben az leesett, hogy azt nem kell. Pipáljam be a premissionokat..na az mi és hol van? :hmm2:
Bocs az értetlenkedésért! Köszii!
Limahl
6. szint
6. szint

robert07 írta:
laczine írta: A letöltött új LGkeyguard.apk-t ne telepítsd, hanem másold be oda, ahonnan a másikat letörölted! Utána pedig permissionokat pipáld ki és mennie kell az animációnak!
Oké, megcsináltam telepítés nélkül, közben az leesett, hogy azt nem kell. Pipáljam be a premissionokat..na az mi és hol van? :hmm2:
Bocs az értetlenkedésért! Köszii!
rootexplorer,bemásolod ahova kell,megkeresed,hosszan rányomsz,felugró ablak,permission,és ott beállitod.
Samsung galaxy s7 edge
Válasz küldése

Vissza: “LG”