igan nagyon jó.legszebb élőháttér amivel telálkoztam,kismillió beállitás,és még olyan apro dolgokra is figyelnek multkor esett eső.közben elállt,kézzel frissitettem,és mikor frissült,nem csak ugy eltünt eső,hanem szépen fokozatosan elállt,egyszerüen imádom én is.moco írta:Megvettem az időjárás progit. Szerintem ez már a 6 vagy 7. időjárás programomLimahl írta:szoval ,ilyen,tökéletesen belöve,nekem ok.
http://www.youtube.com/watch?v=c-b3adGk ... e=youtu.be
Állatira tetszik az animációja, most pont esik az eső a kijelzőn. Naddonjóó!
LG G3
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
Re: LG G3
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Limahl 2014-10-07 kedd 11:17:36-kor.
Samsung galaxy s7 edge
- Limahl
- 6. szint
https://play.google.com/store/apps/deta ... color.fulllaca71 írta:Sziasztok !
Ez melyik időjárás progi ?
Samsung galaxy s7 edge
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei P8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 30 times
Nekem olyan gondom van, hogy az X-Plorer file kezelőnek nem engedi, hogy a memóriakártyán bármilyen műveletet (másolás új mappa stb.) végrehajtson.
De a Titánium backupot sem engedi memkártyára írni. Mintha a rendszer nem akarna tudomást venni a memória kártyáról. Számítógépre kötve usb -n keresztül filmeket vagy bármit tudok másolni, meg is tudom nézni, de törölni már nem engedi a telefon, csak gépre kötve.Sikerült Rootolnom, de ez után sem változott a helyzet.
De a Titánium backupot sem engedi memkártyára írni. Mintha a rendszer nem akarna tudomást venni a memória kártyáról. Számítógépre kötve usb -n keresztül filmeket vagy bármit tudok másolni, meg is tudom nézni, de törölni már nem engedi a telefon, csak gépre kötve.Sikerült Rootolnom, de ez után sem változott a helyzet.
- Limahl
- 6. szint
ez a kitkat marhasága.Promi írta:Nekem olyan gondom van, hogy az X-Plorer file kezelőnek nem engedi, hogy a memóriakártyán bármilyen műveletet (másolás új mappa stb.) végrehajtson.
http://www.technet.hu/hir/20140321/kitk ... ndroid_44/
rootod mint irtad van,

https://play.google.com/store/apps/deta ... tapp.sdfix
- Rating: 2.63%
Samsung galaxy s7 edge
-
- 2. szint
Na most már minden úgy működik minden ahogy szeretném. Még a hárombetűs navigátorhoz szeretnék kérni valakitől egy helyes sys file -t ami erre a készülékre van optimalizálva. (Esetleg Moco drága?
)

-
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32 GB V10i-SEA-XX
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 24 times
ment 'PÜ'Promi írta:Na most már minden úgy működik minden ahogy szeretném. Még a hárombetűs navigátorhoz szeretnék kérni valakitől egy helyes sys file -t ami erre a készülékre van optimalizálva. (Esetleg Moco drága?)
LG G3, arany, 3GB/32 GB, V10i-SEA-XX
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Ha moco drágának írsz egy privát üzit, azt látja is egyből és adja neked a tutit. De már megelőztekPromi írta:Na most már minden úgy működik minden ahogy szeretném. Még a hárombetűs navigátorhoz szeretnék kérni valakitől egy helyes sys file -t ami erre a készülékre van optimalizálva. (Esetleg Moco drága?)

VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 2. szint
Köszi de nekem is az a bajom vele, hogy 2D felülnézetben csíkozódik a térkép, +még lassabb is mint a S3 -on volt.andreas49 írta:ment 'PÜ'Promi írta:Na most már minden úgy működik minden ahogy szeretném. Még a hárombetűs navigátorhoz szeretnék kérni valakitől egy helyes sys file -t ami erre a készülékre van optimalizálva. (Esetleg Moco drága?)
- nagyix
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 gold HTC ONE2 M8
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 4 times
Nem akarok offolni, de nekem is ez a tapasztalatomPromi írta:Köszi de nekem is az a bajom vele, hogy 2D felülnézetben csíkozódik a térkép, +még lassabb is mint a S3 -on volt.andreas49 írta:ment 'PÜ'Promi írta:Na most már minden úgy működik minden ahogy szeretném. Még a hárombetűs navigátorhoz szeretnék kérni valakitől egy helyes sys file -t ami erre a készülékre van optimalizálva. (Esetleg Moco drága?)

- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Mit nézegetitek Ti 2D-ben, amikor 3D-ben is lehet? 

VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4