nincs,hoppá, figyelmetlen voltam kicsit, látom azt is írtad, hogy új romokkal nincs gond. No most akkor egy friss gyári rommal a g3 van bármilyen hátrányban egy g2-vel szemben? gördülékenységre gondolok leginkább, na meg az akksira.

nincs,hoppá, figyelmetlen voltam kicsit, látom azt is írtad, hogy új romokkal nincs gond. No most akkor egy friss gyári rommal a g3 van bármilyen hátrányban egy g2-vel szemben? gördülékenységre gondolok leginkább, na meg az akksira.
g3 tweakbox.lehet témázni,itt 1,de xda-n van csomó.robert07 írta:Ma meglestem végre az s5-öt és a g3-at egymás mellett. Hát s5.. Most az s3-ra nem sok pénzt fizetnék rá azért, hogy olyanom legyen (pedíg sokat kéne) Szebb kijelző de nem kellően nagy a méretéhez képest. Meg nem is tetszik.
G3 inkább mozgatja a fantáziám. Egyértelműen a g3 felé hajlok, de ezt kénytelenül hasonlítom akkor már a g2-höz. G2 nek szebbek a lehúzható status bar ikonjai, a beállításokban lévő "billenőkapcsolók is nagyon pofásak g2-nél de g3-ban nem láttam ilyet. Esetleg ezek testreszabható dolgok? Időjárás widget ugyan olyan szép mint a g2-ben? A feloldó képernyőn is ugyan olyan szép mozgó időjárásjelzést lehet bekapcsolni? (a próbakészüléken ezzel nem volt időm molyolni) Az megrémített, hogy 3perc nyomkodás után, a főmenübe visszalépve a widgetek elkezdtek újratöltődni, majd menübe lépve az ikonoknál is egy kiskörözés.. tehát kivágta a ramból egy az egyben a launchert, hm.
A hátlapon lévő középső gomb nem világít körbe? Ezt sajnálom.
Limahl miket kell még a root után rápakolni, hogy mindent tudjon amit kell, tehát mi hiámyzik róla?
Nagyon megköszönöm ha a sok kérdésemre mondotok valamit. Ezekkel ha tisztában leszek, nem gondolkozom tovább.
Köszii!
Peeeersze. Így hogy odaírtad, mit kell még betenni. Köszi szépen. Faszányos. Egyre inkább az az érzésem, hogy a kezdeti romokban ez alapból benne volt, csak elhagyták valamiért.Limahl írta:moco drága sikerált müködésre birni? nálam tökéletesen müxik,remélem nálad is?és imádom ,jó dolog.Áhháááá. Kösz. Prósza indul.... az xml-re gondolsz?
Megvettem az időjárás progit. Szerintem ez már a 6 vagy 7. időjárás programomLimahl írta:szoval ,ilyen,tökéletesen belöve,nekem ok.
http://www.youtube.com/watch?v=c-b3adGk ... e=youtu.be
Már 1,5 éve megvettem a legjobb,elég pontos, gyönyörű és fejlesztik folyamatosan!moco írta:Megvettem az időjárás progit. Szerintem ez már a 6 vagy 7. időjárás programomLimahl írta:szoval ,ilyen,tökéletesen belöve,nekem ok.
http://www.youtube.com/watch?v=c-b3adGk ... e=youtu.be
Állatira tetszik az animációja, most pont esik az eső a kijelzőn. Naddonjóó!
Engem csak az élő háttérképe érdekel belőlejani25 írta:Már 1,5 éve megvettem a legjobb,elég pontos, gyönyörű és fejlesztik folyamatosan!
Te kis időjárás-fetisiszta.moco írta:Engem csak az élő háttérképe érdekel belőlejani25 írta:Már 1,5 éve megvettem a legjobb,elég pontos, gyönyörű és fejlesztik folyamatosan!