Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3

Samsung márkájú készülékek témái
funky71
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS 7 edge S6
Nem: Férfi
Has thanked: 37 times
Been thanked: 12 times
Kapcsolat:

Re: Samsung N9005/N900 Galaxy Note 3

Hozzászólás Szerző: funky71 »

robrobzon írta:De a knox rol nem írtál.számlálód ugrott?
Szia!

Nem tudom hogy mi az a knox. Komolyan. Ha elmondanád hogy hogy kell megnézni akkor megnézem és megírom. Az utolsó romolásom az S2 volt. De azt agyonra szoftoztuk.
Samsung Galaxy S7 edge
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

funky71 írta:
Szia!

Nem tudom hogy mi az a knox. Komolyan. Ha elmondanád hogy hogy kell megnézni akkor megnézem és megírom. Az utolsó romolásom az S2 volt. De azt agyonra szoftoztuk.
Download mód. Hangerő le, bekapcs gomb, középső egyszerre. Ha a knox 0x1 akkor búcsút intettél a garanciának.
funky71
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

tnorbi írta:
funky71 írta:
Szia!

Download mód. Hangerő le, bekapcs gomb, középső egyszerre. Ha a knox 0x1 akkor búcsút intettél a garanciának.
Szia!
Knox warranty void: 0x1

ez van ott
Samsung Galaxy S7 edge
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

funky71 írta:Szia!
Knox warranty void: 0x1

ez van ott
Akkor ennyi volt...
Innentől BÁRMIT csinálhatsz a telóddal nyugodtan, rommá flashelheted, a garigyegyet meg kidobhatod...
These users thanked the author Macika for the post:
robrobzon (2014-07-18 pén. 06:11:28)
Rating: 2.63%
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
funky71
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

Na ez a beszéd! Akkor segítesz nekem hogy menjen más kártyával is. :taps2:
Samsung Galaxy S7 edge
Macika
6. szint
6. szint

funky71 írta:Na ez a beszéd! Akkor segítesz nekem hogy menjen más kártyával is. :taps2:
Az a flasheléstől nem oldódik meg.
Ehhez egy drága box (OctoPlus) kell, anélkül reménytelen...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

funky71 írta:Na ez a beszéd! Akkor segítesz nekem hogy menjen más kártyával is. :taps2:
Azért ha egy hirtelen halál beugrik mint volt egy pár készüléken az S3-nál akkor megkérdeznélek mi a véleményed az egyesről :o
De ha el akarod esetleg majd adni,hozzáértő vagy boltos egyből ezt fogja megnézni,és eláll az üzlettől.(vagy fél ár)
OnePlus3
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

robrobzon írta:
Azért ha egy hirtelen halál beugrik mint volt egy pár készüléken az S3-nál akkor megkérdeznélek mi a véleményed az egyesről :o
De ha el akarod esetleg majd adni,hozzáértő vagy boltos egyből ezt fogja megnézni,és eláll az üzlettől.(vagy fél ár)
A boltos eleve félárat mond :lol: :lol:
Nekem már kb 9 hónapja megvan és semmi baja a telefonnak a lecserélését meg leghamarabb is a Note 5-re tervezem tehát addigra kifutnék alapból is a garanciaidőből tehát tulajdonképpen nekem tökmindegy lesz eladáskor hogy 0x0 vagy 0x1-et mutat én azért vettem hogy ki is használjam amennyire csak lehet nem azért hogy üveg mögött legyen a polcon nehogy 1 szem por is kerüljön rá mert eladáskor ennyi erővel már egy karc is rontja az árat...
Az ember a hobbijára ne sajnálja a pénzt!!
Csak így halkan a végére ott a 128 gigás micro sd-m is ami már több mint 1 hónapja a telefonba van. Ja hogy több mint 2x-es az ára gigánként mint a 64-esnek? És akkor mi van ki a francot érdekel ez a hobbim megérdemeljük a telefonnal együtt a kártyát max majd 2 napig kenyéren és vizen élek...
Ha holnap bejelentenék a 256 gigást hidd el megint én lennék az első a fórumon (de akár Magyarországon is) akinek lenne...
Macika
6. szint
6. szint

Segal írta:
robrobzon írta:
A boltos eleve félárat mond :lol: :lol:
Nekem már kb 9 hónapja megvan és semmi baja a telefonnak a lecserélését meg leghamarabb is a Note 5-re tervezem tehát addigra kifutnék alapból is a garanciaidőből tehát tulajdonképpen nekem tökmindegy lesz eladáskor hogy 0x0 vagy 0x1-et mutat én azért vettem hogy ki is használjam amennyire csak lehet nem azért hogy üveg mögött legyen a polcon nehogy 1 szem por is kerüljön rá mert eladáskor ennyi erővel már egy karc is rontja az árat...
Az ember a hobbijára ne sajnálja a pénzt!!
Ez a Te szemszöged. És ebből valószínűleg igaz is.

Én (és elég sokan még itt a fórumon) nem szoktam tovább használni 1 évnél a mobilomat (mert milyen IGAZ, hogy ne sajnáljuk már a hobbinktól a pénzt!), ennek megfelelően 12-14 hónap garancia szokott még maradni rajta, amikor eladom.

Igazad lehet, nem vitrin mögött kell tartani a mobilkészüléket, de - ismerve a Samsung felső kategóriás mobiljainak jellegzetes meghibásodásait (gondolok itt pl. a microUSB csatlakozó meghibásodására vagy az AMOLED képernyő beégésére, nemritkán sajnos az eMMC megdöglésére) - nagyon komoly pénzekbe kerülnek, ha fizetni kell a cseréért.

Kívánom Neked, hogy ne forduljon elő ilyen gond a Te készülékednél, hogy ne kelljen a hangoztatott véleményedet megváltoztatnod!
These users thanked the author Macika for the post:
Segal (2014-07-18 pén. 16:12:30)
Rating: 2.63%
Sir Winston Churchill
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

Szerintetek hol érdemes venni gear2 neo órát? Gyári garis és szúrke kellene. De nem a legdrágább helyekre gondoltam. MM stb.
Rom: NG1
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”