Szia!robrobzon írta:De a knox rol nem írtál.számlálód ugrott?
Nem tudom hogy mi az a knox. Komolyan. Ha elmondanád hogy hogy kell megnézni akkor megnézem és megírom. Az utolsó romolásom az S2 volt. De azt agyonra szoftoztuk.
Szia!robrobzon írta:De a knox rol nem írtál.számlálód ugrott?
Download mód. Hangerő le, bekapcs gomb, középső egyszerre. Ha a knox 0x1 akkor búcsút intettél a garanciának.funky71 írta:Szia!robrobzon írta:De a knox rol nem írtál.számlálód ugrott?
Nem tudom hogy mi az a knox. Komolyan. Ha elmondanád hogy hogy kell megnézni akkor megnézem és megírom. Az utolsó romolásom az S2 volt. De azt agyonra szoftoztuk.
Szia!tnorbi írta:Download mód. Hangerő le, bekapcs gomb, középső egyszerre. Ha a knox 0x1 akkor búcsút intettél a garanciának.funky71 írta:Szia!robrobzon írta:De a knox rol nem írtál.számlálód ugrott?
Akkor ennyi volt...funky71 írta:Szia!
Knox warranty void: 0x1
ez van ott
Az a flasheléstől nem oldódik meg.funky71 írta:Na ez a beszéd! Akkor segítesz nekem hogy menjen más kártyával is.
Azért ha egy hirtelen halál beugrik mint volt egy pár készüléken az S3-nál akkor megkérdeznélek mi a véleményed az egyesrőlfunky71 írta:Na ez a beszéd! Akkor segítesz nekem hogy menjen más kártyával is.
A boltos eleve félárat mondrobrobzon írta:Azért ha egy hirtelen halál beugrik mint volt egy pár készüléken az S3-nál akkor megkérdeznélek mi a véleményed az egyesrőlfunky71 írta:Na ez a beszéd! Akkor segítesz nekem hogy menjen más kártyával is.![]()
De ha el akarod esetleg majd adni,hozzáértő vagy boltos egyből ezt fogja megnézni,és eláll az üzlettől.(vagy fél ár)
Ez a Te szemszöged. És ebből valószínűleg igaz is.Segal írta:A boltos eleve félárat mondrobrobzon írta:Azért ha egy hirtelen halál beugrik mint volt egy pár készüléken az S3-nál akkor megkérdeznélek mi a véleményed az egyesrőlfunky71 írta:Na ez a beszéd! Akkor segítesz nekem hogy menjen más kártyával is.![]()
De ha el akarod esetleg majd adni,hozzáértő vagy boltos egyből ezt fogja megnézni,és eláll az üzlettől.(vagy fél ár)![]()
![]()
Nekem már kb 9 hónapja megvan és semmi baja a telefonnak a lecserélését meg leghamarabb is a Note 5-re tervezem tehát addigra kifutnék alapból is a garanciaidőből tehát tulajdonképpen nekem tökmindegy lesz eladáskor hogy 0x0 vagy 0x1-et mutat én azért vettem hogy ki is használjam amennyire csak lehet nem azért hogy üveg mögött legyen a polcon nehogy 1 szem por is kerüljön rá mert eladáskor ennyi erővel már egy karc is rontja az árat...
Az ember a hobbijára ne sajnálja a pénzt!!