ezt mind törölheted büntetlenül,ha benne van és nem kell.sastojas írta:jó az Echoe Rom is, aksi idő brutális! egy ami zavar hogy ugye itt kétszer annyi alkalmazás települ mint cián romnál. jó párat kikukáztam, de így is maradt bőven amit tuti nem használok, csak nem merem törölni nehogy bekavarjon....
végén melyik modemet raktad? kiváncsi lennék ha váltanék modemet menne e ,,de nincs kedvem elcseszni a telót.jani25 írta:Na annyira nem is vészes. Meg kell szoknom, de használhatónak tűnik... Már csak egy valamit árulj el Norbi hogy tudom a zárolt képernyőn a képet megváltoztatni....
Sikerült![]()
Érdekes... Próbáld ki a Neat ROM-ot... Aromás, és válaszd az MJ3-atLimahl írta:végén melyik modemet raktad? kiváncsi lennék ha váltanék modemet menne e ,,de nincs kedvem elcseszni a telót.jani25 írta:Na annyira nem is vészes. Meg kell szoknom, de használhatónak tűnik... Már csak egy valamit árulj el Norbi hogy tudom a zárolt képernyőn a képet megváltoztatni....
Sikerült![]()
na igen ám csak onnan már nincs vissza út, lla ként elöre mindig tudok majd menni elméletileg, de mj3 rol vissza már nem,én még erre bármely régi romot rakhatom menni fog,te már nem.ezért nem tudom. köcsög samutnorbi írta:Érdekes... Próbáld ki a Neat ROM-ot... Aromás, és válaszd az MJ3-atLimahl írta:végén melyik modemet raktad? kiváncsi lennék ha váltanék modemet menne e ,,de nincs kedvem elcseszni a telót.jani25 írta:Na annyira nem is vészes. Meg kell szoknom, de használhatónak tűnik... Már csak egy valamit árulj el Norbi hogy tudom a zárolt képernyőn a képet megváltoztatni....
Sikerült![]()
Viszont CM visszamegyLimahl írta: na igen ám csak onnan már nincs vissza út, lla ként elöre mindig tudok majd menni elméletileg, de mj3 rol vissza már nem,én még erre bármely régi romot rakhatom menni fog,te már nem.ezért nem tudom. köcsög samu
MK6 és természetese Boeffla kernel nekem semmi baja még xposed is megy nem akad semmi... akksi nekem semmivel nem jobb és nem rosszabb, mint ciánon.. marad még egy darabig ez.Limahl írta:végén melyik modemet raktad? kiváncsi lennék ha váltanék modemet menne e ,,de nincs kedvem elcseszni a telót.jani25 írta:Na annyira nem is vészes. Meg kell szoknom, de használhatónak tűnik... Már csak egy valamit árulj el Norbi hogy tudom a zárolt képernyőn a képet megváltoztatni....
Sikerült![]()