Úgy látszik az MGG bezavart valamit. Kíváncsi vagyok mi lesz ha visszateszed.Én is pár napja feltettem az MH8- at, de semmi sem működött rendesen.Szerencsére a reset-ek után sikerült visszatenni a mentésemet, de többeknek téglásította a telcsijét. Szerencsémre én megúsztam.Mazsiba71 írta:Igen azt raktam rá.Azzal müködött rendesen és ment minden.
Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
-
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
- Nem: Nő
- Has thanked: 172 times
- Been thanked: 50 times
Re: Samsung Galaxy S4 - trükkök, modding, romolás
- Mazsiba71
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galxy S5 G900F TMH
- Nem: Férfi
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 2 times
Az MGG tényleg valamit csinált!Vissza raktam és minden működik rendesen.Nekem marad így többet nyúlok hozzá.kakuk100 írta:Úgy látszik az MGG bezavart valamit. Kíváncsi vagyok mi lesz ha visszateszed.Én is pár napja feltettem az MH8- at, de semmi sem működött rendesen.Szerencsére a reset-ek után sikerült visszatenni a mentésemet, de többeknek téglásította a telcsijét. Szerencsémre én megúsztam.Mazsiba71 írta:Igen azt raktam rá.Azzal müködött rendesen és ment minden.

-
- 3. szint
Persze ha jól működik ne nyúlj hozzá. Reméljük ha majd valamikor új romot teszel fel nem lesz probléma.Mazsiba71 írta:Az MGG tényleg valamit csinált!Vissza raktam és minden működik rendesen.Nekem marad így többet nyúlok hozzá.kakuk100 írta:Úgy látszik az MGG bezavart valamit. Kíváncsi vagyok mi lesz ha visszateszed.Én is pár napja feltettem az MH8- at, de semmi sem működött rendesen.Szerencsére a reset-ek után sikerült visszatenni a mentésemet, de többeknek téglásította a telcsijét. Szerencsémre én megúsztam.Mazsiba71 írta:Igen azt raktam rá.Azzal müködött rendesen és ment minden.
- hunhool
- 3. szint
- Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 38 times
az MGG/MH8 romokkal nagyon nem jo valami,xda-n nagyon sokan,koztuk rommerek is panaszkodnak,hogy furcsa dolgokat tapasztalnak.
Az egyik legfontosabb ilyen,hogy sokat valtozott a kernel,illetve hogy a SElinux status permissive-rol enforce-ra valtozott,ami(ehhez mar en sem sokat konyitok) gyakorlatilag lehetetlenne teszi a nrmalis rootolast.
Chainfire ugyan megcsinalta a legujabb rootot,de sokaknal nem/vagy csak felig mukodik,illetve olyan mennyisegu es annyi hibauzit/figyelmeztetest dob a telo a rootolt appok hasznalatanal,hogy szinte hasznalhatatlanna teszi a keszuleket.
Eddig tomoren ennyi az uj rom
Dolgoznak rajta,de a Samu nagyon belenyult az uj firmwarekbe.
Sokaknak problemat okoz visszaallitani a regebbi romokat/mentest az uj kernel es azaltala okozott "galiba" miatt.
Az egyik legfontosabb ilyen,hogy sokat valtozott a kernel,illetve hogy a SElinux status permissive-rol enforce-ra valtozott,ami(ehhez mar en sem sokat konyitok) gyakorlatilag lehetetlenne teszi a nrmalis rootolast.
Chainfire ugyan megcsinalta a legujabb rootot,de sokaknal nem/vagy csak felig mukodik,illetve olyan mennyisegu es annyi hibauzit/figyelmeztetest dob a telo a rootolt appok hasznalatanal,hogy szinte hasznalhatatlanna teszi a keszuleket.

Sokaknak problemat okoz visszaallitani a regebbi romokat/mentest az uj kernel es azaltala okozott "galiba" miatt.
- Rating: 2.63%
Google Nexus5 32gb Black
-
- 3. szint
Én is olvastam és leírtam ide is, de vajon mi ezzel a Samu célja? Ha ilyeneket fognak csinálni sokan elpártolnak tőle. Állítólag az LG mostanában kihoz egy szuper telcsit ami mindenben lehagyja az S4 et, az LG G2. Remélem csak véletlen volt ez a baleset és nem ismétlődik meg.hunhool írta:az MGG/MH8 romokkal nagyon nem jo valami,xda-n nagyon sokan,koztuk rommerek is panaszkodnak,hogy furcsa dolgokat tapasztalnak.
-
- Újonc
- Készüléktípus: samsung galaxy s4 gt-i9500
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Van jelentősége annak,hogy a netről vagy a telóról szedem le a programot ami épp kell?
Tehát ha a netről szedem akkor csak rárakom a telóra és telepítem,de ha telóról töltöm le a play áruházból akkor úgy is ingyenes vagy vesz le valamit?
A másik,hogy van különbség a neten lévő progik és a play-ban lévők között?
Van jelentősége annak,hogy a netről vagy a telóról szedem le a programot ami épp kell?
Tehát ha a netről szedem akkor csak rárakom a telóra és telepítem,de ha telóról töltöm le a play áruházból akkor úgy is ingyenes vagy vesz le valamit?
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
oszika21 írta:Sziasztok!

Továbbá, ha onnan töltesz le programot, az frissíti is magát, ha van újabb verzió belőle.
Ha a netről szeded le, ott neked kell utána lesni mindig, hogy van-e frissítés.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Na ebbe estem én is bele, de már root nélkül is ezt csinálta. Kivételesen mielőtt frissítettem, nem is volt rootolva a teló.hunhool írta:....de sokaknal nem/vagy csak felig mukodik,illetve olyan mennyisegu es annyi hibauzit/figyelmeztetest dob a telo a rootolt appok hasznalatanal,hogy szinte hasznalhatatlanna teszi a keszuleket.....Sokaknak problemat okoz visszaallitani a regebbi romokat/mentest az uj kernel es azaltala okozott "galiba" miatt.
A visszaállítás-próbálkozásnál pedig totál betojt a kütyü.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: samsung galaxy s4 gt-i9500
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
moco írta:oszika21 írta:Sziasztok!
A másik,hogy van különbség a neten lévő progik és a play-ban lévők között?Ha az áruházból töltöd le a programokat, oda van írva, ha fizetős, mennyibe kerül.
Továbbá, ha onnan töltesz le programot, az frissíti is magát, ha van újabb verzió belőle.
Ha a netről szeded le, ott neked kell utána lesni mindig, hogy van-e frissítés.
Köszi,de nem ez volt a kérdés lényege.:/
Hanem hogy szedi a netet a számlámról avagy nem ha ingyenes?
és külömbözik vagy nem?
- mbalazs81
- Újonc
- Készüléktípus: SAMSUNG N910FXXU1COJ3
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Volt a szervízfutár nálad, sikerült meggyógyítani négyeskét?moco írta:Na ebbe estem én is bele, de már root nélkül is ezt csinálta. Kivételesen mielőtt frissítettem, nem is volt rootolva a teló.hunhool írta:....de sokaknal nem/vagy csak felig mukodik,illetve olyan mennyisegu es annyi hibauzit/figyelmeztetest dob a telo a rootolt appok hasznalatanal,hogy szinte hasznalhatatlanna teszi a keszuleket.....Sokaknak problemat okoz visszaallitani a regebbi romokat/mentest az uj kernel es azaltala okozott "galiba" miatt.
A visszaállítás-próbálkozásnál pedig totál betojt a kütyü.