csoliver írta:Sziasztok! Nem ismer vki a Google Playen olyan alkalmazast, amivel lehetne valamelyik hardveres gombbal fenykepezni, mint pl az iphone-nal a hangero gombokkal?

csoliver írta:Sziasztok! Nem ismer vki a Google Playen olyan alkalmazast, amivel lehetne valamelyik hardveres gombbal fenykepezni, mint pl az iphone-nal a hangero gombokkal?
Model: GT-I9505mahoni01. írta:Egy direkt linket tudsz adni? köszicsoliver írta:SamMobile fent az uj btu kodos h8 firmware. Van benne xeh produkt kod. Este pattintom fel.
Visszafelé is lehet, de csak Odinnal.kepo írta:Sőt,mi több!Visszafelé nem tudom frissíteni.Ergonem engedi feltenni az MGA romot.Ugyanezzel a módszerrel az újat engedi.Szép kis hibajavítás.
Nem leht odinnal.Ténykeg.Kétszer is próbáltam és megàllt az odin fail üzenettel és valami hadonlo volt a download menüben us a telón, amit még soha nem láttam.moco írta:Visszafelé is lehet, de csak Odinnal.kepo írta:Sőt,mi több!Visszafelé nem tudom frissíteni.Ergonem engedi feltenni az MGA romot.Ugyanezzel a módszerrel az újat engedi.Szép kis hibajavítás.