Nokia N96

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: Nokia N96

Hozzászólás Szerző: plunk »

Elims írta:Bocs,hogy új hozzászólást írok,de muszáj vagyok..
Ezt a n96-ot is csak úgy lehet hackelni,mint a e90-et?Első lépésekben mindenképpen kell szignóznom?
Itt találtam a leírást: http://www.smartnews.hu/2009/02/helloox ... es-fp2-re/
De ez így nem sokat ér... (a semminél több az igaz) Mert ha tudnék szignózni akkor azt az egy-két fájlt amit szignózni kellene majd vmikor akkor szignóznám és nem hackelném.Úgyhogy ebben a formában én nem tudok mit kezdeni vele -meg gondolom még egy páran-.

Hát szerintem többet ér egyszer szignózni és 1et telepíteni mint mindig szignózni a telepítendő cumót.

ÍGY szerezhetsz szignózófájlokat, ha mégis elakadnál itt akkor segíthetek neked. (PÜbe dobsz egy IMEI-t, de előtte azért mindenképp próbáld meg az előző leírástKép...)
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Nem: Férfi
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

Köszi! Én csak egyet szignóznék,semmi többet.A coreplayer,azon kivül a többi nekem kellő programmal nincs gond.
Mivel olvastam,hogy csak az első ingyenes,így nekiugrottam,nem verlek költségbe. ) Regisztráltam (nagy nehezen) és megcsináltam mindent,ami le van írva.Mostmár csak várok.
Mégegyszer nagyon köszönöm!
hoflint
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N96
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: hoflint »

Hello! Nekem egy másfajta problémám van, a navi gomb felső, jobb illetve bal részének megnyomásánál egy furcsa "recsegés" hallatszik, ami egy idő után nagyon zavaró.. Ha lefele nyomom, semmi hang, de minden más iránynál hallható, ha valakinek hasonló problémája lett volna, és leírná hogy hogy oldotta meg, nagyon hálás lennék!
Elims
2. szint
2. szint

Erről beszéltem..Az enyém is recseg kicsit felfelé nyomásnál. Az egész telefon ilyen.Külsőleg nem lehet érezni,hogy felsőbb kategóriás telefon. (olyan,mint egy klón)
scabby
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS xxjvu GamerzRom9.0
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: scabby »

vettem 1db 8 gb kartyat kingston sdhc de ha beteszem megall /lefagy a telefon ........ mi van ? jelzem hogy meg az original szoft van rajta meghackelve helloox-os modszerrel .(az uj szoftverek eleg s.arak )Mas teloba illetve szamitogepre csatlakoztatva siralyul mukszik a kartya ...

otletek ????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára scabby 2009-05-11 hétf. 18:18:09-kor.
maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

scabby írta:vettem 1db 8 gb kartyat kingston sdhc de ha beteszem megall /lefagy a telefon .ilyenkor mi van ? jelzem hogy meg az original szoft van rajta meghackelve helloox-os modszerrel .(az uj szofwerek eleg s.arak )Mas teloba illetve szamitogepre csatlakoztatva siralyul mukszik a kartya ...

otletek ????
annyi hogy kingstone :!: mostanában sok baj van velük.vidd vissza és cseréltesd ki egy sandiskre :!:
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Ruff92
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Ruff92 »

scabby írta:vettem 1db 8 gb kartyat kingston sdhc de ha beteszem megall /lefagy a telefon ........ mi van ? jelzem hogy meg az original szoft van rajta meghackelve helloox-os modszerrel .(az uj szoftverek eleg s.arak )Mas teloba illetve szamitogepre csatlakoztatva siralyul mukszik a kartya ...

otletek ????
olvasgass a memoriakártyák topic ba ott szidták azthiszem sokat ezt a kártyáthogy a nokiák alergiásak a 2 gigásnálnagyobb kingston okra :)
Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
Elims
2. szint
2. szint

Nekem is 8gigás van benne és minden gond nélkül kezeli (igaz,ez sandisk).Ha van lehetőséged,tedd be másik nokiába és formázd le,hátha...
batorpeti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8GB
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: batorpeti »

Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem: N96-on gyári vissza állítás után, nem áll vissza a rendszer.Aszt irja ki hogy: Phone start up failed.Contact the reailler. Ez mit jelent, és hogyan lehet orvosolni?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

batorpeti írta:Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem: N96-on gyári vissza állítás után, nem áll vissza a rendszer.Aszt irja ki hogy: Phone start up failed.Contact the reailler. Ez mit jelent, és hogyan lehet orvosolni?
Az igen érdekes.
Phonix-szel telibe kéne flashelni.
Ha azzal sem lesz jó, akkor megkérni egy box-szal rendelkzőt (pl. engem), hogy próbálja megcsinálni...
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”