hát igen az LTE nagyon ott van.reddoors írta: Igen , pár nap után a I9505XXUBMGA rom bizonyult a legjobbnak. Mindenképpen érdemes resetelni a telefont frissítés után , mert nekem reset nélkül elég siralmas volt az akksi idő. Most messze a legjobb ezzel a rommal , az új modemmel klasszisokkal jobb , stabilabb , erősebb az LTE hálózat. Olyan helyen is van stbil LTE ahol az I9505XXUBMEA rommal csak minimális térerő volt. Ez az LTE egy nagyon jó találmány , olyan gyors a net , hogy még mindig csak csodálkozom.....
Hát azt mondom, hogy a mai viszonyok között már nem szabad nem LTE képes készüléket venni. Ég és föld a különbség.
A memóriakezelés is sokkal jobb lett, belső tárhely 9.23 GB előtte azt hiszem 9.12 GB volt .
sokat gondolkodtam én is hogy váltsak e,de megérte.nem.is kellett ráfizetnem a t-mobile EE cserére(sim).
azért kiváncsi lennék hogy mi modem és modem között a különbség(mármint hogy miket változtatnak benne,stb)
anno s2/3-nál lehetett a csatlakozást,hálozatot mokkolni a build.prop-ban,nem tudom itt is lehet és van e értelme egyáltalán.
most nekem is a legújabb stock rom van fenn+domination light theme,a legújabb EE rom modemjével...tesztelem pár napig,ha semmi extra,megy vissza a slimbean