Szia simán rakhatod egyből de érdemes azért egy formatálást beiktatni mert elég nagy a 2 romverzió közt a különbség. Szerintem tedd fel a Goa 7-et és ha köpköd mindenféle hibával akkor format ha nem akkor maradhat. A magyarítással 2 baj is van a te esetedbe. Az első hogy többen írták (és nálam is előjött) hogy eltünik a beállítások rész a menüből tehát ahelyett hogy magyar lenne konkrétan nem működik. Persze én hetekkel ezelőtt próbáltam ki azóta lehet hogy ki lett javítva a hiba de mivel a készítője laragadt a 6.4-es verziónál ezért nem vagyok benne biztos. A második gond a magyarítással az az hogy olyan fájlokat is tartalmaz amiket a török téma utánna felülír ergó ha megcsinálod a "törökösítést" akkor mmégha működne is előtte a magyarítás utánna garantáltan nem fog ha viszont előbb csinálnád a török téma felrakását és utánna a magyarítást akkor a magyarítás meg a török dizájn nagyrészét vágja haza. Elég patt helyzetTibi74 írta:Sziasztok !!!
Valaki hozzáértő leírná nekem mi a Goa telepitési sorend? Olvastam hogy a magyarositás bekavarhat. Most ez van a telefonon : VK-XWLPX 5.4.4 final, erre simán fel lehet rakni? Ezeket szeretném telepiteni : Goatrip_Galaxy_S_II_7.0_Jelly_Bean.zip, GOA settings hun_7.0.zip, [AROMA][GoAtripV7.0]Turkbey Theme V6.zip.
A válaszokat elöre is köszönöm.

Tehát az ajánlásom az az hogy elősször a Goa 7 aztán megnéz hogy szükség van e formatálásra vagy nincs utánna török téma 6 és szerintem felejtsd el a magyarítást de te döntesz ha mégis bevállalod akkor írtam fent a tippet a sorrendről.