Hasznos Android programok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Hasznos Android programok!
http://hvg.hu/tudomany/20130426_android ... en_bug#rss
Már megint az ostoba riogatás...
Ott van a Vibernél a Settings között, hogy UNLOCK FOR POPUPS.
Ha van pipa, akkor a bejövő üzenet unlockolja a képernyőt.
Ha nincs pipa (alapértelmezés(!!!), akkor marad a képernyőzár.
Elgondolkozom rajta néha, hogy KINEK jó ez??? Mármint hogy ostobaságokat írogatni ész és gondolkodás nélkül. Csak hogy rettegjenek az emberek...
Elgondolkozom rajta néha, hogy KINEK jó ez??? Mármint hogy ostobaságokat írogatni ész és gondolkodás nélkül. Csak hogy rettegjenek az emberek...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Ha ezt hamarabb tudom ....Macika írta:http://hvg.hu/tudomany/20130426_android ... en_bug#rss

Huawei MATE 9 Android 7
- Macika
- 6. szint
Ezt mondjuk Te érted, de más nem. De a lényeg, hogy ha nem nyúlnak hozzá az alapbeállításhoz, akkor a popup ablak alatt zárva marad a kijelző...reddoors írta:Ha ezt hamarabb tudom ....Macika írta:http://hvg.hu/tudomany/20130426_android ... en_bug#rss
Elgondolkozom rajta néha, hogy KINEK jó ez??? Mármint hogy ostobaságokat írogatni ész és gondolkodás nélkül. Csak hogy rettegjenek az emberek..., lehet máshogy alakult volna 1-2 dolog.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
a bajuk az volt vele hogy nem a sima elhuzom-a-képernyőzárat cuccot nyitja hanem a kóddal lezártat is. azt meg tényleg nem kéne. mert a sima elhuzod módszerrel amugyis bárki számára nyitva a telefon, de ha kóddal van védve azt nyilván nem azért teszi senki hogy aztán bármilyen app kinyitogassa. a viber sem unalmában csinált gyorsan egy 2.3.7 -es verziótMacika írta:http://hvg.hu/tudomany/20130426_android ... en_bug#rss

- Rating: 2.63%
- Macika
- 6. szint
Tudod, nekem ez kb. olyan, mint ha valaki leveszi a PIN-kód kérést, mert rühelli, hogy minden bekapcsolásnál meg kell adnia. Utána meg óbégat, hogy valaki csinált neki egy százezres telefonszámlát... Pedig a telefonja ki volt kapcsolva, míg bent hagyta fél napra a fiókban... A rohadt hekkerek, azok...bladehu2 írta:a bajuk az volt vele hogy nem a sima elhuzom-a-képernyőzárat cuccot nyitja hanem a kóddal lezártat is. azt meg tényleg nem kéne. mert a sima elhuzod módszerrel amugyis bárki számára nyitva a telefon, de ha kóddal van védve azt nyilván nem azért teszi senki hogy aztán bármilyen app kinyitogassa. a viber sem unalmában csinált gyorsan egy 2.3.7 -es verziótMacika írta:http://hvg.hu/tudomany/20130426_android ... en_bug#rss
Elgondolkozom rajta néha, hogy KINEK jó ez??? Mármint hogy ostobaságokat írogatni ész és gondolkodás nélkül. Csak hogy rettegjenek az emberek...persze aki nem állítgatta el (direkt, vagy mert nem nem tudta mi az) annak eddig és ezután sem lesz baja, ez az egész meg nemkicsit van túllihegve. ennek a nyomi vietnámi cégnek kell a reklám h jobban fogyjon a nyomi mobil app-ja, a blikk szintű "szaksajtónak" meg jól jön a bulvárszenzáció.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Segítsetek! Letöröltem a külső sd kártyámat mivel tudom visszahozni a fájlokat?
Rom: NG1
- Macika
- 6. szint
Ha azóta nem írtál rá semmit, akkor bármelyik recovery programmal a netről letölthető free programok egyikével.kisdobos írta:Segítsetek! Letöröltem a külső sd kártyámat mivel tudom visszahozni a fájlokat?
Én a SanDisk Rescue Pro-t szeretem.
Ja, és természetesen kizárólag kártyaolvasóból lehet megoldani!
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 3 Neo 7505
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!tuzpenge írta:Sziasztok!
Használja valaki az új airdroidot? Mert nekem a regisztrálás után a telefon keresésnél azt írja ki hogy kérdés nélkül törli / törölheti az adataimat, és csinálhat gyári beállítást. Én ezt a lépést emiatt kihagytam, de így viszont nem tudom használni a progit, és nem tudok a géphez csatlakozni. Mi lenne itt a kiút szerintetek?
Köszi!
Erre esetleg valaki?
Köszi!
"3210 -> 6230i -> E51 -> N95! / (E71) / Xperia Pro -> HTC Desire V -> Galaxy S4 mini duos"
- cobi
- Újonc
- Készüléktípus: xperia ray + Thl w8
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 0
nézelődtem, de nem nagyon találtam, így hátha Ti már találkoztatok ilyennel:
hd-s élő háttérképet keresnék, amelyen animálva van az időjárás, eső stb. és mondjuk hegyi táj van rajta.
hd-s élő háttérképet keresnék, amelyen animálva van az időjárás, eső stb. és mondjuk hegyi táj van rajta.
- Macika
- 6. szint
Egy ilyen HD-s háttérkép folyamatosan pörgeti a processzort, nem feltétlenül biztos, hogy megéri beáldozni a készenléti időt érte...cobi írta:nézelődtem, de nem nagyon találtam, így hátha Ti már találkoztatok ilyennel:
Valószínűleg nem véletlen, hogy nem animálják egyetlen általam ismert időjárásprogramnál sem a widgetben a képet...
- Rating: 2.63%
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill