Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
tnorbi írta:Tudnátok ajánlani egy jó bicós alkalmazást? (ha létezik) Gondolom GPS-en keresztül mérné az adatokat... Megtett táv, össztáv, sebesség, ilyesmik. Magyar nyelv előny, de nem feltétel.
én a sports-tracker -t használom már béta kora óta (akkor még a nokia égisze alatt futott és csak symbire volt). lehet hogy van szebb is (endomondo?), de 5-6 évnyi tracket nagyon macera lenne egyesével átvinni máshova
These users thanked the author bladehu2 for the post (total 2):
tnorbi írta:Tudnátok ajánlani egy jó bicós alkalmazást? (ha létezik) Gondolom GPS-en keresztül mérné az adatokat... Megtett táv, össztáv, sebesség, ilyesmik. Magyar nyelv előny, de nem feltétel.
én a sports-tracker -t használom már béta kora óta (akkor még a nokia égisze alatt futott és csak symbire volt). lehet hogy van szebb is (endomondo?), de 5-6 évnyi tracket nagyon macera lenne egyesével átvinni máshova
Pont most akartam megkérdezni én is van-e ilyen. Ez jónak tűnik kipróbálom!
Azt szeretném kérdezni lehet-e kezdő képernyőre mappa ikont
készíteni ami a külső SD kártya valamelyik pl. fotok mappát nyitná meg?
Telefon Samsung Galaxi S+ Root-olt Firmware 2.3.3
A válaszokat előre is köszönöm .
Én így csináltam (lehet, hogy más mód is van rá): Nekem telepítve egy file kezelő (TC). A képernyőn hosszú nyomás -> parancsikon. Kiválasztani a file kezelőt, ahol is ki lehet tallózni a megnyitni kívánt file-t vagy mappát.
lmonika írta:Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni lehet-e kezdő képernyőre mappa ikont
készíteni ami a külső SD kártya valamelyik pl. fotok mappát nyitná meg?
Telefon Samsung Galaxi S+ Root-olt Firmware 2.3.3
A válaszokat előre is köszönöm .
Láttam itt egy programot amivel ki lehet rakni a futó programok ikonjait.
Visszaolvastam kb 2 hónapot de korábban volt sajnos, a nevét nem tudom ezért a keresés hiába .
talán valaki ?
Kérnék egy kis segítséget.Alcatel OT 995-öm van,IceCreamSandwitch 4.0.4,szeretném rootolni de még nem bírtam.Ha ebben nem is tudtok segíteni,nem baj.De amit nagyon szeretnék,hogy törölt SMS-eket hogy tudok vissza nyerni.Milyen program kell hozzá?Fontos lenne.Ha lehet, PM-be kérném a választ.
Kérnék egy kis segítséget.Alcatel OT 995-öm van,IceCreamSandwitch 4.0.4,szeretném rootolni de még nem bírtam.Ha ebben nem is tudtok segíteni,nem baj.De amit nagyon szeretnék,hogy törölt SMS-eket hogy tudok vissza nyerni.Milyen program kell hozzá?Fontos lenne.Ha lehet, PM-be kérném a választ.
Ez így kicsit félreérthető.
Természetesen csak a program felrakása (és a folyamatos backup engedélyezése) utáni SMS-ek nyerhetők vissza vele.
Némi hátránya, hogy folyamatos internet kell hozzá, backuphoz is, restore-hoz is.
Ami viszont jó, hogy a g-mailből, PC-ről is lehet böngészni az SMS-ek között...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sziasztok!
Lehet,hogy nemjó helyre irok,de volna egy kérdésem,hátha itt valaki tudna segiteni.
Adott egy SII telcsi,amit sajna javitani kellett USB hibával.Németországból lett véve és ott a 4.1.2-es ROM futott rajta(Nálam is mig szervizbe nem kellet vinnem)Renben meg is történt a javitás viszont óriási problémám van,ugyanis a "régi"ROM helyett a 4.0.3-as SW-t tette rá a szerviz.No most hirtelen el kell mondjam,hogy újdondült Droidos vagyok,még soha nem volt ilyen készülékem,csak symbis.A kérdésem a következő lenne:hogyan tudnám felpakolni és honnan a 4.1.2-es verziót,mert ez a javitás előttihez képest, bocsi a megjegyzéstől,de elég "fapados" és nagyon szeretném ugyanazzal a verzióval használni a telcsim.
Nemtudom érthetően mondtam-e el,ha nem elnézést,de ez a kezdő Androidos mivoltomnak tudjátok be.
Előre is nagyon köszönöm,ha Valaki információval tudna segiteni!
Üdv:gjoco
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/