Szabi46 írta: És hol vagy hogyan lehetne hozzájutni ilyen T-s 4.1.2-szoftverhez ?Mert Kies nem ajánlotta még fel...
Ilyen még nincs.
Romokat itt találsz:
Kód: Egész kijelölése
http://www.sammobile.com/firmwares/
Szabi46 írta: És hol vagy hogyan lehetne hozzájutni ilyen T-s 4.1.2-szoftverhez ?Mert Kies nem ajánlotta még fel...
Kód: Egész kijelölése
Még magyar videót is lehet találni rólaLimahl írta:megjelent.
Goatrip Galaxy S II 6.0 Jelly Bean
mostani siyah extweaks ben,nincs nektek olyan,hogy screen,,,,,fb earlysuspend delay? azt 100 ms ra gs 3 man is csak igy müxik a crt ,siyah és eme beállitás nélkül itt se nagyon.Segal írta:Még magyar videót is lehet találni rólaLimahl írta:megjelent.
Goatrip Galaxy S II 6.0 Jelly Bean
![]()
katt
Az eddigiekhez képest kifejezetten jónak tűnik bár röhej hogy még ő sem tudja megoldani a CRT ON animációt úgy látszik az majd csak jkay-el jön. Ha elkészül egyáltalán valaha...
Továbbá még mindig jó lenne ha végre valaki ki tudná bogarászni a Sony Xperia Z-ből a Bravia engine 2-őt.
Valahogy ezek nagyon nem akarnak elkészülni. Nameg a végleges SiyahKernel se akaródzik
Igen a CRT OFF az mindig hamar megjelenik az új android verzióhoz de a CRT ON az gyakorlatilag jkay-el jön. Pedig nem hiszem hogy olyan hatalmas ördöngőség lenne megcsinálni.Limahl írta:szerk
ja de jkay al igen,ahoz nem kell.
Köszi, megvan és működik a naptár!gyurzso13 írta:Nem tudttam.akkor figyelj.nekem sokàig nem volt root.a task killert meg a virus irtót felejts el.pont elég ha a gyàti feladatkezelővel bezàrod a futo alk.menj a beâllitàsokba google fiók és szinkron .ott próbàlj manuâlisan egyet.ha nem akkor hard reset.Amate írta:Köszi, de nekem full gyári a telefonom. Nem rootoltam, szóval nem tudom, mi nem engedi, mert tudtommal root jogosultság nélkül nem tudok annyira beavatkozni a rendszerbe, hogy ilyen károkat okozzak benne. Easy Cache Cleanert, Clean Mastert, NQ Android Boostert + Antivirus Free-t, Advanced Task Killert használok, illetve tartok a készüléken. Ebből csak a dőlt betűs olyan, amit korábban nem használtam. Viszont a spanyol rom feltelepítése óta rá sem néztem a számítógépes naptáramra, csak a telefonosra. Így aztán nem tudom, hogy mióta nem működik.Amate írta:Tudja valaki, miért nem szinkronizál az "S tervező"???
Besz@rt a telefonom. Kijött a szervizes, alaplapot cserélt és ezt tette föl...Szabi46 írta:És hol vagy hogyan lehetne hozzájutni ilyen T-s 4.1.2-szoftverhez ?orijoci írta:Ha valakinek kapásból eszébe jut, kérem ossza meg velem:
most cseréltek alaplapot a telefonomon a samsungosok és feltettek egy 4.1.2-es T-s szoftvert. A PDA XWLSD. Hol találok ehhez megfelelő root-ot?
Köszi!Mert Kies nem ajánlotta még fel...
fireman írta:Szabi46 írta: És hol vagy hogyan lehetne hozzájutni ilyen T-s 4.1.2-szoftverhez ?Mert Kies nem ajánlotta még fel...
Ilyen még nincs.
Romokat itt találsz:Kód: Egész kijelölése
PDA: I9100XWLSDBlackOps írta:A PhilZ kernel is megoldja, az megy gyári recovery-ből.orijoci írta:Ha valakinek kapásból eszébe jut, kérem ossza meg velem:
most cseréltek alaplapot a telefonomon a samsungosok és feltettek egy 4.1.2-es T-s szoftvert. A PDA XWLSD. Hol találok ehhez megfelelő root-ot?
Köszi!
Milyen CSC-t kaptál?
ez nem a cscCSC: I9100OXXLS6