Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 33 times
- Been thanked: 8 times
Re: Samsung Galaxy S II - trükkök, modding, romolás
hali! valaki tud adni linket régi swype ra? nekem ez az új beta nem igazán kell! :S
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Na akkor egy kis jb osszefoglalo.
Nem tudom ki hogy van vele de engem egyelore nem fogott meg.
Elosszor feltettem a vk-t siman fel is ment mindenfele wipe nelkul. A kinezet az ugye szubjektiv meg valtoztathato is lehetne de ez a mindenhol atlatszo dolog mar problamasabb. Persze az is biztos megoldhato de az tuti hogy engem bosszant.
Viszont ami egyelore nem megoldhato hogy se jkay se goa azert ez igy eleg lapos felhozatal megha par aprosag bele is lett csempeszve a redonybe. Aminek kis ikonjai megintcsak nem bejovosek sem a kozepen levo ora.
Aztan jott a launcher valaszto hogy nem csak rateperolok hogy most epp az apexet hasznalnam hanem meg okezzam is hogy csak most...
Ez mondjuk nem vk hibaja az teny.
Direkt kerdeztem mi az ami nem megy hat nana hogy szamomra 2 fontos nem megy az egyik a voodoo loader a masik a froggy jump. Elso megfelelo kernelel meg megoldhato lesz de utobbi kizart mivel honapok ota nem jott frissites a jatekhoz pedig elotte nagyon gyakran.
Az uj galeria sem tetszik most vagy kapta volna meg anote2 fele felspecizettet ami persze megoldhato lesz de egyelore nem az vagy maradt volna a regi.
A zenelejatszo mivel sem a voodoo fele 6 decibelt se az extweeks fele harmat nem tudja elvezni ezert egyelore nagyon kaki... Amugy is csokkent az equalizer allitasi oszlop...
Az is egy vicc egyelore hogy egyetlen lockscreen van raadasul a leggagyibb.
Persze van pozitivum is a naptar, bongeszo es a kamera tetszett meg ugye a sebesseg is foleg hogy ez meg nem a vegleges de szamomra meg sokkal tobb a hatrany mint az elony es igy semmi ertelmet nem latom a hasznalatanak mivel a kinezet nagyon zavar es mivel megvaltozott a rom felepitese eleg nagy munka lenne atdizajnolni es van egy olyan erzesem hogy vk es az omega rom is frisulni fog akar meg a honapba mert ez az elso fecske eleg gyenge lett. Marmint plusz hozzaadasilag.
Omegat is kiprobaltam elso aromas telepitesem volt de nagyon tetszett hogy szemelyre lehet szabni a dolgokat.
Itt annyi elony volt hogy a redonybe nem voltak kicsik az ikonok de osszessegeben meg kevesebb pluszt adott mint a vk rom.
Mivel tuti hogy gyorsan fog erkezni mindenfele beepitheto extra a jb-be neadjisten ujabb verzio a stockbol ezert azt a keves idomet egyelore semmiesetre sem arra forditom hogy elkezdjem atdizajnolni a vk romot igy ezzel a kinezettel viszont szamomra hasznalhatatlan.
Persze ha lesz megfelelo kernel (lehet hogy mar van) meg minimum egy goa de inkabb jkay akkor ez egy remek rom lehet majd de egyelore szamomra felejtos igy vissza is raktam az 5.1.3. as dizajnolt vk romot. Ezzel jelenleg semmi problemam nincs igy addig jo lesz mig ki nem forrja magat a jb a romolok kozt.
Ettol fuggetlenul akinek a kinezet bejon es atmenetileg hajlando lemondani is dolgokrol azert hogy par dologba meg tobbet kapjon annak akar meg ajanlani is tudom a jb-t.
En max majd visszaterek.
ui: ja es crt ki-bekapcs animacio sincs.
Nem tudom ki hogy van vele de engem egyelore nem fogott meg.
Elosszor feltettem a vk-t siman fel is ment mindenfele wipe nelkul. A kinezet az ugye szubjektiv meg valtoztathato is lehetne de ez a mindenhol atlatszo dolog mar problamasabb. Persze az is biztos megoldhato de az tuti hogy engem bosszant.
Viszont ami egyelore nem megoldhato hogy se jkay se goa azert ez igy eleg lapos felhozatal megha par aprosag bele is lett csempeszve a redonybe. Aminek kis ikonjai megintcsak nem bejovosek sem a kozepen levo ora.
Aztan jott a launcher valaszto hogy nem csak rateperolok hogy most epp az apexet hasznalnam hanem meg okezzam is hogy csak most...
Ez mondjuk nem vk hibaja az teny.
Direkt kerdeztem mi az ami nem megy hat nana hogy szamomra 2 fontos nem megy az egyik a voodoo loader a masik a froggy jump. Elso megfelelo kernelel meg megoldhato lesz de utobbi kizart mivel honapok ota nem jott frissites a jatekhoz pedig elotte nagyon gyakran.
Az uj galeria sem tetszik most vagy kapta volna meg anote2 fele felspecizettet ami persze megoldhato lesz de egyelore nem az vagy maradt volna a regi.
A zenelejatszo mivel sem a voodoo fele 6 decibelt se az extweeks fele harmat nem tudja elvezni ezert egyelore nagyon kaki... Amugy is csokkent az equalizer allitasi oszlop...
Az is egy vicc egyelore hogy egyetlen lockscreen van raadasul a leggagyibb.
Persze van pozitivum is a naptar, bongeszo es a kamera tetszett meg ugye a sebesseg is foleg hogy ez meg nem a vegleges de szamomra meg sokkal tobb a hatrany mint az elony es igy semmi ertelmet nem latom a hasznalatanak mivel a kinezet nagyon zavar es mivel megvaltozott a rom felepitese eleg nagy munka lenne atdizajnolni es van egy olyan erzesem hogy vk es az omega rom is frisulni fog akar meg a honapba mert ez az elso fecske eleg gyenge lett. Marmint plusz hozzaadasilag.
Omegat is kiprobaltam elso aromas telepitesem volt de nagyon tetszett hogy szemelyre lehet szabni a dolgokat.
Itt annyi elony volt hogy a redonybe nem voltak kicsik az ikonok de osszessegeben meg kevesebb pluszt adott mint a vk rom.
Mivel tuti hogy gyorsan fog erkezni mindenfele beepitheto extra a jb-be neadjisten ujabb verzio a stockbol ezert azt a keves idomet egyelore semmiesetre sem arra forditom hogy elkezdjem atdizajnolni a vk romot igy ezzel a kinezettel viszont szamomra hasznalhatatlan.
Persze ha lesz megfelelo kernel (lehet hogy mar van) meg minimum egy goa de inkabb jkay akkor ez egy remek rom lehet majd de egyelore szamomra felejtos igy vissza is raktam az 5.1.3. as dizajnolt vk romot. Ezzel jelenleg semmi problemam nincs igy addig jo lesz mig ki nem forrja magat a jb a romolok kozt.
Ettol fuggetlenul akinek a kinezet bejon es atmenetileg hajlando lemondani is dolgokrol azert hogy par dologba meg tobbet kapjon annak akar meg ajanlani is tudom a jb-t.
En max majd visszaterek.
ui: ja es crt ki-bekapcs animacio sincs.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2 JB 4.1.2
- Has thanked: 33 times
nekem csak a magyar bill hiányzik meg ez a fa*opó qwerty zavar, amúgy sztem kircsi!

- Segal
- Admin segéd
te eddig gyári romot használtál ahoz képest tényleg csak előrelépés tőrtént de a főzött ICS romokba rengeteg extra dolog elérhető volt aminek alsó hangon is most a 80-85% eltünt. Persze csak egyelőre mert anno ugyanez zajlott le a GB-ICS váltásnál ott is el kellett némi időnek tellnie mire az ICS kiforrta magát a GB-vel szembe és most is ez van.fudejovagy írta:nekem csak a magyar bill hiányzik meg ez a fa*opó qwerty zavar, amúgy sztem kircsi!![]()
A gond (persze csak számomra) hogy én elég kényes vagyok a kinézetre és egy olyan rommernek a dizájn-ja tetszik aki már csak gs3- ra csinál romokat (török) és eddig vagy 5-6 verziónál meg is csináltam a VK romot törökös kinézetre de mint az előző hsz-embe kifejtettem egyelőre nem látom az értelmét a belevágásnak mert soványnak tartom azt a pluszt amit a gyári verzióhoz hozzá tudnak adni a rommerek illetve tipikus első fecskének tartom mindhárom romot amit pillanatok alatt fog utód követni nekem meg mostanság rettentő kevés szabadidőm van amit nem feltétlen olyan dolog fejlesztésébe ölnék amit nem is szivesen használnék illetve akár már jövőhéten lehetne elölről kezdeni.
Ettől függetlenül pár rom múlva elképzelhető hogy megint teszek egy kisérletet bár a statuszbartól és a redőny ikonjaitól nagyon nem voltam elájulva...
Főleg ugye hogy akkor már a lúd legyen kövér alapon ma le is daráltam a telefonom és egy teljesen tiszta törökösített VK 5.1.3. lett a jutalmam (az egészbe a legszebb hogy mindhárom romolást (VK jb, Omega jb, VK ics) munkaidőbe

-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2
- Has thanked: 21 times
Offline magyar hangbevitel van a JB-ben?
Ha van, van legalább olyan használható mint az ICS-ben az online?
Ha van, van legalább olyan használható mint az ICS-ben az online?
- Limahl
- 6. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 1859 times
VK-Features :V6.1-JB ---AROMA Install
• Base XXLSJ
• PhilZ-XXLSJ-OXX-3.5
• Deodexed+Rooted+Zipaligned
• Full Rom Optimize .png
• Removed some apk Samsung
• Disable USB MTP
• Add PopupBrowser
• Enable Water Ripple effects
• Enable 4 Shortcuts on the Lockscreen
• Enable Smart Rotation
• Enable Lockscreen Rotation
• Enable Call Button on Contacts List
• Enabled Shutter sound menu on Camera
• Add 4 boot options under the restart button
• Add task button in notification bar
• Add Lock button sst bar
• Add Home Button in sttbar
• Call Recording
• Call Noise Reduction+disable increasing ringtone
• Wifi P2P connections
• Enabled Button Exit browser
• Add Camera + Gallery 4.2 <--> Lựa chọn tại phần cài đặt Aroma
• Add Facebock <--> Lựa chọn tại phần cài đặt Aroma
• Add RootExplorer <--> Lựa chọn tại phần cài đặt A
http://sourceforge.net/projects/icsromvk/files/?
• Base XXLSJ
• PhilZ-XXLSJ-OXX-3.5
• Full Rom Optimize .png
• Disable USB MTP
• Add PopupBrowser
• Enable Smart Rotation
• Call Recording
• Wifi P2P connections
Samsung galaxy s7 edge
- Segal
- Admin segéd
épp tegnap szidtam a felhozatalt hogy a gyárihoz képest minimális a plusz erre azóta az Omega és most a VK is frissült.Limahl írta:VK-Features :V6.1-JB ---AROMA Install
• Base XXLSJ
• PhilZ-XXLSJ-OXX-3.5
• Full Rom Optimize .png
• Disable USB MTP
• Add PopupBrowser
• Enable Smart Rotation
• Call Recording
• Wifi P2P connections
Csak tudnám minek kell kapkodni ha 1-2 nap múlva jön máris a jobb... (szerintem ettől függetlenül max jövőhéten megint lesz mindkettőből még frissebb) mert ugyan ez a lista már egy fokkal jobban hangzik de ICS extráihoz képest még mindig lapos. Még mindig nincs Goa, crt effect, többféle lock.
Remélem hamarosan lesz valami jóféle kernel, Goa vagy Jkay stb mert az alap jó de a körités az még nem. Én mindenesetre ennek vagy inkább ezeknek a kipróbálását kihagyom mivel tegnap raktam vissza az ICS-t ami a takarításnak hála jobb mint új korába.
A kamerát sajnálom mert az tényleg sokkal jobb volt, a böngésző csak kicsit de jobb, a naptár is jobban tetszett de itt végig is ért a lista a többi az egyelőre csak ugyanaz vagy rosszabb.
Amúgy ahogy nézem megint kezdi a root explorert.... Mondjuk hogy már nincs XDA-n már lehet de akkor is.
- Limahl
- 6. szint
az hagyán,gs3 mon még full tibi is van benne amelett.Amúgy ahogy nézem megint kezdi a root explorert.... Mondjuk hogy már nincs XDA-n már lehet de akkor is.

Samsung galaxy s7 edge
- Segal
- Admin segéd
az kemény.Limahl írta:az hagyán,gs3 mon még full tibi is van benne amelett.Amúgy ahogy nézem megint kezdi a root explorert.... Mondjuk hogy már nincs XDA-n már lehet de akkor is.
Viszont nézem az oldalát és felkerült egy transparent patch is a 6.1-hez. Csak nem azt jelenti hogy az alapverzióból kiszedte azt a sz*rt? Mert az viszont dicséretes dolog lenne. Én nagyon birom ha szolid formába átlátszó egy rom de az hogy szó szerint mindenhol attól hülyét kapok. (Valószínűleg nem csak én ha tényleg így döntött)
- Limahl
- 6. szint
nem tom,de ez aromás,gs3 mon is az ,és már minden fajta varia van aromában ,hogy szeretnéd felrakni,kell ez az,vagy gyári,stb stb téma is 3 fajta van gs3 ban a vk full átlátszó,meg mit tom én ,már én sem átlátszóval raktam ott,jó az az aroma mert varriállhatsz, és ez is aromás.Segal írta:az kemény.Limahl írta:az hagyán,gs3 mon még full tibi is van benne amelett.Amúgy ahogy nézem megint kezdi a root explorert.... Mondjuk hogy már nincs XDA-n már lehet de akkor is.
Viszont nézem az oldalát és felkerült egy transparent patch is a 6.1-hez. Csak nem azt jelenti hogy az alapverzióból kiszedte azt a sz*rt? Mert az viszont dicséretes dolog lenne. Én nagyon birom ha szolid formába átlátszó egy rom de az hogy szó szerint mindenhol attól hülyét kapok. (Valószínűleg nem csak én ha tényleg így döntött)
Samsung galaxy s7 edge