Fú én is rühellem azt a babakéket... Irtom is mindenhonnanLimahl írta: köszi.én csak a systemUI apk kát cseréltem,és nem kék se az óra se semmi hanem fehér,hál isten, :Dsokkal jobban néz ki igy.

Fú én is rühellem azt a babakéket... Irtom is mindenhonnanLimahl írta: köszi.én csak a systemUI apk kát cseréltem,és nem kék se az óra se semmi hanem fehér,hál isten, :Dsokkal jobban néz ki igy.
ok te témázgatsz ,erre nincs ötleted miért nem megy fe?qurvára bejön de nem települ,omegára van ,probálltam de semmi,végigmegy a telepités,bootol is,de 1 nyamvadt ikon se semmi nem változik,pedig nagyon bejönne.tnorbi írta:Fú én is rühellem azt a babakéket... Irtom is mindenhonnanLimahl írta: köszi.én csak a systemUI apk kát cseréltem,és nem kék se az óra se semmi hanem fehér,hál isten, :Dsokkal jobban néz ki igy.Most épp új témán munkálkodok, majd megosztom ha kész
Star Wars-os beütése lesz
Passz :/ Voltak témák amik nekem se mentek fel... Most az Alexandert használom, de sok mindent kicseréltem benne...Limahl írta:ok te témázgatsz ,erre nincs ötleted miért nem megy fe?qurvára bejön de nem települ,omegára van ,probálltam de semmi,végigmegy a telepités,bootol is,de 1 nyamvadt ikon se semmi nem változik,pedig nagyon bejönne.tnorbi írta:Fú én is rühellem azt a babakéket... Irtom is mindenhonnanLimahl írta: köszi.én csak a systemUI apk kát cseréltem,és nem kék se az óra se semmi hanem fehér,hál isten, :Dsokkal jobban néz ki igy.Most épp új témán munkálkodok, majd megosztom ha kész
Star Wars-os beütése lesz
![]()
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1958712
tnorbi írta:Passz :/ Voltak témák amik nekem se mentek fel... Most az Alexandert használom, de sok mindent kicseréltem benne..
köcce ,csag idegesit,arra van,direkt azért tettem fel,ozt semmi,de még 1 nyamvadt leirás se,mert megnyitottam a zip et,és nem ilyen szokot lenni a többi.
NEm hinném,hogy syjah tenné.Én régóta még s2-ön is syjah-ot használtam.NEm volt ilyen jellegű gondom.moco írta:Okoz valakinek gondot a Syjah kernel?
Nem tudom, lehet, hogy csak nálam van ilyen, de szörnyen (még jobban) belassult a telefon.
A kis HTC is gyorsabb tőle, pedig egyáltalán nem egy kapkodó idegbeteg telefonka.
Most lehet, hogy egy progi csinálja a lassulást, de ha pl. rádugom töltőre, kb. 15 mp mire reagál. Asszem le kellene darálnom a telefont. Jöhetne egy új rom, hogy legyen még jobb indokom rá.
Nem tudom, hogy szoktál-e játszani rajta, de állítólag a nagyobb rendszerigényű játékok után belassul a JB...moco írta:Okoz valakinek gondot a Syjah kernel?
Nem tudom, lehet, hogy csak nálam van ilyen, de szörnyen (még jobban) belassult a telefon.
A kis HTC is gyorsabb tőle, pedig egyáltalán nem egy kapkodó idegbeteg telefonka.
Most lehet, hogy egy progi csinálja a lassulást, de ha pl. rádugom töltőre, kb. 15 mp mire reagál. Asszem le kellene darálnom a telefont. Jöhetne egy új rom, hogy legyen még jobb indokom rá.