Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Re: Samsung Galaxy S III (GT-I9300) - trükkök, modding, romo

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Limahl írta: köszi.én csak a systemUI apk kát cseréltem,és nem kék se az óra se semmi hanem fehér,hál isten, :Dsokkal jobban néz ki igy.
Fú én is rühellem azt a babakéket... Irtom is mindenhonnan :D Most épp új témán munkálkodok, majd megosztom ha kész :D Star Wars-os beütése lesz :P
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

tnorbi írta:
Limahl írta: köszi.én csak a systemUI apk kát cseréltem,és nem kék se az óra se semmi hanem fehér,hál isten, :Dsokkal jobban néz ki igy.
Fú én is rühellem azt a babakéket... Irtom is mindenhonnan :D Most épp új témán munkálkodok, majd megosztom ha kész :D Star Wars-os beütése lesz :P
ok te témázgatsz ,erre nincs ötleted miért nem megy fe?qurvára bejön de nem települ,omegára van ,probálltam de semmi,végigmegy a telepités,bootol is,de 1 nyamvadt ikon se semmi nem változik,pedig nagyon bejönne. :D

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1958712
Samsung galaxy s7 edge
tnorbi
6. szint
6. szint

Limahl írta:
tnorbi írta:
ok te témázgatsz ,erre nincs ötleted miért nem megy fe?qurvára bejön de nem települ,omegára van ,probálltam de semmi,végigmegy a telepités,bootol is,de 1 nyamvadt ikon se semmi nem változik,pedig nagyon bejönne. :D

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1958712
Passz :/ Voltak témák amik nekem se mentek fel... Most az Alexandert használom, de sok mindent kicseréltem benne...
These users thanked the author tnorbi for the post:
Limahl (2012-11-14 szer. 17:41:25)
Rating: 2.63%
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

tnorbi írta:
Passz :/ Voltak témák amik nekem se mentek fel... Most az Alexandert használom, de sok mindent kicseréltem benne..
köcce ,csag idegesit,arra van,direkt azért tettem fel,ozt semmi,de még 1 nyamvadt leirás se,mert megnyitottam a zip et,és nem ilyen szokot lenni a többi. :D
Samsung galaxy s7 edge
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Limahl: segítsek idézni? :D
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Okoz valakinek gondot a Syjah kernel?
Nem tudom, lehet, hogy csak nálam van ilyen, de szörnyen (még jobban) belassult a telefon.
A kis HTC is gyorsabb tőle, pedig egyáltalán nem egy kapkodó idegbeteg telefonka.
Most lehet, hogy egy progi csinálja a lassulást, de ha pl. rádugom töltőre, kb. 15 mp mire reagál. Asszem le kellene darálnom a telefont. Jöhetne egy új rom, hogy legyen még jobb indokom rá.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
robrobzon
4. szint
4. szint
Készüléktípus: OnePlus 6
Has thanked: 119 times
Been thanked: 160 times

Hozzászólás Szerző: robrobzon »

moco írta:Okoz valakinek gondot a Syjah kernel?
Nem tudom, lehet, hogy csak nálam van ilyen, de szörnyen (még jobban) belassult a telefon.
A kis HTC is gyorsabb tőle, pedig egyáltalán nem egy kapkodó idegbeteg telefonka.
Most lehet, hogy egy progi csinálja a lassulást, de ha pl. rádugom töltőre, kb. 15 mp mire reagál. Asszem le kellene darálnom a telefont. Jöhetne egy új rom, hogy legyen még jobb indokom rá.
NEm hinném,hogy syjah tenné.Én régóta még s2-ön is syjah-ot használtam.NEm volt ilyen jellegű gondom.
These users thanked the author robrobzon for the post:
moco (2012-11-15 csüt. 06:23:25)
Rating: 2.63%
OnePlus3
tnorbi
6. szint
6. szint

moco írta:Limahl: segítsek idézni? :D
:laugh:
tnorbi
6. szint
6. szint

moco írta:Okoz valakinek gondot a Syjah kernel?
Nem tudom, hogy szoktál-e játszani rajta, de állítólag a nagyobb rendszerigényű játékok után belassul a JB...

Amúgy tegnap észrevettem, hogy párszor felvillogott a kijelző :O Gyorsaság se olyan, mint rég :/ De be nem adom hetekre, h aztán visszaadják, hogy semmi baja -.- Majd ha megáll az ütője, akkor.
halaszk
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy SIII
Has thanked: 0
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: halaszk »

Siyah 1.7.x kernel alatt valóban vannak lassulások és az akkut is eléggé eszi. Próbáld ki a kernelemmel, ha azzal is lassú a telefonod, akkor hw hiba van.
-tnorbi: szoktam játszani a telómon, de JB alatt és ICS alatt sem történt még lelassulás! Tény hogy JB alatt kicsit több memória igénye a Samu gyári romjának, de tegyél fel CheckRom-ot, ott nincs memória elfogyás. 3 napja megy reboot nélkül a teló, és 250-300MB között mozog a szabad mem mennyisége.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”