Nagyon köszi a gyors választ mindkettőtöknek remélem így már nem szaladok bele semmi gagyibaSzarvask írta:vannak hírek is róla. kinézetben nem sok tér el de van 1-2 különbség...
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=hirek&id=136
ezt olvasd el

Nagyon köszi a gyors választ mindkettőtöknek remélem így már nem szaladok bele semmi gagyibaSzarvask írta:vannak hírek is róla. kinézetben nem sok tér el de van 1-2 különbség...
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=hirek&id=136
ezt olvasd el
szélességre és hosszra tényleg ugyanakkora de a 8 gigásé vastagabb. N95 is olyat kapott amit az N96 annál bele lehet préselni de az akksitakaró már nem megy rá. Mivel N96 nál egybevan az egész hátlap ezért necces szerintem nem fér rá.golyos írta:Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen,hogy az N95 8Gb aksija ( BL-6F) jó -e az N96-ba?
Ránézésre ugyan akkora és az én aksim fél éves de nem bir ki egy napot.
Ellenben a BL-6F 1200mah -ás igy talán ,mivel erősebb tovább birná?
Igazad van!Segal írta:szélességre és hosszra tényleg ugyanakkora de a 8 gigásé vastagabb. N95 is olyat kapott amit az N96 annál bele lehet préselni de az akksitakaró már nem megy rá. Mivel N96 nál egybevan az egész hátlap ezért necces szerintem nem fér rá.golyos írta:Sziasztok!
anno én is cak azért mertem a testelésre kapott 8 gigás akksiját az N95 ösömbe beletenni mert láttam képet róla a neten hogy bennevan különben azt mondtam volna hogy ezt lehetetlen beletenni. Rettenetesen szorul benne. Mindenesetre köszönjük az infót mostmár tudjuk hogy az N96 osnál sem alkalmazható a trükkgolyos írta:Igazad van!Segal írta:szélességre és hosszra tényleg ugyanakkora de a 8 gigásé vastagabb. N95 is olyat kapott amit az N96 annál bele lehet préselni de az akksitakaró már nem megy rá. Mivel N96 nál egybevan az egész hátlap ezért necces szerintem nem fér rá.golyos írta:Sziasztok!
Összehasonlitottam az öcsémével,neki n95 8gb-t van.
Bekapcsol vele de az aksitakaró már nem megy rá sajnos.
Pedig jó lett volna egy bikább aksi.