Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: Macika »

gyotam20 írta:Azért Task killerezünk mert egy jól beállított taskkillernél nem lassul be fél nap után a telefon mert minden egyes képernyő kinyitásnál bezárja az össze háttérben futó alkalmazásokat és így rengeteg hasznos megabájtot szabadít fel. Szerintem hasznos csak tudni kell beállítani. De igen Én is hallottam hogy sokan ellenzik a dolgot mert hogy felesleges. Szerintem nem felesleges, de kinek a pap kinek a papné :)))
Akkor felesleges (ÉS KÁROS), ha az ember nem tudja 100%-os biztonsággal kezelni, nem ért esetleg 100%-osan a program nyelvén és hasonlók.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Macika írta:
gyotam20 írta:Azért Task killerezünk mert egy jól beállított taskkillernél nem lassul be fél nap után a telefon mert minden egyes képernyő kinyitásnál bezárja az össze háttérben futó alkalmazásokat és így rengeteg hasznos megabájtot szabadít fel. Szerintem hasznos csak tudni kell beállítani. De igen Én is hallottam hogy sokan ellenzik a dolgot mert hogy felesleges. Szerintem nem felesleges, de kinek a pap kinek a papné :)))
Akkor felesleges (ÉS KÁROS), ha az ember nem tudja 100%-os biztonsággal kezelni, nem ért esetleg 100%-osan a program nyelvén és hasonlók.
csak eggyetérteni tudok jo az ha fenn van,

tapasztalat
Samsung galaxy s7 edge
nagy.renato
3. szint
3. szint
Készüléktípus: In my signature
Has thanked: 0
Been thanked: 118 times

Hozzászólás Szerző: nagy.renato »

Macika írta: Akkor felesleges (ÉS KÁROS), ha az ember nem tudja 100%-os biztonsággal kezelni, nem ért esetleg 100%-osan a program nyelvén és hasonlók.
Most akkor csak az használjon feladatkezelőt(memória optimalizálót - ki hogyan hívja - ), aki ~100%-ban ismeri a Java program nyelvet?
Egyébként fonix232 leírja(nagy vonalakban - nem azért így, mert nem tudná részletesebben, hanem mert fölösleges -), hogyan is működik ez igazából és miért fölösleges a használatuk.
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... 36#p279736
Egyébként Spica-mon jelentős javulás érhető el optimalizáló használatával, ZTE-n újraindítást kell nyomnom, hogy valóban felszabaduljon a memória(olykor 110re csökken a szabad memória mérete.
Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Macika
6. szint
6. szint

nagy.renato írta:
Macika írta: Akkor felesleges (ÉS KÁROS), ha az ember nem tudja 100%-os biztonsággal kezelni, nem ért esetleg 100%-osan a program nyelvén és hasonlók.
Most akkor csak az használjon feladatkezelőt(memória optimalizálót - ki hogyan hívja - ), aki ~100%-ban ismeri a Java program nyelvet?
Egyébként fonix232 leírja(nagy vonalakban - nem azért így, mert nem tudná részletesebben, hanem mert fölösleges -), hogyan is működik ez igazából és miért fölösleges a használatuk.
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... 36#p279736
Egyébként Spica-mon jelentős javulás érhető el optimalizáló használatával, ZTE-n újraindítást kell nyomnom, hogy valóban felszabaduljon a memória(olykor 110re csökken a szabad memória mérete.
A program nyelvén ki érti a PROGRAMOZÁS nyelvét?

Te, hogy belémköthess...

Arra gondoltam, hogy aki nem tud angolul és angol nyelvű programot használ (kényszerűségből, mert nincs jobb), az kb. az oroszrulett biztonságával kezeli a programot, szavak jelentésének értése nélkül csak össze-vissza nyomkodás az egész.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

istnag írta:szerintem meg igen, :smartass: de nekem inkább Angelina Jolie ... :D
Ugyan dehogy Jolie, inkább Jessica Alba... :laugh:
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

MattRex írta:
istnag írta:szerintem meg igen, :smartass: de nekem inkább Angelina Jolie ... :D
Ugyan dehogy Jolie, inkább Jessica Alba... :laugh:
:up: Arra befizetnék én is!! (csak az asszony meg ne lássa mit írtam!!!) :lol: :lol:
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
gyotam20
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: gyotam20 »

Én simán beárullak az asszonynál :) ;)
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Macika írta:
Ennyi erővel semmihez se szabad hozzákezdeni... :D
Macika
6. szint
6. szint

tnorbi írta:
Macika írta:
Ennyi erővel semmihez se szabad hozzákezdeni... :D
Nem erről van szó, próbálgatni természetesen kötelező, de ha egy egész család ébredése, időben munkába jutása múlhat egy - esetleg - meg nem értett szó jelentésén (persze nem tudom, hogyan történt dilajoskánál, már régóta nem Róla van szó, elképzelés az egész), akkor azért nagy ár, nem?
Sir Winston Churchill
dilajoska
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
Has thanked: 9 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: dilajoska »

szerencsére eddig mindig ébresztett sőt én a naptár helyett az ultra notes programot használom emlékeztetőkre és azzal se volt még bajom!!!!igazából a fastboot nevű programot használom.eddig még semmi bajom nem volt belőle.
csak egy lockscreent kerestem :D :D :D
Válasz küldése

Vissza: “Android”