Nokia E6-00
- szabi113
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z2 + iPod Touch 2G
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 16 times
- Kapcsolat:
Re: Noka E6-00
Ilyeneket inkább ne.nokiae668 írta:Hard reset:
1.- Basic Reset or Soft Reset nokia E6-00
This option restores the .ini files from the ROM.
Does not erase data (photos, videos, documents) or applications from
a third party. Key Code *# 7780 # (click this combination of keys on the
keyboard in the mobile)
2.- Total Reset or Hard Reset nokia E6-00
First turn the device off. - Először kapcsold ki!
Press and hold Answer + Reject + Camera keys. - Tarsd nyomva a Hívás+ hívás vége+kamera gombot
Turn on the devide by pressing the ON button until the Nokia logo appear. - Majd kapcsold be
Important: To proceed to reset, the battery must be full and the
mobile device connected to the charger. If during the course of reset,
the mobile stop receiving electricity it can ruin the internal flash
memory of the mobile device and stop function.
Fontos! Az akkumlátornak Fullon kell lennie és adatvesztéssel jár a Hard reset!
NEM TESZTELTEM!!!

Sajnos a Google találatai szét vannak SPAM-elve, és ilyen baromságokat dob ki ha rákeresünk az "E6-00 Reset" kombinációra. De ne higyjünk neki.
Akkor már inkább az E72 módszere az, ami reálisnak tűnik: SHIFT + SZÓKÖZ + BACKSPACE kombinációt nyomva tartjuk, miközben bekapcsoljuk a kütyüt.
2002 óta (7650)Symbian fanatikus, de sajna lemaradtunk, így: Xperia Z2 (5.1.1), + 128GB µSD
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
A tmobilnál már van ilyen telo 103000ft ért már haza is vihetjük!!!
Még egy fél év és annyi lesz az ár mint most a C7 - é!
ami most 66000ft a t-nél!

Még egy fél év és annyi lesz az ár mint most a C7 - é!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E6
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Már a shop.nokia.hu-n is lement 100ra. Ennyire szar vagy csak a nokia hanyatlása miatt van?
Vett már vki?
Nekem még mindig ez a következő célpont.
Vett már vki?
Nekem még mindig ez a következő célpont.
Sziasztok!
E6-00-t vettem de egy kritikus pontnál elakadtam. Mielőtt lehordtok, elmondanám hogy itt is és külföldi fórumokon is legalább 2 órát szörföztem a válaszért de nem találtam, bár lehet hogy egyszerű.
Nem frissít az Ovi Store a telefonon és így semmilyen alkalmazást nem tudok feltenni.
Végigfut az update, majd azt a szöveget dobja ki hogy frissítés sikertelen, forduljak ügyfélszolgálathoz.
Ovi Suite-ban semmi értelmes opciót nem találtam a problémára nézve, azt írja, hogy minden friss a telefonomon. Maga a telefon pedig a 2.12.033-es Ovi-t kéri.
Internetről bejelentkezve SEM tudok letölteni, mert az SMS-ben kapott linkre kattintva szintén Ovi frissítést kér.
Pls help.
E6-00-t vettem de egy kritikus pontnál elakadtam. Mielőtt lehordtok, elmondanám hogy itt is és külföldi fórumokon is legalább 2 órát szörföztem a válaszért de nem találtam, bár lehet hogy egyszerű.
Nem frissít az Ovi Store a telefonon és így semmilyen alkalmazást nem tudok feltenni.
Végigfut az update, majd azt a szöveget dobja ki hogy frissítés sikertelen, forduljak ügyfélszolgálathoz.
Ovi Suite-ban semmi értelmes opciót nem találtam a problémára nézve, azt írja, hogy minden friss a telefonomon. Maga a telefon pedig a 2.12.033-es Ovi-t kéri.
Internetről bejelentkezve SEM tudok letölteni, mert az SMS-ben kapott linkre kattintva szintén Ovi frissítést kér.
Pls help.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Innét a letöltéseknél megtalálod legújabb OVI Store-t (meg más programot is). Azt telepítsd fel.kfa írta:Sziasztok!
Pls help.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Szia! Segíthetnél nekem. Rágódom az E6-on, de tudnom kéne, hogy mit bír az akksija. Kérlek, ha már van tapasztalatod írd le, nálad milyen időközönként igényel "etetést".kfa írta:Sziasztok!
Pls help.
Fontos:
- milyen üzemmódot használsz (gsm, 3g)
- net, email van-e (mobilnet v. wifi)
- napi hívásmennyiség
- sms
- egyéb (játék, stb.)
nagyon köszönöm!
- Deadpool
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 Dark-Grey
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
üdv
Olyan kérdésem lenne, hogy képernyővédőt hol lehet beállítani úgy hogy ne tűnjön el pár másodperc múlva? Mint pl: N8-nál, folyamatosan látszik az óra!
Olyan kérdésem lenne, hogy képernyővédőt hol lehet beállítani úgy hogy ne tűnjön el pár másodperc múlva? Mint pl: N8-nál, folyamatosan látszik az óra!
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
A Menü>Beállitások>Témák>Kijelzővédő, menüpőntnál probáltad?Deadpool írta:üdv