Hasznos Android programok!

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.

Veszel-e programokat a Marketről?

Nem. Sosem vettem még semmilyen programot a Marketen.
287
56%
Igen. Megveszem, amire szükségem van.
76
15%
Volt már, hogy vásároltam.
150
29%

Szavazatok száma: 513

nagy.balynt
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace 2.3.4
Has thanked: 24 times
Been thanked: 37 times

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: nagy.balynt »

amúgy tényleg, az applanet mikor fog várhatóan működni? mert azt olvastam, hogy szervergondok vannak, de vajon meddig? :hmm2:
CyanoAce 7.1.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

nagy.balynt írta:amúgy tényleg, az applanet mikor fog várhatóan működni? mert azt olvastam, hogy szervergondok vannak, de vajon meddig? :hmm2:
köszi a progi megtalálásokat. nem csak szerver bajuk van, hanem valami olyasmi, hogy lenyúlták a csákó ötletét vagy mi, egy haverja, és összevesztek és most sehol semmi. valami új progit csinál az applanetes emberke, az applanet helyett.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

nagy.balynt írta:
moco írta:Tud-e, hallott-e valaki olyan programról, amivel az alapértelmezést lehet változtatni pl. egy proginál.
Tehát arra gondolok, hogy pl. ha wifizek, akkor a beépített böngészőt használom, de ha a netet használom, akkor viszont az opera mini kéne. Namármost, ha beállítom wifinél a beép.böngészőt, akkor még be kell lépjek a beáll. bla bla bla helyre és ott alapértelmezések törlése.
Vajon van-e olyan progi, aminél csak rákattintok és felugranak a megadott alapértelmezett dolgok és egyből ott tudok módosítani? Launcherre van, de programokhoz ilyet még nem találtam.
Keresgéltem egy kicsit, ilyet találtam: https://market.android.com/details?id=i ... rch_result
szerk.: találtam még egyet. ezt: https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
illetve még egy: https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
az első linknek van free változata is.
remélem ennyi elég, mert csak ennyit találtam! :mrgreen:
a második lett a befutó
HomeSmack
ilyenre gondoltam pont. még egy köszi!!! :D
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
cyberfly
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6210 Navigator
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Accuweather óra

Hozzászólás Szerző: cyberfly »

Hali!
Valakinek nincs meg az a kis widget?: Accuweather óra
Régebben feltelepítettem már a telefonomra, de fogalmam sincs honnan.
Egy kis kör alaku analóg óra írja a dátumot is, és mutatja az időt, és ha ráfrissítesz akkor az 'óra számlapja' olyan 'rajzot mutat' amilyen az időjárás az általad beállított helyszínen....
Magyar nyelvű tök egyszerű. Lehet hogy az időjárás része semmit nem ér, de most fel kellene tennem egy telefonra.... Csak az a baj hogy sehol nem találom....
Se marketen, se accuweather.com....
Valakinek valami ötlete esetleg hogy honnan tudnám beszerezni?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

2 hónap alatt sikerült rájönnöm, miért nem megy a NoLED progi a telómon (előbb az SGS1-en, most meg az SGS2-n sem).
Az ok a LockBot Pro program, ezzel akad össze.
Ez azt csinálja, hogy letiltja az eredeti lockscreen-t (amire - különösen az SGS2-nél - allergiás vagyok) és egyéni - esetemben sima Froyo - lockscreen-t tesz fel.

Most jön a kérdés!

Tud-e valaki olyan programról (nem baj, ha fizetős, a LockBot-ot is megvettem), amivel el lehet érni ugyanazt, nevezetesen, hogy a gyári eredeti lockscreen-t froyo (sima elhúzós -balról kinyit, jobbról elnémít) lockscree-nel lecserélni?
És persze a NoLED progi is összefér vele!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Macika írta:2 hónap alatt sikerült rájönnöm, miért nem megy a NoLED progi a telómon (előbb az SGS1-en, most meg az SGS2-n sem).
Ez azt csinálja, hogy letiltja az eredeti lockscreen-t (amire - különösen az SGS2-nél - allergiás vagyok) és egyéni - esetemben sima Froyo - lockscreen-t tesz fel.

Most jön a kérdés!

Tud-e valaki olyan programról (nem baj, ha fizetős, a LockBot-ot is megvettem), amivel el lehet érni ugyanazt, nevezetesen, hogy a gyári eredeti lockscreen-t froyo (sima elhúzós -balról kinyit, jobbról elnémít) lockscree-nel lecserélni?
Kollégám a HTC-jén ezt használja egyedi lock screenre: https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
De meg nem mondom, hogy a NoLED-el összeakad-e. Ha gondolod felhívom, hogy telepítse fel, és próbálja ki, mert valahol belföldön csámborog.
These users thanked the author Shyciii for the post:
Macika (2011-07-06 szer. 08:42:51)
Rating: 2.63%
gezatata
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gezatata »

sziasztok
ismertek olyan programot amivel figyelni lehet hogy programonként külön külön melyik mennyit fogyaszt az akkumulátorból?
hetn
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 SGS3 4.3
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 times

Re: Accuweather óra

Hozzászólás Szerző: hetn »

cyberfly írta:Hali!
Valakinek nincs meg az a kis widget?: Accuweather óra
Régebben feltelepítettem már a telefonomra, de fogalmam sincs honnan.
Egy kis kör alaku analóg óra írja a dátumot is, és mutatja az időt, és ha ráfrissítesz akkor az 'óra számlapja' olyan 'rajzot mutat' amilyen az időjárás az általad beállított helyszínen....
Magyar nyelvű tök egyszerű. Lehet hogy az időjárás része semmit nem ér, de most fel kellene tennem egy telefonra.... Csak az a baj hogy sehol nem találom....
Se marketen, se accuweather.com....
Valakinek valami ötlete esetleg hogy honnan tudnám beszerezni?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
A Samsung Marketen fenn van (SamsungApps)
Macika
6. szint
6. szint

Shyciii írta:
Macika írta:2 hónap alatt sikerült rájönnöm, miért nem megy a NoLED progi a telómon (előbb az SGS1-en, most meg az SGS2-n sem).

Most jön a kérdés!

Kollégám a HTC-jén ezt használja egyedi lock screenre: https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
De meg nem mondom, hogy a NoLED-el összeakad-e. Ha gondolod felhívom, hogy telepítse fel, és próbálja ki, mert valahol belföldön csámborog.
Köszi, kipróbálom én, hiszen az én érdekem! :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Macika
6. szint
6. szint

Shyciii írta:

Most jön a kérdés!

Nos, hát itt elég csúnyát mondtam...
"This item cannot be installed in your device's country"

Persze, a Market Enablerrel megoldom, csak hát a szájízem más...
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Android”