Zollie írta:
Sziasztok! Ha én innen leszeretnék tölteni egy térképet akkor helyette valami "NDrive_HUN_TM_MultiPlatform"-ot tölt le. Ez tulajdonképpen mi és hogyan kell használni? Vagy mit csinálok rosszul?
hali
ez a kis segédprogi fogja neked szépen feltölteni az ígért TM Magyarország térképet a telefonod memóriakártyájára
(tehát nem neked kell bemásolnod a maps mappába)
ha jól értettem az útmutatót, akkor ezzel kell kezdeni és AZTÁN letölteni a merketből magát az ndrive-ot
én mindenesetre fordítva csináltam (tehát már fent volt a hackelt ndrive a telón), de így is szépen berakta a térképet a megfelelő mappába
a multiplatform használata nagy vonalakban:
usb-n csatlakoztattam a telót a laptophoz "tárolóhelyként"
a 3. vagy 4. lépésnél ki kell választani a memkarit, mint a telepítés helyét - nálam F:/
(de ha eleve kiveszed a memkarit a telóból és vmi kártyaolvasóval teszed be a számítógépbe sztem úgy is müxik)
aztán vársz türelmesen, míg elkezdődik a térkép másolása
telót leszeded az usb-ről és viola!
ennyi
egy kis érdekesség:
összevetettem pár navit különböző térképekkel, hogy leggyorsabb módon és fizetős utakkal melyik milyen utat tervez innen ferihegyre (tehát nem vmi kis eldugott helyre!!), mert nagyon ráérek
eredmény:
igo/TM: 245km - 2 óra 21 perc
sygic/TA: 244km - 2:25
sygic/NT: 249km - 2:30
ndrive/TM(2009...

) : 282km - 2:55
és bónuszként a symbianos garmin/TM: 245km - 2:18
plusz ugye az egyes progik telepítésének könnyű, vagy nehéz mivoltát mindenki tapasztalhatja a saját bőrén
...a konklúziókat odabízom
szerk: most látom, hogy alig 8 hónapos hsz-re válaszoltam
pörög a topic
mindegy, hátha vki még hasznát veszi