A visszaállítás alatt csak az üzeneteket, névjegyet, jegyzeteket és a naptárt jelöld ki, mást ne tegyen vissza. A memkarit formázd, valami biztos van rajta, ami nem kéne, hogy ott legyenzozor írta:Üdv!
Újratelepítettem a szoftvert, és megint van egy kérdésem: a memóriakártyáról letörölte a zenéket tartalmazó mappát és a gyári térképeket- ezek szerint ki kellett volna venni a kártyát előtte? +a térképet a szervező menüpontba rakta, nem is lehet onnan áthelyezni, nincs rá lehetőség. Mert most azt írja ki, hogy 940MB a teljes memória, ebből 470MB foglalt, de csa 85 látszik( fényképek) és a PC suite 49MB. Szóval hogyhogy nincs több hely? Ha formázom a kártyát, az jót tenne neki? Viszont ezzel a szoftverrel pont a duplája lett a telefon memóriája, pont 10 MB. A végén megcsinálta a gép a visszaállítást. Remélem érthető a dolog, várom segítségeteket. Köszönöm: Zozor
Nokia 6303 Classic
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Nokia 6303 Classic
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: N73
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok
két kérdésem lenne:
-bejövő híváskor nem jeleníti meg a teljes nevet,ahogy a telefonkönyvben elvan mentve, mintha nem férne ki,
hogy lehet ezen állítani? Vagy külső programmal?
-jobb oldali gomb funkciót, hogyan lehet megváltoztatni?
előre is köszi tyavi
két kérdésem lenne:
-bejövő híváskor nem jeleníti meg a teljes nevet,ahogy a telefonkönyvben elvan mentve, mintha nem férne ki,
előre is köszi tyavi
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az első kérdésre nem tudom a választ, de a másodikra igen. A funkció megváltoztatásról ebben tudsz erről olvasni a 14. oldaltól.tyavi írta:Sziasztok
két kérdésem lenne:
előre is köszi tyavi
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: L-820
- Has thanked: 10 times
Köszöntem!Damir írta: A visszaállítás alatt csak az üzeneteket, névjegyet, jegyzeteket és a naptárt jelöld ki, mást ne tegyen vissza. A memkarit formázd, valami biztos van rajta, ami nem kéne, hogy ott legyen
Formáztam a kártyát, most már 942MB szabad memória van rajta. Holnapra kiderül hogy viselkedik, mert visszarakok gépről pár képet és zenét. Üdv!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung B2100
üdv
egy gyors kérdésem lenne, ill kettő is.
1. olvastam pár fórumban, hogy a telefon hangereje elég harmatos, zajos környezetben nehéz használni. Nektek mik a tapasztalataitok?
2. mivel S40-re nem nyilvános az APInak az a része, amivel a kamera flash-ét lehetne vezérelni (szándékosan, hogy ne olvasszák le), ezért tudtommal nem létezik rá "LED torch" program (ez a high tech extra csak 5 éves modelleken volt általános... Szánalom. Na mindegy). Szóval:
A kérdésem, hogy videó módban a flash felkapcsol magától/felkapcsolható? Mert akkor ez egy workaround lehetne..
Előre is köszönöm.
1. olvastam pár fórumban, hogy a telefon hangereje elég harmatos, zajos környezetben nehéz használni. Nektek mik a tapasztalataitok?
2. mivel S40-re nem nyilvános az APInak az a része, amivel a kamera flash-ét lehetne vezérelni (szándékosan, hogy ne olvasszák le), ezért tudtommal nem létezik rá "LED torch" program (ez a high tech extra csak 5 éves modelleken volt általános... Szánalom. Na mindegy). Szóval:
A kérdésem, hogy videó módban a flash felkapcsol magától/felkapcsolható? Mert akkor ez egy workaround lehetne..
Előre is köszönöm.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Szia!bubuka.visszater írta:üdv
Előre is köszönöm.
A másodikra tudok csak reagálni. Szerintem ebben is power LED van, ami azt jelenti, hogy nem képes folyamatos működésre, mivel elolvadna. Szerencsére felhagytak ennek a használatával, és az újabb telefonokban már normális, folyamatosan világító LED van.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Mini
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
A barátomnak van egy ilyen telefonja, panaszkodott hogy néha be-befagyogatott és csak akksi kibe-bel tudta megoldani. Újratelepítettük a szoftvert( 6.xx [nemtudom hanyas pontosan]) és azt tapasztalta, hogy a netet nem tudja használni(ez szerintem csak beállítás kérdése). A másik probléma az, hogy a telefon nem tudja megnyitni a képeket(amik rajta voltak eddig is). Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a problémát? Aki tud valamit, kérem segítsen!
A barátomnak van egy ilyen telefonja, panaszkodott hogy néha be-befagyogatott és csak akksi kibe-bel tudta megoldani. Újratelepítettük a szoftvert( 6.xx [nemtudom hanyas pontosan]) és azt tapasztalta, hogy a netet nem tudja használni(ez szerintem csak beállítás kérdése). A másik probléma az, hogy a telefon nem tudja megnyitni a képeket(amik rajta voltak eddig is). Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a problémát? Aki tud valamit, kérem segítsen!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Szia!szili_x14 írta:Sziasztok!
Phoenix-el kéne újrahúzni, nem tudok linkelni, telefonról vagyok, van hozzá leírás a fórumon.
Ha biztonsági mentést csináltok a beállításokat ne mentsétek. Ha nem jelennek meg a hozzáférési pontok, szolgáltatótól le lehet kérni.
Majd segítek: Itt a leírás a Phoenix-hez. (potter55)
- otti04
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
sziasztok!
egy kis segítség kellene...
vettem egy 6303-at, és sajnos az eladó szerint a gyári biztonsági kód nincs megváltoztatva, de a gyarái 12345 és a 00000 sem reagál. próbáltam még kismillio lehetséges verziót, de nem ez.. nyilván át van írva a jelszó.
Próbáltam ezen a linken található módszert is, de sajnos ez nem kompatibilis a készülékkel.
http://www.smartnews.hu/2008/07/elfelej ... egfejtese/
Örülnék ha tudnátok segíteni.
köszönöm.
egy kis segítség kellene...
vettem egy 6303-at, és sajnos az eladó szerint a gyári biztonsági kód nincs megváltoztatva, de a gyarái 12345 és a 00000 sem reagál. próbáltam még kismillio lehetséges verziót, de nem ez.. nyilván át van írva a jelszó.
Próbáltam ezen a linken található módszert is, de sajnos ez nem kompatibilis a készülékkel.
http://www.smartnews.hu/2008/07/elfelej ... egfejtese/
Örülnék ha tudnátok segíteni.
köszönöm.