Köszi!potter55 írta:Itt megtalálod a választ.camaro383 írta:Helló!
T-mobile függő készülékemen hogy tudok szoftvert frissíteni. Csak a 210-est találja a frissítő, de nekem 400-as kell...
Köszi a segítséget!
Mert fut vagy futott valami nokiás facság. Egyik oka ez lehet. A phoenix nem bonyolult, párom telója miatt fel kellett tennem, elsőre ment, csak a telefon nem akarta a dolgot. (telefonhiba)camaro383 írta:Köszi!potter55 írta:Itt megtalálod a választ.camaro383 írta:Helló!
T-mobile függő készülékemen hogy tudok szoftvert frissíteni. Csak a 210-est találja a frissítő, de nekem 400-as kell...
Köszi a segítséget!
Az nss-el nem sikerült átirni a pc-t, errort írt ki. A phoenixet meg még nem mertem kipróbálni, de valahogy ráveszem majd magam.
A gyári a mem kariról is olvas nem tudom neked mi a bajod vele. Én tökéletesen elvagyok vele.admirális írta:Kérdésem hogy melyik programot ajánljátok mp3 játszáshoz. Egyszerű kezelhetőség, és playlist kezelés lenne a szempont. Nem baj ha van benne equaliser.
Illetve a nokiás zenelejátszóval hogy lehet memóriakártyáról zenélni?
Keresek még kártyajátékot is, amiben több játék közül lehet választani, pl passziánsz, golf (kártya!), stb. Olyan kéne, ami szépen van kivitelezve. Meg jó lenne ha tudnátok ajánlani egyszerű unalom űző játékot, pl amilyen a Bounce volt, vagy a snake, vagy a rakátás, vagy bármelyik. Snake-ből nem találtam olyan verziót ami ment volna internet csatlakozás nélkül, de érdekelne ha létezik!
Töltsed, lehet h csak lefeküdt, pár óra és talán felébred.admirális írta:Vettem egy aksit boltban kb 1 hónapja. Most tettem be a telefonba, de nem jó. Be sem kapcsol. Mehetek vissza kicseréltetni![]()
Valaki járt már így?
Azóta töltöm, de még semmi. Szerintem hamisítványt sóztak rám, főleg ha közelről összehasonlítom azzal amit eddig is használtam.Kolondrum írta:Töltsed, lehet h csak lefeküdt, pár óra és talán felébred.admirális írta:Vettem egy aksit boltban kb 1 hónapja. Most tettem be a telefonba, de nem jó. Be sem kapcsol. Mehetek vissza kicseréltetni![]()
Valaki járt már így?
Tegnap este sok sok próbálkozás után sikerült átírni a pc-t, majd ment a frissítés. Mintha új készülékem lenne. Lehet csak bebeszélem magamnak, de jóval gyorsabbnak érzem.potter55 írta:Itt megtalálod a választ.camaro383 írta:Helló!
Köszi a segítséget!