Játékok
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Re: Játékok
A Windows Phone 7 remek játékplatform lehet a jövőben és méltó konkurenciája az iPhone-nak.
Sok még a kérdőjel, pl az sem tudjuk, hogy milyen hardverrel fognak rendelkezni, de meg lehet nézni 2 demo videót itt.
Egész pofás főleg a második. Szóval majd meglátjuk mi sül ki ebből.
Sok még a kérdőjel, pl az sem tudjuk, hogy milyen hardverrel fognak rendelkezni, de meg lehet nézni 2 demo videót itt.
Egész pofás főleg a második. Szóval majd meglátjuk mi sül ki ebből.
- luciuscornelius
- Moderátor
EA’S 2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA™ U(by EA)
Elöljáróban annyit, hogy a Nokiások valószínűleg egy gagyi java változatot kapnak, valami ilyesmit:

az iPhone tulajdonosok meg ezt:

Elöljáróban annyit, hogy a Nokiások valószínűleg egy gagyi java változatot kapnak, valami ilyesmit:

az iPhone tulajdonosok meg ezt:

- luciuscornelius
- Moderátor
Mirror's Edge
Ismeri valaki PC-n ezt a játékot, esetleg konzolon?
Mert ha igen, akkor felismeri az iPad verzióról készült képeket:

iPhone-on pedig video
Ismeri valaki PC-n ezt a játékot, esetleg konzolon?
Mert ha igen, akkor felismeri az iPad verzióról készült képeket:

iPhone-on pedig video
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Óóó! Ájfont kell vennem!
A Mirror's Edge az eddigi kedvenc (nagyon kedvenc)
játékom. Engem annyira elvarázsolt, hogy többször végigvittem az elmúlt néhány hónapban.
Elvileg idén jön a második rész PC-re, kíváncsian várom.

A Mirror's Edge az eddigi kedvenc (nagyon kedvenc)

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Vagy "csak" iPod touch-ot, ami olcsóbb.MrAngelo írta:Óóó! Ájfont kell vennem!![]()
A Mirror's Edge az eddigi kedvenc (nagyon kedvenc)játékom. Engem annyira elvarázsolt, hogy többször végigvittem az elmúlt néhány hónapban.

Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- luciuscornelius
- Moderátor
Volt szerencsém megkukkantani a Fifa világbajnokságról szóló változatát és egy förmedvény.
Nem elég, hogy már egy ideje csak java verziókkal 'ajándékoznak meg' minket, ráadásul abból is a ramatyabb kivitellel találkozunk.
2010-re (végre) eljutottunk addig, hogy egy java játékban már néznek ki úgy a játékosok, mint némely korábbi symbian verzióban.
Hol marad a szabadság? Már megint színes sáv dönti el helyettem, hogy mikor jó az a szerelés.
Más szempontból meg gagyi. Fura a játékosok mozgása, a folyamatos határok nélküli játék nehézségét olykor a végletekig bagatel góllövés váltja.
Kiadták, mert kötelezőnek érezték. Persze pc-re meg (állítólag) nem jön.
Kedves EA, ez nem színvonal, ez szar!
Nem elég, hogy már egy ideje csak java verziókkal 'ajándékoznak meg' minket, ráadásul abból is a ramatyabb kivitellel találkozunk.
2010-re (végre) eljutottunk addig, hogy egy java játékban már néznek ki úgy a játékosok, mint némely korábbi symbian verzióban.
Hol marad a szabadság? Már megint színes sáv dönti el helyettem, hogy mikor jó az a szerelés.
Más szempontból meg gagyi. Fura a játékosok mozgása, a folyamatos határok nélküli játék nehézségét olykor a végletekig bagatel góllövés váltja.
Kiadták, mert kötelezőnek érezték. Persze pc-re meg (állítólag) nem jön.
Kedves EA, ez nem színvonal, ez szar!
- laci0303
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hy!
A "Nem kezelt kivétel. Újraindítja az alkalmazást?" (unhandled exception) nálam is megjelent, de kizárólag egyedül az Alien Massacre java játéknál. Azon belül is akkor, ha a CONTINUE gombra nyomok. Az oldalról töltöttem le a játékot, N95 8GB-m van, és azt a verziót szedtem le, amihez az én telefonom is oda volt írva. Egyszerűen a játék hibás? Ezt úgy tudom elképzelni mint a windozban a "Program Szabálytalan műveletet hajtott végre" üzenetet.
Lehet ezzel valamit csinálni, vagy keressek másik verziót? Semmilyen más alkalmazásnál nem jelent meg ez a probléma.
Válaszotokat előre is köszi!
A "Nem kezelt kivétel. Újraindítja az alkalmazást?" (unhandled exception) nálam is megjelent, de kizárólag egyedül az Alien Massacre java játéknál. Azon belül is akkor, ha a CONTINUE gombra nyomok. Az oldalról töltöttem le a játékot, N95 8GB-m van, és azt a verziót szedtem le, amihez az én telefonom is oda volt írva. Egyszerűen a játék hibás? Ezt úgy tudom elképzelni mint a windozban a "Program Szabálytalan műveletet hajtott végre" üzenetet.
Lehet ezzel valamit csinálni, vagy keressek másik verziót? Semmilyen más alkalmazásnál nem jelent meg ez a probléma.
Hello
Philips Genie--->Nokia3330--->Nokia5210--->Sony Ericsson t610-->Sony Ericsson k700i-->Motorola V3 (hatalmas balfogás)--->Nokia 6680---> Nokia N958GB
a mobiltelefon történelmem : )
Philips Genie--->Nokia3330--->Nokia5210--->Sony Ericsson t610-->Sony Ericsson k700i-->Motorola V3 (hatalmas balfogás)--->Nokia 6680---> Nokia N958GB
a mobiltelefon történelmem : )
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nekem telefon újraindítás utána már szokott működni a játék, de csak egy darabig, utána megint újraindítás.laci0303 írta:Hy!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA X3-02
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Azt szeretném megkérdezni, hogy a java programok és játékok között, hogy tudom szűrni az én telefonomra valókat (X3-02, S40)?
- luciuscornelius
- Moderátor
Az oldalon többségében S60-ra való játékok vannak, de a te esetedben van rá esély, hogy futnak a telódon, mert 2MB-ig támogatja a java játékokat, szóval azokat keresd, amelyek 240x320-as felbontású kijelzőre szólnak.Razzi írta:Azt szeretném megkérdezni, hogy a java programok és játékok között, hogy tudom szűrni az én telefonomra valókat (X3-02, S40)?