Nokia N93
- Algieba
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 7650 Vodafone 845
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N93
Sziasztok!
Filmnézés után nem áll vissza a fektetett kijelző kép állóra! Már újraindítottam a telefont 7370-nel, leformáztam a memóriakártyát is, de ezek ellenére bekapcsolás után fekvőre fordul a kép.
Mi romlott el a telefonban? Hogyan fordíthatom vissza a képet? Ez így nagyon zavaró. Sőt, ha elforgatom a fedlapot a kamera használata miatt, nem kapcsol fel a kereső kép! Marad fixen fekve a kijelző képe, és nem indítja el a fő kamerát. Fotózni sem hajlandó.
Filmnézés után nem áll vissza a fektetett kijelző kép állóra! Már újraindítottam a telefont 7370-nel, leformáztam a memóriakártyát is, de ezek ellenére bekapcsolás után fekvőre fordul a kép.
Mi romlott el a telefonban? Hogyan fordíthatom vissza a képet? Ez így nagyon zavaró. Sőt, ha elforgatom a fedlapot a kamera használata miatt, nem kapcsol fel a kereső kép! Marad fixen fekve a kijelző képe, és nem indítja el a fő kamerát. Fotózni sem hajlandó.
Mobilmániás vagyok. :-)
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Amelyik programmal nézted a filmet azzal nem tudod viszafordítattni? Esetleg ha "i" típusról van szó nem lehet a gyorsulásérzékelő beállításoknál valamit állítani hogy jó legyen? Legextrémebb megoldás (már ha egyáltalán működik) a RoteteMe progival forgasd vissza a képet.Algieba írta:Sziasztok!
Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
- Algieba
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 7650 Vodafone 845
Szia!
Reggel spontán visszafordult, de közel sem biztos, hogy nem fog ismét megbolondulni. Ebből csak azért is szerviz lesz, biztos, ami biztos.
Reggel spontán visszafordult, de közel sem biztos, hogy nem fog ismét megbolondulni. Ebből csak azért is szerviz lesz, biztos, ami biztos.
Mobilmániás vagyok. :-)
-
- Újonc
- Készüléktípus: n93
Mit lehet kezdeni azzal az N93-al amin homályos képeket készít? Mi lehet a baj, érdemes vele foglalkozni?
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Vagy szoftveres a gond vagy hardveres. Elősször formázd le a telefont ha utánna sem jó akkor hardveres a gond ami nem feltétlen olcsó mulatság döntsd el megéri e.occsebogyo írta:Mit lehet kezdeni azzal az N93-al amin homályos képeket készít? Mi lehet a baj, érdemes vele foglalkozni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: n93
Kb. mennyibe kerülhet ha nem szoftveres probléma? Sűrűn előfordul ez a típussal? Sokat olvastam róla, hogy amúgyis homályos képeket csinál. Ez mennyire igaz?
-
- Újonc
- Készüléktípus: X6 N93
Hali!
Szeretném az sms-eimet lementeni az N93asomról. Az usb kimenet nem mükszik, így ha jól tudom az egyetlen módszer a private mappa lementése a memóriakártyámra(azt tudom olvasni). Ezzel az a gond, hogy nem látom, azaz látom csak nem enged be, pedig fel van törve a telefonom.
Nem tudja valaki esetleg hogy miket mondjak a telefonnak hogy beengedjen a private mappájába?
Vagy bármi más megoldás....
Szeretném az sms-eimet lementeni az N93asomról. Az usb kimenet nem mükszik, így ha jól tudom az egyetlen módszer a private mappa lementése a memóriakártyámra(azt tudom olvasni). Ezzel az a gond, hogy nem látom, azaz látom csak nem enged be, pedig fel van törve a telefonom.
Nem tudja valaki esetleg hogy miket mondjak a telefonnak hogy beengedjen a private mappájába?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Mivel csináltad a hacket? Ha HelloCarbide módszerrel akkor a CapsOFF-fal tudod bekapcsolni a hacket. Ha HelloOX-szel akkor a ROMPatcher-ben az open4all-t kell aktiválni.B92B írta:Hali!
Vagy próbáld ki ezt vagy ezt a programot.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.