Java könyv készítés
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5310 - 6030
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Java könyv készítés
Sziasztok.
Rengeteg java könyvet találtam fenn az oldalon. Meg tudnátok mondani nekem, hogy milyen progival készültek ezek? Rengeteg word doc.-os file-om van, amit nagyon szeretnék átalakítani, hogy telon is lehessen olvasni. Kérlek írjátok meg, hogy tudnám és milyen progival ezt megcsinálni. Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.: Szora
Rengeteg java könyvet találtam fenn az oldalon. Meg tudnátok mondani nekem, hogy milyen progival készültek ezek? Rengeteg word doc.-os file-om van, amit nagyon szeretnék átalakítani, hogy telon is lehessen olvasni. Kérlek írjátok meg, hogy tudnám és milyen progival ezt megcsinálni. Előre is köszönöm a segítséget.
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: Java könyv készítés
én az első könyvemet bookreader progival csináltam.Szora írta:Sziasztok.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6230i
Sziasztok!
Azt meg lehet csinálni, hogy kicsomagolok egy kész java könyvet, átírom a txt-t, aztán valahogy visszcsomagolom?
Azt meg lehet csinálni, hogy kicsomagolok egy kész java könyvet, átírom a txt-t, aztán valahogy visszcsomagolom?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezzel tudsz te is készíteni könyveket: mjBookMaker.Athoss93 írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- mrgold
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
mjBook Maker
Sziasztok!
Nekem az MJbook készítő jött be a legjobban, már csak azért is, mert az elejére borítóképet is lehet tenni.
Viszont a zavaró "mjBook 4.7 ill. "www.mjsoft.nm.ru" feliratokat nem lehetne valahogy eltüntetni?
Nekem az MJbook készítő jött be a legjobban, már csak azért is, mert az elejére borítóképet is lehet tenni.
Viszont a zavaró "mjBook 4.7 ill. "www.mjsoft.nm.ru" feliratokat nem lehetne valahogy eltüntetni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Re: mjBook Maker
Használd a TequilaCatBookReadert. az nem rak ilyesmiket a könyvekbe.mrgold írta:Sziasztok!
Kényelmes, ismer egy csomó telefont, lehet vele elfordított (landscape) könyvet is készíteni, stb...
Képeket is kezel...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6500 slide
E-könyv kikódolás
Sziasztok!
Sok e-könyvhöz jutottam hozzá, de különböző formátumúak (példul: .prc). Hogyan, s mivel lehet őket kikódolni, hogy .jar formátumba tegyem az mjBook Makerrel?
Sok e-könyvhöz jutottam hozzá, de különböző formátumúak (példul: .prc). Hogyan, s mivel lehet őket kikódolni, hogy .jar formátumba tegyem az mjBook Makerrel?

- Metzgermeister
- Újonc
- Készüléktípus: N95
a .prc kiterjesztésű fájlokat a Mobireader program használja ami egy nagyon jó program!!!De sajnos egy hátulütője van:ez a progi cska okostelefonokra van(symbian,Palm OS,Win Mobile...) Viszont ha letöltöd a pc-s programot,akkor a gépen tudod olvasni a könyvet. Azt h hogyan tedd java-ba azt viszont nem tudom neked megmondani!