Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Re: Taylor N8 CFW
A jelenlegi legújabb Final van fent?
sergio81 írta:Ja, És ettől függetlenül jó a szoft!
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Pl. én azért szoktam beépíteni, hogy ne foglalja a helyet a c:\-n!Taylor írta: -RomPatchert rá kell telepíteni és kész. Minek építsem be amikor telepíthető?![]()

Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- Taylor
- 4. szint
- Kapcsolat:
Érthető, de én soha nem építek be külső programot.

golan7 írta:Pl. én azért szoktam beépíteni, hogy ne foglalja a helyet a c:\-n!Taylor írta: -RomPatchert rá kell telepíteni és kész. Minek építsem be amikor telepíthető?![]()
- Rating: 2.63%
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
szerintem egy új programverzió telepítésekor felbukkanó "nem telepíthető, beépített összetevő" üzenet nem ér meg 200KB spórolást, főleg úgy hogy az E: -re is telepíthetőgolan7 írta:Pl. én azért szoktam beépíteni, hogy ne foglalja a helyet a c:\-n!Taylor írta: -RomPatchert rá kell telepíteni és kész. Minek építsem be amikor telepíthető?![]()

- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Szerintem se!bladehu2 írta:szerintem egy új programverzió telepítésekor felbukkanó "nem telepíthető, beépített összetevő" üzenet nem ér meg 200KB spórolást, főleg úgy hogy az E: -re is telepíthető

Jó ez így, ahogy van! Legalábbis szerintem.

- Rating: 2.63%
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis

MEGOSZTÁSOM
- akidobos
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 DG
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 21 times
Taylor, gratulálok a CFW-hez, és köszönet érte! Elöször szívbajt kaptam, mikor szerettem volna a FileBrowserrel másolgatni a rendszermappákból/ba és nem sikerült, majd láttam, hogy nincs benne az installserver, de utána olvastam és feltettem a RomPatcher-t.
AttisX-nek is nagy köszönet a témáért. A Dark Illusion-t megvettem nemrég, imádom!

Kamera fókusz: Szerintem ne.
AttisX-nek is nagy köszönet a témáért. A Dark Illusion-t megvettem nemrég, imádom!

Nokia N8 RM-596 Pro Edition RC V7.1 111.040.0904. By Taylor http://www.smartphonepro.hu
- Taylor
- 4. szint
- Kapcsolat:
Köszi! Tartalmazza az installservert, csak a rompatchert nem ami az open4allt tartalmazná.

akidobos írta:Taylor, gratulálok a CFW-hez, és köszönet érte! Elöször szívbajt kaptam, mikor szerettem volna a FileBrowserrel másolgatni a rendszermappákból/ba és nem sikerült, majd láttam, hogy nincs benne az installserver, de utána olvastam és feltettem a RomPatcher-t.
![]()
- akidobos
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 DG
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 21 times
ööö...Taylor írta:Köszi! Tartalmazza az installservert, csak a rompatchert nem ami az open4allt tartalmazná.![]()
akidobos írta:Taylor, gratulálok a CFW-hez, és köszönet érte! Elöször szívbajt kaptam, mikor szerettem volna a FileBrowserrel másolgatni a rendszermappákból/ba és nem sikerült, majd láttam, hogy nincs benne az installserver, de utána olvastam és feltettem a RomPatcher-t.
![]()

Nokia N8 RM-596 Pro Edition RC V7.1 111.040.0904. By Taylor http://www.smartphonepro.hu