Nem találom ezt a fájlt. Hol keressem?bzs73 írta:Nem tudom.Nem használok bubblest. Ha zavar a dolog csak törölni kell a 200159ed.cre fájl-t. Amugy köszi.Így a jó.Jelezni kell minden hibát.Soltee
Ha többen is szólnak , akkor majd töröljük a Screensaver landscape modosítást.
N8 CFW/MOD
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N9
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 10 times
Re: N8 CFW/MOD
- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
C/private/10202be9/persists/ 200159ed.cre - törlés majd újraindítás.Soltee
- Rating: 2.63%
-
- 2. szint
Ok!bzs73 írta:C/private/10202be9/persists/ 200159ed.cre - törlés majd újraindítás.Soltee
Így már tökéletesen működik!
Köszönet bzs73

- morpheuss12
- 1. szint
- Készüléktípus: N8 Tmobil V8 +Nokia Lumia 920
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 34 times
Bakker !! Tudtátok hogy ha hosszan nyomod a csillag gombot akkor aktiválódik a Bluetoot?
Eddig eszre sem vettem , nem szoktam hosszan nyomkodni.

Eddig eszre sem vettem , nem szoktam hosszan nyomkodni.
A köszönöm gomb nem véletlenül van ott !!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
és ha a kettöskeresztett nyomod meg akkor átvált néma üzemmodba,ez már a 6210nokiánál is igy volt régi feature...
-
- 2. szint
bzs73 az direkt van, hogy ha beszélgetés közben bejövő hívás van, vagy sms, akkor rezeg ha elveszed a füledtől meg ha vissza. meg közben is mintha meghatározott időközönként rezzene?
Nem gond csak kérdezem...

- ManOnFire
- 1. szint
- Készüléktípus: N958G+N8DG
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
hali! Biztam benne hogy engem elkerűl, de csak be....! Nem látja a szgép a tárhelyet se meg a memkarit se. Tegnap toltam fel rá a fix udát dead módban ugy ahogy eddig is. Köze lehet a win7 frissitéshez? Mi a megoldás vissza teszem a teljes gyár fw-t, és utána újra tenném a cfw-t mi a bizti hogy jó lesz?
- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Igen direkt van. Szerintem praktikus dolog. Nem nagy rezzenés, csak épp egy kis rezgés jelzi a változó dolgokat. Érzékelők működésénél is aktív a dolog.Soltee írta:bzs73 az direkt van, hogy ha beszélgetés közben bejövő hívás van, vagy sms, akkor rezeg ha elveszed a füledtől meg ha vissza. meg közben is mintha meghatározott időközönként rezzene?
Ha zavar, akkor csak törölnöd kell a C/private/10282bc4/Rules/dfs7x92 light notification control.rul fájl-t, majd újraindítás.
Nekem amugy tetszik ez a dolog. Amugy ha eltávolítod akkor a N8 menü gomb foly. világítás ki, villogás be mód is eltünik, mert egybe van a 2 dolog.
Hát sajnálom. Engem még nem ért el ez a baj 1x-sem.ManOnFire
Azt hozzá teszem hogy én ezeket a dolgokat XP alatt csinálom, és nem a legújabb phoenix-el.
Most már fent van nekem is állandóra az ovi suite(pedig nem szeretem), de mivel most megcsináltam az ovi maps-t, ami nekem tökéletesen megy E és F meghajtórol is, így ovi maps lett a fő gps, és persze
mellette navitel. Ovi maps-t meg hát ügye csak ovi suite-vel birom frissíteni.(Térképeket) Na a lényeg amit ki akarok hozni a dologból, hogy először ovi suite kell hogy felmenjen, és utána a phoenix, mert ha fordítva van, akkor ovi suite felül ír pár dolgot, és ez miatt is behal a phoenix.Flash alatt természetesen ovi suite és virusírtó full kilépve, kikapcsolva, mert ezek is bekavarnak. Szerintem aki nem xp-n van, az tegye a phoenix-et full xp kompatibilitási mód-ba. A másik pedig hogy flash előtt ha formáztuk az e-f meghajtót, mindenképp indítsuk újra a telót, ne egyből flash, mert az is közre játszhat a meghajtók eltünésébe. Egyébként én soha nem formázom az E-F meghajtót, csak a rendszer mappákat törlöm(sys.system,resource,private), de ez után is újraindítom a telót, hogy a szükséges rendszermappák létre jöjjenek, és úgy a flash.
Egyébként nekem a leghibátlanabb phoenixek még mindíg a 2010-es verziók. A Phoenix 2011.2.0.44842 is behalt elég sűrűn, ami azóta egyszer megjelent legújabb, na az meg aztán katasztrófa volt.
10 flas-ből 2-3 ment le simán.
De most nem tudok már mit mondani. Itt többen mondták hogy legújabb phoenix kell, meg teljes fw, és akkor nem tünik el az e meghajtó, de nekem egyszer sem tűnt még el.
Na remélem lett pár hasznos infó.
Üdv.BZS.
- enazati
- 3. szint
- Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
- Has thanked: 70 times
- Been thanked: 83 times
Szia! Annyival egészíteném ki bzs-t, hogy egy teljes fw-t-ami 1.3GB és tartalmazza az 16gb-os fájlt-kell felrakni.ManOnFire írta:hali! Biztam benne hogy engem elkerűl, de csak be....! Nem látja a szgép a tárhelyet se meg a memkarit se. Tegnap toltam fel rá a fix udát dead módban ugy ahogy eddig is. Köze lehet a win7 frissitéshez? Mi a megoldás vissza teszem a teljes gyár fw-t, és utána újra tenném a cfw-t mi a bizti hogy jó lesz?
De ezt bzs is leírta, csak én nem olvastam végig.

Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
hali mindenkinek. lenne egy keresem. fel raktam a fozott romot es nincs benne a webtv ha valaki tudna segiteni honnan lehet letolteni. mert sehol nem telelom csak a tv2-ot atobbit nem talalom. koszi.