Gondoltam új telefon beruházására

Na már, van pár választott: Google G1 | Nokia N85 | Samsung Omnia | Sony Ericsson Xperia | Nokia N79
Azért gondoltam, hogy ide firkantok, mert ugye Off Topic

Előre is köszi.
Szia!Davidoo írta:Hali!
Gondoltam új telefon beruházására
Na már, van pár választott: Google G1 | Nokia N85 | Samsung Omnia | Sony Ericsson Xperia | Nokia N79
Azért gondoltam, hogy ide firkantok, mert ugye Off TopicÉs ez meg eléggé off téma. Hogy mire is lennék kíváncsi? Nem összehasonlításra, csupán arra, hogy melyik éri meg a legjobban az árát, és melyik alkalmas leginkább játékra.
Előre is köszi.
Goggle-val kerestél már?Davidoo írta:Köszi a válaszokat! iPhone-ban azért nem gondolkodtam, mert nagyon drága, és játékon kívül nem sokban jeleskedik, pl. kamera.
Omniára gondoltam leginkább, de eddig azt senki nem ajánlotta konkrétan. Pedig az All-In-One telefonJátékokat nem nagyon találok rá :S Ha már találtam volna egy oldalt, melyen vannak Omniára játékok már el is döntöttem volna, hogy Omnia kell
tessék.pár oldal az omniához:Davidoo írta:Köszi a válaszokat! iPhone-ban azért nem gondolkodtam, mert nagyon drága, és játékon kívül nem sokban jeleskedik, pl. kamera.
Omniára gondoltam leginkább, de eddig azt senki nem ajánlotta konkrétan. Pedig az All-In-One telefonJátékokat nem nagyon találok rá :S Ha már találtam volna egy oldalt, melyen vannak Omniára játékok már el is döntöttem volna, hogy Omnia kell