Én is nagyon vártam az OnePlus2-t, mert korábban volt alkalmam játszani az előddel és igen-meggyőző volt. De nekem szempont: SD bővíthetőség, FM rádió, és az nfc-t is használom. Ezek közül az 1+2 egyiket sem tudja. Ami a mostani igényeimet kiszolgálja az az LGG4. Úgy vagyok vele hogy az OnePlus2 egy alap ferrári az lg g4 meg egy extrákkal felszerelt -mondjuk- mercedes. A mindennapi életben inkább a magasabb felszereltség ((HW) az előnyösebb, minthogy ne döccenjen az alagútban a needforspeedX+1. És állítólag a G4 sw optimalizálása is nagyon jó, garancia/szervíz elérhető. A Samsung meg inkább számháboruzik az iPhone-val, ár/érték arányban számomra átlépték a fájdalomküszöböt.reddoors írta:Nem is tudom ...Macika írta:A Note5 megvételén akkor gondolkodtam volna, ha maradna a bővíthetőség, cserélhető lenne az akksi ÉS lenne USB-C csatija.
Ebből a 3-ból egy sem teljesült.
Ismerve, hogy mennyire drágán méri a Samsung a memóriát és tudván, hogy a mostani 32+128 GB-os konfigurációm pont kényelmes, attól tartok, nekem csak a 128 GB-os lenne megfelelő. Az pedig egészen biztos, hogy őrülten drága árcédulás lesz.
Abból gondolom, mert folyamatosan drágulnak a megjelenő új modellek a Samsungnál.
Most 2 hetes a gariban cserélt Note4-em, szerintem most lesz az első eset mióta Note van, hogy megjelenéskor nem cserélek rögtön...
Az One+2 az vonz engem is, meglátjuk, milyenek lesznek az első felhasználói vélemények...nem hiszem , hogy megérne ez a telefon egy cserét. A fenének sem kellene az ONE+2 legalábbis amíg nincs jobb , izgalmasabb lehetőség
. Itt van pl a FLEX 2 3gb ram VERZIÓ 103 EZER Ft-ért vagy akár az asus 4gb-is verziója 130-ezerig . Ha már másodtelefonról van szó én mindenképpen a FLEX 2-őt próbálnám ki.
Ami még benne lehet a pakliban az az Asus Padfone2 de nagyon kevés az információ róla...