OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: Damir »

Azért én a Samsungot annyiban megvédeném az Apple-el szemben, hogy ott van egy hajlított üveg+kijelző, aminek a gyártási költsége nem hiszem, hogy annyi, mint egy sima kijelzőnek. K.rva drága, nem azt mondom, hogy nem.....
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Damir írta:Azért én a Samsungot annyiban megvédeném az Apple-el szemben, hogy ott van egy hajlított üveg+kijelző, aminek a gyártási költsége nem hiszem, hogy annyi, mint egy sima kijelzőnek. K.rva drága, nem azt mondom, hogy nem.....
igen,és nem egyszerú elöállitani,de azon kivül.hogy jól néz ki,és szépen világit ha hivnak. :D kb semmi értelme. :lol: tudom ,van nálam 1.
Samsung galaxy s7 edge
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Limahl írta:
Damir írta:Azért én a Samsungot annyiban megvédeném az Apple-el szemben, hogy ott van egy hajlított üveg+kijelző, aminek a gyártási költsége nem hiszem, hogy annyi, mint egy sima kijelzőnek. K.rva drága, nem azt mondom, hogy nem.....
igen,és nem egyszerú elöállitani,de azon kivül.hogy jól néz ki,és szépen világit ha hivnak. :D kb semmi értelme. :lol: tudom ,van nálam 1.
Szerintem sincs, nem is azt mondtam, hogy van :D
Csak költségnövelő tényező.
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Limahl írta:
Épp ez a lényeg.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

tnorbi írta:
Limahl írta:
Épp ez a lényeg.
Ha csak ezért hajlított a kijelző és ez az új trend és kerül horror pénzbe akkor megette a fene! Biztos jól néz ki a különböző színekre beállítható oldal sáv meg minden ami megjeleníthető ott, de ettől kéne hasra esni?
Igen menő mert új a cucc, de a felár nem arányos :hmm2:
Eddig ami a kezembe került telefon legjobb értesítő led megoldása az N8 volt!
Nem azt mondom, hogy rossz vagy nyúljunk vissza a régi dolgokhoz és ne legyen fejlesztés, de ez (sem) hozott számomra annyi újítást, hogy megérje fizetnem érte. Akkor sem, ha new!
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
tnorbi
6. szint
6. szint

nsee írta: Ha csak ezért hajlított a kijelző és ez az új trend és kerül horror pénzbe akkor megette a fene! Biztos jól néz ki a különböző színekre beállítható oldal sáv meg minden ami megjeleníthető ott, de ettől kéne hasra esni?
Igen menő mert új a cucc, de a felár nem arányos :hmm2:
Eddig ami a kezembe került telefon legjobb értesítő led megoldása az N8 volt!
Nem azt mondom, hogy rossz vagy nyúljunk vissza a régi dolgokhoz és ne legyen fejlesztés, de ez (sem) hozott számomra annyi újítást, hogy megérje fizetnem érte. Akkor sem, ha new!
Persze, a felárat nem éri meg, de ettől még nagyon cool. Szerintem ez az innováció kezdete, aztán jön majd az egész kijelzős telefon... Lehet, hogy az S7 már nem is lesz normál kijelzővel. :D Ha ugyan annyiba kerülne, tuti, hogy többen vennék a hajlítottat...
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

duce79 írta:Sziasztok! Csak érdekességképpen, eprice olasz oldalon iphone 6 arany 128gb - 849 euro vs. galaxy s6 edge arany 64gb 985euro. Ezeknek elgurult a gyógyszerük... Üdv!
Bocsánat, fél éve jelent meg az iPhone 6.

Miért is gond az, hogy egy sokkal komolyabb technológiával (itt nem csak a duplán hajlított üvegre, hanem az LPDDR4 RAM-ra és a processzorra is gondolok!) pár napja megjelent készülék 150 €-val drágább???

Ha TÉNYLEG ipari zafírkijelzővel jelent volna meg az iPhone 6, mint ahogyan tervezték, akkor lehetett volna árban összemérni.
De az Apple nem merte meglépni, épp az ár és a rettenetesen drága előállítás miatt.
A Samsung meglépte, nem tudni, bejön-e nekik...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
tnorbi
6. szint
6. szint

Macika írta:
duce79 írta:Sziasztok! Csak érdekességképpen, eprice olasz oldalon iphone 6 arany 128gb - 849 euro vs. galaxy s6 edge arany 64gb 985euro. Ezeknek elgurult a gyógyszerük... Üdv!
Bocsánat, fél éve jelent meg az iPhone 6.

Miért is gond az, hogy egy sokkal komolyabb technológiával (itt nem csak a duplán hajlított üvegre, hanem az LPDDR4 RAM-ra és a processzorra is gondolok!) pár napja megjelent készülék 150 €-val drágább???

Ha TÉNYLEG ipari zafírkijelzővel jelent volna meg az iPhone 6, mint ahogyan tervezték, akkor lehetett volna árban összemérni.
De az Apple nem merte meglépni, épp az ár és a rettenetesen drága előállítás miatt.
A Samsung meglépte, nem tudni, bejön-e nekik...
És akkor jön az LG...
http://mobilarena.hu/hir/igencsak_draga ... lg_g4.html

Pedig "nagy jó" áron adták eddig a csúcskészülékeket....
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

tnorbi írta:És akkor jön az LG...
http://mobilarena.hu/hir/igencsak_draga ... lg_g4.html

Pedig "nagy jó" áron adták eddig a csúcskészülékeket....
Kíváncsi vagyok a G4-re!

Nem mondom, hogy le fogom cserélni a Note 4-et rá, de érdekel! :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

Brutálisan jó S6 Edge kicsomagolós videó a Samsungtól. Megnézése mindenképp ajánlott :mrgreen:
Ne lődd le a poént!!
KATT
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”