Akkor jól van!gerisgeris1970 írta:A FF-ban nem akart bejönni eddig,de úgy látszik csak pillanatnyi volt a zavar,most már műkszik.Bocsi és kösz.nsee írta: Melyik oldal?
Itt a fórumon vagy a play? (nekem megy minden pl. most foxon)

Akkor jól van!gerisgeris1970 írta:A FF-ban nem akart bejönni eddig,de úgy látszik csak pillanatnyi volt a zavar,most már műkszik.Bocsi és kösz.nsee írta: Melyik oldal?
Itt a fórumon vagy a play? (nekem megy minden pl. most foxon)
mivel mindenhez egy kép tartozik amit kirajzol a telefon ezért ha megkeresed az adott dologért felelős képet és felülírod egy másikra akkor a telefon kénytelen lesz az újat használni.MrAngelo írta:Üdv
Itt is megkérdezem, hátha...
Létezik megoldás arra, hogy a menüben a mappa ikonokat megváltoztassam?
Köszi
Ööö... Csak ugye a mappában lévő ikonok látszanak és ha telepítek egy új.alkalmazást akkor mindig ki kéne cserélni az ikont. (amit mellesleg nem is hiszem hogy megtalálok)Segal írta:mivel mindenhez egy kép tartozik amit kirajzol a telefon ezért ha megkeresed az adott dologért felelős képet és felülírod egy másikra akkor a telefon kénytelen lesz az újat használni.MrAngelo írta:Üdv
Itt is megkérdezem, hátha...
Létezik megoldás arra, hogy a menüben a mappa ikonokat megváltoztassam?
Köszi
Igen, sajnos...ferret írta:Jól tudom, hogy a GS4 Active esetében is játszik a knox?
Damir írta:Igen, sajnos...ferret írta:Jól tudom, hogy a GS4 Active esetében is játszik a knox?
Gyűlünk...ferret írta:Damir írta:Igen, sajnos...ferret írta:Jól tudom, hogy a GS4 Active esetében is játszik a knox?Shit szamszung. -1 vevő