gyula84 írta:Segal írta:gyula84 írta:
Egy xar útán nem nehéz jobbat csinálni ! Talán azért dobták össze a vistát

nekem speciel semmi bajom a vistával ugyanolyan gyors mint az xp ha van alatta némi vas. Itt most ne tessék drága dolgokba gondolkodni nekem egy egyszerű 2 magos procim van / a 2 magon van a hagsúly az nem árt a vistának/ és egy 9600gt videókártyát ami huszonezres kategória de bőven elég neki és ami muszáj az a 2 giga memória ha ezek megvannak simán mehet a vista szerintem már jobb mint az XP a 7 es meg még ennél is jobb lesz én várom már.
talamascaproject írta:Nem arra gondoltam Segal, hanem, hogyha már fent van, akkor indításkor rákérdez, hogy melyik rendszert indítsa?
persze bebootoláskor rákérzez melyiket tőltse
Segal nekem lassan 2éve van vistám és azért én kételkednék abban a gyorsaságban! Nekem is van vasam rendesen

C2Duo 3Ghz 2Gbram és egy 8800gt 512mb rammal és az xp gyorsabb volta rajta. Persze a vistára igy is úgy is váltottam volna

( legális

)
Énis tartom... nameg nekem a Vista kibírt vagy 10 percet, SP1es... Elkezdem rá felrakni az Alcohol 120%ot, erre kb 50%nál kékhalál, és totál behalt...
Win7re alapba nem ment fel Alc 120 de legalább nem fagyott be...egyszer kellett 6 nap alatt újrarakni, mert elcsesztem az aktiválást egy vacak progival...
de megy és most leszedem a 64 bitest is hogy legyen!
Windows Se7en
Ja és WinVista nekem is vacak volt... kikapcsolt Aeróval meg effektekkel se töltött be úgy mint Xp plusz témákkal meg személyes loginscreenel...
Pedig konfigom jó:
AMD Athlon x64 6200+ X2
MSI K9A2-CF alaplap
ATi Radeon Gigabyte HD3870 Tuning verzió (limitált széria, nem 512 hanem 768 Mbyte memória)
2 GB RAM
500 GB winchester, 7600as fordulatszám, 32 megás puffer
500W táp
DVD-író
Philips 190WV monitor 1440x900as felbontással
Ez ha jól tudom (

<megjegyzem ez az ikon jobb lenne kockafejjel!> ) jelenleg elég jó gép, és Vista összes driverrel mindennel mégis vacakolt...