Igen , és nagyon szép témák vannak , a kék nagyon bejönduce79 írta:A mate9 a legújabb emui 5.0-at kapta, ott már van menü opció. Ha, megkapja a p9lite, ott is lesz. Üdv!MrAngelo írta:Feleségemnek vettem karácsonyra Huawei P9 Lite-ot, nagyon tetszik.tnorbi írta: Arra kíváncsi leszek, hogy milyen parasztvakító bullshittel fogják tálalni, hogy mekkora innováció a szoftveres gomb és a hátsó ujjlenyomat-olvasó.Mindenesetre nekem 2 évre meg van a telefonom, és így már nem fáj annyira a szívem a Samsung miatt. Túl sokkal nem nyújt többet, mint a Mate9. Ennek a hátlapi olvasónak még mindig nem látom értelmét. Dupla kopp visszajöhetne a Huaweihez, plusz ha elég lenne mintával feloldani...
Egyébként ez a Leica kamera érdekes. Eleinte nagyon nem tetszett a Note7 után, viszont most kicsit jobban belemerülve, durva, hogy mennyivel élethűbb képeket lő.
Szép a teló, jó a kezelőfelület bár a menü hiánya kicsit fájó. Ájfon flesset ad.![]()
Egész szép képeket készít, a hátsó ujjlenyomat olvasó viszont zseniális! Nagyon kézre áll. De szerintem a duplakoppintásos feloldásnak nincs párja.

Kód: Egész kijelölése
https://forum.xda-developers.com/mate-9/themes/emui-5-colored-themes-t3516540