Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Nem: Férfi
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Re: Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

Segal írta:Egyre többször bukkan fel a Samsung Galaxy S8 és most már eléggé biztosan ki lehet jelenteni hogy ilyen is lesz. Egyből a legfrissebb (és legérdekesebb) képet és videót mutatom :mrgreen:
Kép

Videó

Egyelőre a nagyobb nálam tuti befutó :yes:
Arra kíváncsi leszek, hogy milyen parasztvakító bullshittel fogják tálalni, hogy mekkora innováció a szoftveres gomb és a hátsó ujjlenyomat-olvasó. :D Mindenesetre nekem 2 évre meg van a telefonom, és így már nem fáj annyira a szívem a Samsung miatt. Túl sokkal nem nyújt többet, mint a Mate9. Ennek a hátlapi olvasónak még mindig nem látom értelmét. Dupla kopp visszajöhetne a Huaweihez, plusz ha elég lenne mintával feloldani...

Egyébként ez a Leica kamera érdekes. Eleinte nagyon nem tetszett a Note7 után, viszont most kicsit jobban belemerülve, durva, hogy mennyivel élethűbb képeket lő.
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: duce79 »

tnorbi írta:
Segal írta:Egyre többször bukkan fel a Samsung Galaxy S8 és most már eléggé biztosan ki lehet jelenteni hogy ilyen is lesz. Egyből a legfrissebb (és legérdekesebb) képet és videót mutatom :mrgreen:
Kép

Videó

Egyelőre a nagyobb nálam tuti befutó :yes:
Arra kíváncsi leszek, hogy milyen parasztvakító bullshittel fogják tálalni, hogy mekkora innováció a szoftveres gomb és a hátsó ujjlenyomat-olvasó. :D Mindenesetre nekem 2 évre meg van a telefonom, és így már nem fáj annyira a szívem a Samsung miatt. Túl sokkal nem nyújt többet, mint a Mate9. Ennek a hátlapi olvasónak még mindig nem látom értelmét. Dupla kopp visszajöhetne a Huaweihez, plusz ha elég lenne mintával feloldani...

Egyébként ez a Leica kamera érdekes. Eleinte nagyon nem tetszett a Note7 után, viszont most kicsit jobban belemerülve, durva, hogy mennyivel élethűbb képeket lő.
Nálam is hasonló érzések voltak a kamera kapcsán, de igazad van, brutál ez a leica... A samsung nálam most felejtős, ha nem cseszi nagyon el a huawei, a következő is az lesz. Üdv!
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
tnorbi
6. szint
6. szint

duce79 írta:
Nálam is hasonló érzések voltak a kamera kapcsán, de igazad van, brutál ez a leica... A samsung nálam most felejtős, ha nem cseszi nagyon el a huawei, a következő is az lesz. Üdv!
Ami a legdurvább, hogy mennyivel gyorsabb a rendszer, mint a Samsungé... Engem nagyon ledöbbentett, hogy ezt így is lehet. Leginkább az amoled és az előlapi gombok hiányoznak, de a gombok már az új galaxykban se lesznek... Így max a design(még mindig nagyon szép a lehajló kijelző, bár semmi értelme) szól a Samu mellett. Üzemidőben is nagyon odapirít a Mate. :D
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

tnorbi írta:
duce79 írta:
Ami a legdurvább, hogy mennyivel gyorsabb a rendszer, mint a Samsungé... Engem nagyon ledöbbentett, hogy ezt így is lehet. Leginkább az amoled és az előlapi gombok hiányoznak, de a gombok már az új galaxykban se lesznek... Így max a design(még mindig nagyon szép a lehajló kijelző, bár semmi értelme) szól a Samu mellett. Üzemidőben is nagyon odapirít a Mate. :D
Szerintem is nagyon jó telefon lett a Mate de nálam a kijelzőn elmegy a dolog... Már nagyon hiányzik az AMOLED. Meg ugye jó lenne valami új telefon de egyelőre egyik sem ébresztett semmi birtoklási vágyat de ez az S8 nekem egyelőre bejövős.
Persze azt hogy ezt teljesen ki lehessen jelenteni hogy ez lesz ahot be kell jelenteni hivatalosan mert addig akármilyen megbizható forrástól származik és azért nem tekintem biztosnak.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

tnorbi írta: Arra kíváncsi leszek, hogy milyen parasztvakító bullshittel fogják tálalni, hogy mekkora innováció a szoftveres gomb és a hátsó ujjlenyomat-olvasó. :D Mindenesetre nekem 2 évre meg van a telefonom, és így már nem fáj annyira a szívem a Samsung miatt. Túl sokkal nem nyújt többet, mint a Mate9. Ennek a hátlapi olvasónak még mindig nem látom értelmét. Dupla kopp visszajöhetne a Huaweihez, plusz ha elég lenne mintával feloldani...

Feleségemnek vettem karácsonyra Huawei P9 Lite-ot, nagyon tetszik.
Szép a teló, jó a kezelőfelület bár a menü hiánya kicsit fájó. Ájfon flesset ad. :mrgreen:
Egész szép képeket készít, a hátsó ujjlenyomat olvasó viszont zseniális! Nagyon kézre áll. De szerintem a duplakoppintásos feloldásnak nincs párja.
duce79
4. szint
4. szint
Készüléktípus: lg v30+
Has thanked: 30 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: duce79 »

MrAngelo írta:
tnorbi írta: Arra kíváncsi leszek, hogy milyen parasztvakító bullshittel fogják tálalni, hogy mekkora innováció a szoftveres gomb és a hátsó ujjlenyomat-olvasó. :D Mindenesetre nekem 2 évre meg van a telefonom, és így már nem fáj annyira a szívem a Samsung miatt. Túl sokkal nem nyújt többet, mint a Mate9. Ennek a hátlapi olvasónak még mindig nem látom értelmét. Dupla kopp visszajöhetne a Huaweihez, plusz ha elég lenne mintával feloldani...

Feleségemnek vettem karácsonyra Huawei P9 Lite-ot, nagyon tetszik.
Szép a teló, jó a kezelőfelület bár a menü hiánya kicsit fájó. Ájfon flesset ad. :mrgreen:
Egész szép képeket készít, a hátsó ujjlenyomat olvasó viszont zseniális! Nagyon kézre áll. De szerintem a duplakoppintásos feloldásnak nincs párja.
A mate9 a legújabb emui 5.0-at kapta, ott már van menü opció. Ha, megkapja a p9lite, ott is lesz. Üdv!
These users thanked the author duce79 for the post:
MrAngelo (2017-02-13 hétf. 11:31:33)
Rating: 2.63%
Asus N53S(Windows 8.1pro) - LG G Pad 8.3(stock 4.4.2) - Chromecast - Nokia lumia 630 dual sim - Samsung Galaxy Note 4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Dobj el mindent: visszatér a Nokia 3310
http://24.hu/mobil/2017/02/14/dobj-el-m ... okia-3310/
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
lackaba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lg GFLex+S4 Activ.
Has thanked: 0
Been thanked: 19 times

Hozzászólás Szerző: lackaba »

TapTap Lock Screen nagyon hasznos lehet . Az ingyenes alkalmazással mindössze két dolgot kell tenni, hogy a képernyő lezárását alaposan megkönnyítse: le kell tölteni, majd engedélyezni a használatát a mobil biztonsági beállítások menüpontjában.
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

moco írta:Dobj el mindent: visszatér a Nokia 3310
Nekem tetszik
Kép
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
tnorbi
6. szint
6. szint

moco írta:
moco írta:Dobj el mindent: visszatér a Nokia 3310
Nekem tetszik
Kép
Jó pár éves kép... Kiállításon jól nézhet ki, de hasznáhatatlan lenne.
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”