https://docs.google.com/forms/d/16uwR3J ... rm?c=0&w=1
Köszönöm

maggi_1886 írta:Ezt légyszíves töltsétek ki:
https://docs.google.com/forms/d/16uwR3J ... rm?c=0&w=1
Köszönöm
Közel 50ezren állnak sorba (tegnapi, bejelentés előtti adat), ez mára feljebb futhatott jóval.qpica írta:Nincs valakinek egész véletlen egy meghívója amivel meg tudom rendelni a OnePlus 2-t ?
Naja, a garancia. Ez az ami a Samsung mellett tud tartani(talán). Na meg az AMOLED... Nem rég láttam először bekapcsolni este egy ips-es telót a Note mellett és olyan gagyi az a háttérvilágítás.qpica írta:A mostani adat alapján a várólista több mint fél milliónál tart. Ezért is lennék hálás, ha valaki meg tudna hívni. Nálam a OnePlus Two kiütéssel nyert. Eredetileg Note 5 volt a tervbe, de minek fizessek minimum 100ezer forinttal többet a Notera? Hardverileg valamivel erősebb lesz ez tény de az optimalizációból és az egyedi oprendszerből adódóan a mindennapi használat során csodálkoznék ha nem a OnePlus Two lenne a fürgébb. Ami megint nem egy elhanyagolható tény, hogy a frissítéseket azonnal meg fogja kapni a képszülék akár csak a Nexusok. Engem valamiért mindig lázba hozott, hogy a legújabb oprendszer legyen rajta. Persze ha nem tetszett vagy bugos volt ment vissza a régebbi, de legalább meg tudjam nézni. Az egyetlen dolog, ami hátrány lehet az a garancia érvényesítése, ha esetleg szükség lenne rá. Az hogy nincs Nfc meg vezeték nélküli töltés meg gyorstöltés engem egy csöppet sem izgat, jelen pillanatban Note 2esem van , a gyorstöltés kivételével ezeket tudja a telefon de egyszer sem használtam és a közeljövőben sem tervezem. Nekem ezek egyszerűen nem szempontok…. ez valahogyan pont úgy van, minthogy öreganyámnak a 3310es a legjobb telefon ami létezik. Nyilván akiknek ez szempont vagy „hasznos” őket érzékenyen érintheti, de hát na….
Nálam ár érték arányban messze messze a legjobban tűnik.
Nem is tudom ...Macika írta:A Note5 megvételén akkor gondolkodtam volna, ha maradna a bővíthetőség, cserélhető lenne az akksi ÉS lenne USB-C csatija.
Ebből a 3-ból egy sem teljesült.
Ismerve, hogy mennyire drágán méri a Samsung a memóriát és tudván, hogy a mostani 32+128 GB-os konfigurációm pont kényelmes, attól tartok, nekem csak a 128 GB-os lenne megfelelő. Az pedig egészen biztos, hogy őrülten drága árcédulás lesz.
Abból gondolom, mert folyamatosan drágulnak a megjelenő új modellek a Samsungnál.
Most 2 hetes a gariban cserélt Note4-em, szerintem most lesz az első eset mióta Note van, hogy megjelenéskor nem cserélek rögtön...
Az One+2 az vonz engem is, meglátjuk, milyenek lesznek az első felhasználói vélemények...