OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Kötetlen csevegések témái

Eredményes lesz-e a Nokia a WP8-cal?

Igen, mert pótolják a WP7 hiányosságait és egyébként is minden fronton erősítenek
18
29%
Nem, mert a konkurenciát már nem érik utol bármivel is rukkolnak elő
44
71%

Szavazatok száma: 62

maggi_1886
4. szint
4. szint
Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!

Hozzászólás Szerző: maggi_1886 »

Ezt légyszíves töltsétek ki:
https://docs.google.com/forms/d/16uwR3J ... rm?c=0&w=1

Köszönöm :)
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
sozs
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG K42
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 36 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sozs »

Kitöltve!
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

A marha :mrgreen:

Kép
These users thanked the author ferret for the post (total 2):
Macika (2015-07-24 pén. 18:55:42) • Damir (2015-07-26 vas. 20:23:43)
Rating: 5.26%
Kép Kép
saca1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: OnePlus 3
Has thanked: 2 times
Been thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: saca1 »

maggi_1886 írta:Ezt légyszíves töltsétek ki:
https://docs.google.com/forms/d/16uwR3J ... rm?c=0&w=1

Köszönöm :)

Kitöltve... :taps1:
qpica
2. szint
2. szint
Készüléktípus: n7100
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: qpica »

Nincs valakinek egész véletlen egy meghívója amivel meg tudom rendelni a OnePlus 2-t ?
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

qpica írta:Nincs valakinek egész véletlen egy meghívója amivel meg tudom rendelni a OnePlus 2-t ?
Közel 50ezren állnak sorba (tegnapi, bejelentés előtti adat), ez mára feljebb futhatott jóval.
De én is azon gondolkozom, hogy 108-110ezret megérne akár a Note4 mellé is a teszt idejére, aztán vagy a Note4 marad, vagy az One+2, a másik meg megy eladásra...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
qpica
2. szint
2. szint
Készüléktípus: n7100
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: qpica »

A mostani adat alapján a várólista több mint fél milliónál tart. Ezért is lennék hálás, ha valaki meg tudna hívni. Nálam a OnePlus Two kiütéssel nyert. Eredetileg Note 5 volt a tervbe, de minek fizessek minimum 100ezer forinttal többet a Notera? Hardverileg valamivel erősebb lesz ez tény de az optimalizációból és az egyedi oprendszerből adódóan a mindennapi használat során csodálkoznék ha nem a OnePlus Two lenne a fürgébb. Ami megint nem egy elhanyagolható tény, hogy a frissítéseket azonnal meg fogja kapni a képszülék akár csak a Nexusok. Engem valamiért mindig lázba hozott, hogy a legújabb oprendszer legyen rajta. Persze ha nem tetszett vagy bugos volt ment vissza a régebbi, de legalább meg tudjam nézni. Az egyetlen dolog, ami hátrány lehet az a garancia érvényesítése, ha esetleg szükség lenne rá. Az hogy nincs Nfc meg vezeték nélküli töltés meg gyorstöltés engem egy csöppet sem izgat, jelen pillanatban Note 2esem van , a gyorstöltés kivételével ezeket tudja a telefon de egyszer sem használtam és a közeljövőben sem tervezem. Nekem ezek egyszerűen nem szempontok…. ez valahogyan pont úgy van, minthogy öreganyámnak a 3310es a legjobb telefon ami létezik. Nyilván akiknek ez szempont vagy „hasznos” őket érzékenyen érintheti, de hát na….
Nálam ár érték arányban messze messze a legjobban tűnik.
tnorbi
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei Mate 9
Has thanked: 493 times
Been thanked: 507 times

Hozzászólás Szerző: tnorbi »

qpica írta:A mostani adat alapján a várólista több mint fél milliónál tart. Ezért is lennék hálás, ha valaki meg tudna hívni. Nálam a OnePlus Two kiütéssel nyert. Eredetileg Note 5 volt a tervbe, de minek fizessek minimum 100ezer forinttal többet a Notera? Hardverileg valamivel erősebb lesz ez tény de az optimalizációból és az egyedi oprendszerből adódóan a mindennapi használat során csodálkoznék ha nem a OnePlus Two lenne a fürgébb. Ami megint nem egy elhanyagolható tény, hogy a frissítéseket azonnal meg fogja kapni a képszülék akár csak a Nexusok. Engem valamiért mindig lázba hozott, hogy a legújabb oprendszer legyen rajta. Persze ha nem tetszett vagy bugos volt ment vissza a régebbi, de legalább meg tudjam nézni. Az egyetlen dolog, ami hátrány lehet az a garancia érvényesítése, ha esetleg szükség lenne rá. Az hogy nincs Nfc meg vezeték nélküli töltés meg gyorstöltés engem egy csöppet sem izgat, jelen pillanatban Note 2esem van , a gyorstöltés kivételével ezeket tudja a telefon de egyszer sem használtam és a közeljövőben sem tervezem. Nekem ezek egyszerűen nem szempontok…. ez valahogyan pont úgy van, minthogy öreganyámnak a 3310es a legjobb telefon ami létezik. Nyilván akiknek ez szempont vagy „hasznos” őket érzékenyen érintheti, de hát na….
Nálam ár érték arányban messze messze a legjobban tűnik.
Naja, a garancia. Ez az ami a Samsung mellett tud tartani(talán). Na meg az AMOLED... Nem rég láttam először bekapcsolni este egy ips-es telót a Note mellett és olyan gagyi az a háttérvilágítás. :D One+2nál is kérdéses a Snapdragon 810 fürgesége, főleg ha bemelegít a feladatok előtt. :mrgreen:

Egy G Pro3-ért(ha lesz egyáltalán) eltekintenék az Amoledtől ha van G Pen...

Aztán amilyen hülye vagyok lehet, hogy képes leszek Note5-öt venni, pedig most nagyon ellene vagyok. :bohoc:
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

A Note5 megvételén akkor gondolkodtam volna, ha maradna a bővíthetőség, cserélhető lenne az akksi ÉS lenne USB-C csatija.

Ebből a 3-ból egy sem teljesült.

Ismerve, hogy mennyire drágán méri a Samsung a memóriát és tudván, hogy a mostani 32+128 GB-os konfigurációm pont kényelmes, attól tartok, nekem csak a 128 GB-os lenne megfelelő. Az pedig egészen biztos, hogy őrülten drága árcédulás lesz.
Abból gondolom, mert folyamatosan drágulnak a megjelenő új modellek a Samsungnál.

Most 2 hetes a gariban cserélt Note4-em, szerintem most lesz az első eset mióta Note van, hogy megjelenéskor nem cserélek rögtön...

Az One+2 az vonz engem is, meglátjuk, milyenek lesznek az első felhasználói vélemények...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
reddoors
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: Huawei MATE 9
Has thanked: 16 times
Been thanked: 550 times

Hozzászólás Szerző: reddoors »

Macika írta:A Note5 megvételén akkor gondolkodtam volna, ha maradna a bővíthetőség, cserélhető lenne az akksi ÉS lenne USB-C csatija.

Ebből a 3-ból egy sem teljesült.

Ismerve, hogy mennyire drágán méri a Samsung a memóriát és tudván, hogy a mostani 32+128 GB-os konfigurációm pont kényelmes, attól tartok, nekem csak a 128 GB-os lenne megfelelő. Az pedig egészen biztos, hogy őrülten drága árcédulás lesz.
Abból gondolom, mert folyamatosan drágulnak a megjelenő új modellek a Samsungnál.

Most 2 hetes a gariban cserélt Note4-em, szerintem most lesz az első eset mióta Note van, hogy megjelenéskor nem cserélek rögtön...

Az One+2 az vonz engem is, meglátjuk, milyenek lesznek az első felhasználói vélemények...
Nem is tudom ... :mrgreen: nem hiszem , hogy megérne ez a telefon egy cserét. A fenének sem kellene az ONE+2 legalábbis amíg nincs jobb , izgalmasabb lehetőség :). Itt van pl a FLEX 2 3gb ram VERZIÓ 103 EZER Ft-ért vagy akár az asus 4gb-is verziója 130-ezerig . Ha már másodtelefonról van szó én mindenképpen a FLEX 2-őt próbálnám ki.
Huawei MATE 9 Android 7
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”