biza mindben,note 2, 4.4 el is megkapta,söt 1 ik lüke haverom,még gs 3 mon is az archi féle portolt rommal.Gyűlünk.

biza mindben,note 2, 4.4 el is megkapta,söt 1 ik lüke haverom,még gs 3 mon is az archi féle portolt rommal.Gyűlünk.
Hogyha már lehülyézel, légyszíves tedd az életed első helyesen leírt mondatával, köszi.Limahl írta:értelmes ember menekül samutol,értelmetlennek,meg tök mindegy.Gyűlünk.
NAGYON jók a Samsungok, iszonyatos nagy kár, hogy elgurult a gyógyszerük. 8 Samsung után kénytelen voltam váltani...sozs írta:Szeretem a Dél Koreai cuccokat, de okos telefonba nem kellene a Samu nekem se, főleg így....
Észhez kell térniük, mert nagyot fognak koppanni.Macika írta:NAGYON jók a Samsungok, iszonyatos nagy kár, hogy elgurult a gyógyszerük. 8 Samsung után kénytelen voltam váltani...sozs írta:Szeretem a Dél Koreai cuccokat, de okos telefonba nem kellene a Samu nekem se, főleg így....
Én szerintem nem kell már ezzel annyit foglalkozni , jobb úgy sem lesz , inkább rosszabb. Én amúgy is váltottam volna mert már baromira untam az egész samsung irányzatot , formát , "extrákat" stb. Neked csak a hangrögzítéssel volt gondod , azt meg már azt hiszem javították egy másik régiós romban. Ha akarod összerakom neked azt a romot egy magyar csc-vel és tudod használni a NOTE 3-at ismét ....Macika írta:A baj, hogy nem a névváltoztatás a megoldás.
PERSZE, tanítják, hogy pár évente arculatot/nevet kell váltani, de ez önmagában kevés.
Megértem, elfogadom a KNOX jóságát vállalati környezetben (ahogyan azt beharangozták). De azt nem tudom tolerálni, hogy nincs lehetőségem kiválasztani első bekapcsoláskor, hogy akarom-e vagy sem. Én, MAGÁNelőfizetőként, aki teljes áron megvásároltam a készüléket!!!
Nova legalább a legjobb launcher.reddoors írta: A Samsung TW olyan mint a NOVA launcherképtelen megújulni
www.aliexpress.com vagy www.alibaba.com talán....robrobzon írta:Ki milyen oldalt ajánlana Ebay-en kívűl Cipő ruha vásárláshoz?
Apex szerintem jobb. A Nova-t nem igazán fejlesztik már.tnorbi írta:Nova legalább a legjobb launcher.reddoors írta: A Samsung TW olyan mint a NOVA launcherképtelen megújulni