OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: OFF TOPIK - BESZÉLJÜK MEG!
És ha feltörték?
Mit tudnak kezdeni vele???
Ha mondjuk megtudják, hol lakom, mi a telefonszámom???
De tényleg, nem lehet ezt végiggondolni ott a HVG-nél pánikkeltés helyett???
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- tnorbi
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei Mate 9
- Has thanked: 493 times
- Been thanked: 507 times
Note is bírja így...Limahl írta:screenshot,nem photokigyomnlálva,bár itt nincs annyi mint samu-ban,ez kérlek szépen eredeti.itt tudnak romot csinálni,ennyit jelent,
bocsi ,samu komment ,nem ,mert kapok,de ez van
- tnorbi
- 6. szint
Én se értettem, hogy mi ez a pánikkeltés... Csak hátha valakit érdekel...Macika írta:És ha feltörték?
Mit tudnak kezdeni vele???
Ha mondjuk megtudják, hol lakom, mi a telefonszámom???
De tényleg, nem lehet ezt végiggondolni ott a HVG-nél pánikkeltés helyett???

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
várom is hogy megjelenjen végre a G3. mármint azért hogy letolja a g2-k árát kb 10-20e -el és akkor már tényleg olyan áron lesz amennyit hajlandó vagyok adni 10 deka műanyagért meg némi szilíciumértrobrobzon írta:páromnak is lg g2 van.szenzációs.

- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
tnorbi: Nálunk van Note 3.és LG g2 is. Bármit mondanak a tesztek,én tapasztalatom az,hogy Lg g2 jobban gazdálkodik az energiával.
OnePlus3
- tnorbi
- 6. szint
Alapból nem értem, hogy lehet összehasonlítani más használati módok akkumulátorfogyasztását, de a ti dolgotok.robrobzon írta:tnorbi: Nálunk van Note 3.és LG g2 is. Bármit mondanak a tesztek,én tapasztalatom az,hogy Lg g2 jobban gazdálkodik az energiával.
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
Úgy,hogy amikor az lg van a kezemben és nyomkodom,kb hasonló beállításokkal,hasonló dolgokat csinálva,note több százalékot veszt ha hasonlóképp használom.Az lg reggel pl 100% áll az esti feltöltés után,note 98,ha este mindkettő fel volt töltve és mindkettőn szinkronizáció és adat kikapcsolva.Én ilyen csak szubjektív érzés alapján mondtam a véleményem.
OnePlus3
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Üdv
Ma jött az értesítés az Xperia Tab Z-re, hogy elérhető a 4.4.2-es verzió. Boldogan frissítettem, de nem nagyon szimpatikus. Először is lett 2 értesítési rolóm, és a kapcsolóknak nem csak az ikonja van ott, hanem a feliratok is. Ez még okés viszont nem értem, hogy a beállítások ikon neve miért az, hogy 'beállítások parancsikonja'
Egyszerűen zavar.
A feloldó képernyő sem tetszik annyira, az előző jobb volt.
A legnagyobb bajom, hogy a kedvenc fájlkezelőim (X-Plore, ES file browser) nem tud írni a memkarira. Utólag olvastam, hogy ez a kitkat újítása, hogy a harmadik féltől származó alkalmazások nem képesek erre. Van ellene orvosság (sdfix progi) de használatához root kell.
Úgy néz ki muszáj leszek rootolni.
Kérdésem, hogy lehet-e?
Annyi leírás és program kering a neten, hogy nem tudom melyik mennyire megbízható. Félek, hogy nem sikerül, és elrontom a készüléket.
Valaki megdobhatna egy tuti módszerrel, megköszönném.
Még egy kérdés: a root minden esetben visszacsinálható?
A válaszokat előre is köszönöm!
Ma jött az értesítés az Xperia Tab Z-re, hogy elérhető a 4.4.2-es verzió. Boldogan frissítettem, de nem nagyon szimpatikus. Először is lett 2 értesítési rolóm, és a kapcsolóknak nem csak az ikonja van ott, hanem a feliratok is. Ez még okés viszont nem értem, hogy a beállítások ikon neve miért az, hogy 'beállítások parancsikonja'

A legnagyobb bajom, hogy a kedvenc fájlkezelőim (X-Plore, ES file browser) nem tud írni a memkarira. Utólag olvastam, hogy ez a kitkat újítása, hogy a harmadik féltől származó alkalmazások nem képesek erre. Van ellene orvosság (sdfix progi) de használatához root kell.
Kérdésem, hogy lehet-e?
Annyi leírás és program kering a neten, hogy nem tudom melyik mennyire megbízható. Félek, hogy nem sikerül, és elrontom a készüléket.
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Ezt nézd megMrAngelo írta:Üdv
Ma jött az értesítés az Xperia Tab Z-re, hogy elérhető a 4.4.2-es verzió. Boldogan frissítettem, de nem nagyon szimpatikus. Először is lett 2 értesítési rolóm, és a kapcsolóknak nem csak az ikonja van ott, hanem a feliratok is. Ez még okés viszont nem értem, hogy a beállítások ikon neve miért az, hogy 'beállítások parancsikonja'Egyszerűen zavar.
Kérdésem, hogy lehet-e?
- Rating: 2.63%
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root