Ezt szerintem privátban kéne megbeszélni.Tomasz írta:és mennyire tartod?

Ezt szerintem privátban kéne megbeszélni.Tomasz írta:és mennyire tartod?
Itt van minden róla:viewtopic.php?p=212379#p212379Walaki01 írta:Ezt szerintem privátban kéne megbeszélni.Tomasz írta:és mennyire tartod?
Így van. Szóval ha érdekel, akkor írj püt. Az aláírásomban lévő link alatt le van írva minden. Képek is vanna róla.Walaki01 írta:Ezt szerintem privátban kéne megbeszélni.Tomasz írta:és mennyire tartod?
N82-t!S.Marci97 írta:milyen telót vegyek? kéne wifi , mozgásérzékelő(giroszkóp),symbian legyen,ls ne drága kb.45.000-50.000
Ide is benézhetsz.S.Marci97 írta:milyen telót vegyek? kéne wifi , mozgásérzékelő(giroszkóp),symbian legyen,ls ne drága kb.45.000-50.000
Használtam lehet kapni jó állapotú N82-öt 30-35 ezerért használtan,S.Marci97 írta:milyen telót vegyek? kéne wifi , mozgásérzékelő(giroszkóp),symbian legyen,ls ne drága kb.45.000-50.000
Product kódból (termékkód). A főképernyőn *#0000# kóddal elő lehet híni egy menüt, ahol ez is le van írva. Ha tudod fejből az N8 magyar product kódokat, akkor már tudni fogod, hogy milyen.tsong írta:Szevasztok!
Egy kis segítség kellene.Gari jóváirásként kaptam egy galaxy s-t,melyet el szeretnék csrélni egy nokia n8-ra.No de a megoldás keresése közben, abba a problémába ütköztem,hogy ajánlanak valami eu-garanciás utólag magyarított példányokat,amit nem szeretnék.A kérdés honnan tudom ,hogy hazai kiadású, eredetileg magyar nokia garanciás a készülék.
pannonos vagy független n8 a keresés tárgya
köszönöm: tsong